Where the fields never ends - ny design i bloggen!

Datum: 2009-09-30 Tid: 19:20:01

Ny design här i bloggen som går i samma linje som nya tag, ny årstid och nya äventyr! Hoppas ni tycker om den för det gör jag. Har även bytt namn på bloggen till Where the fields never ends som även är namnet på en gammal favoritlåt. Duktiga Babbi har hjälpt mig ta en titt inne hos henne om ni själva letar efter hjälp med ny design!

Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Berg och dalbana

Datum: 2009-09-28 Tid: 21:29:42

I am back igen efter varit inlagd på sjukhus ytterligare en gång. Denna gång fördrev jag tiden med att plöjda igenom mig nästan hela andra delen av Sex and the city boxen och en fråga Carrie ställer sig i ett av avsnitten har ettsat sig fast i mitt sinne. Hon filosoferar kring kritik och hur andra ser på en och funderar kring varför vi allti tror/lyssnar på allt negativt folk säger om en och ser det mer som en sanning än allt positivt som sägs. För om du frågar dig själv, visst är det så?

Min kropp har åkt feberns berg och dal bana med frossiga toppar och svettiga dalar nu allt för många gånger den senaste månad och min kropp är helt utpumpad av allt som den fått utstå. Det hade verkligen varit skönt med lite vila nu och jag längtar efter en härlig höst tillsammans med familjen.

Nu är det Anna Anka och resten av blondygänget som ska underhålla mig! Jag antar att de flesta av er andra kollar ni med! Ha en skön kväll!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Dos med Heidi

Datum: 2009-09-20 Tid: 20:22:28

Idag kom min sköna vän Heidi och hennes pojkvän Mattis på besök för att träffa junior liten för första gången. Junior smackade, stånkade och gjorde alla de regular bäbismoves och imponerade givetvis på herrskapet! :)

Uppvisning av foton på nya stjärnskottet när han endast var några sekunder gammal stod på schemat och vi visade även upp några bilder på storebror från hans första månader för att visa vilka kopior de verkligen är och alla höll rungande med. I sådana hära fotoögonblick är det oundvikligt att det bränns av en och annan tutte, blodstänk oh slemm och utan skam i kroppen (bara lite svensson-blyghet) visade vi upp dem. Förlåt Mattias, men är man nybliven förälder så är man! ;)

Måste ju även säga tusen tack hjärtat för underbart fina presenter till pojkarna! Det var fantastisk trevligt som vanligt med detta finbesök från Lidingö och som alltid hoppas jag att det inte dröjer länge tills nästa gång.

Känner mig mycket nöjd efter denna dag efter en rejäl dos Heidi! Väluppfostrad som hon är tog de även med sig fika till småbarns kaoset de besökte! Guldstjärna till er! Fast jag måste säga att vi upplever det verkligen inte som något direkt kaos eller en stor omställning  att bli fyra då det tvärtom känns som ett rejält upplyft och som det gått tillbaka till normen igen hemma hos familjen Storm efter en riktigt tuff graviditets period.

Hoppas ni också haft en superskön söndag!

Kommentera! | 2 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Sweet saturday it is

Datum: 2009-09-19 Tid: 12:47:24

Yes, helg och hela familjen hemma och mängder med mys! Storkillen är snorförkyld och just nu ute med sin pappa och fixar lite med vår racerbil som han kallar det och det är ju trevligt för bilens skull att bli kallad för det once in a while med tanke på att det är en Nissan Sunny!

Lillkillens och min stora uppgift i dessa dagar är amning och för det mesta är det otroligt mysigt men ibland lite stressande också då givetvis vid de mindre lämpliga tillfällen. Men till skillnad från första gången vi fick barn är man lugn som självaste Dalai Lama denna gång, det är givetvis absolut inget nytt under solen kommet från en nybliven tvåbarnsförälder men vi kan vittna om att det är ack så sant vi med.

Första gången kastades man in i en helt ny sfär som präglades av otroligt starka känslor som emellanåt knappt kändes hanterbara och omfamnade hela ens väsen. Att få barn känns som attt gå in på ett kasino och satsa allt man har på ett och samma kort, helt plötsligt har man så mycket att förlora, allt att förlora. Så känns det denna gång med skillnaden är dock att man hanterar det lite lite bättre om än dock omvälvande.

Ikväll blir det date med Dexter för vår del, hoppas ni alla har en riktigt skön helg!

Dagens soundtrack: Mew, perfekt musik för ett blödande mammahjärta ;)
Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Dirty Dancing

Datum: 2009-09-18 Tid: 23:41:50

Dirty Dancing - en av min och mammas favorit filmer från barndomstiden som jag liksom miljontas andra små och stora flickor sett om och om och om igen går på tv ikväll. Den har ersatt planerade Fight Club för att hedra Patrick Swayzes minne och jag sitter med tårar i ögonen i stora delar av filmen.

Jag vet inte om de beror på den där feel-good-känslan som filmen ger eller på grund av sorg över att barndomscrushen inte längre finns med oss men i vilket fall som helst så känns det såpass överväldigande att en och annan tår tittar fram.

Förutom Dirty Dancing var Road House en av mina favorit filmer och förutom Swayze kan jag bekänna att även Steven Seagal och uppfinningsrika MacGuyer knep en del av mitt lilla hjärta på den tiden, det var tider det.

Avrundar med ett stort tack Patrick! May you rest in peace.
Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


What the fuck!

Datum: 2009-09-16 Tid: 21:15:55

Nu är jag riktigt pisst, här går man laglydigt runt och väntar på att säsong 3 av en av mina favorit serier Heroes ska börja sändas på tv4, man googlar runt då och då för att se om något datum är satt för seriestart men nada, absolut nada, när man letar.

Helt plötsligt utan någon reklam what so ever eller tillstymmelse av att snart kan man förvänta sig ta del av alla hunkiga hjältar och skurkar igen upptäcker jag att de har börjat sända säsongen och det även på sämsta sändningstid. Helt plötsligt out of the blue har de från noll info redan hunnit bränna av ca 8 avsnitt.
Grrrrr, dubbelgrrr, mängder av grrrrrrr!!!
Sååååååå nu har jag fått ur mig det, nu tänker jag sluta ödsla energi på det och koncentrera mig på att få tag på boxen istället för jag behöver min fix Heroes!


Bild: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Nya pjux

Datum: 2009-09-16 Tid: 20:32:48

Foton: Din Sko

Behövde ett par vanliga skor och dessa vann mitt hjärta, perfekta för allt från sandlådan till middag med pinglorna.

Köpte även ett par stövlar för jag behövde verkligen ett par utan klack. De jag hittade var på rea nedsatta från 900 kr till 490 och det är ett par svarta skinnstövlar med en bred kant av brunt skinn längst upp, mycket snygg detalj!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Linda Hallberg

Datum: 2009-09-16 Tid: 10:49:50

Har du inte tittat in hos denna donna innan bör du göra det, sjukt söt och en jävel på sminkpenslar och pyttsar. Härlig inspiration! 


Fotot lånat här.

Kommentera! | 1 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Gigant

Datum: 2009-09-15 Tid: 19:16:24

Vår nytillkomna familjemedel var på sitt första besök på BVC idag och 17 dagar gammal väger han 5955 g och är 59,5 cm lång så att amningen fungerar behöver vi inte tvivla på ;)

Dagens musik: Ur spotify strömmar Coldplay. Perfekta sköna toner för ett nyblivet två barns mammahjärta. Eller som min kära make uttryckte det: "Nu är vi vuxna baby, bor i bostadsrätt i barnvänligt område med två barn och lyssnar på Coldplay, annorlunda drömmar än de vilda som man hade förr and I love it." Jag kan inte annat än att instämma! :D

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Små barn stora leksaker

Datum: 2009-09-15 Tid: 17:20:10


Foto: Privat

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


No place like home

Datum: 2009-09-13 Tid: 12:09:02

Vi har ju som ni flesta vet precis flyttat och vi trivs verkligen som fisken i vattnet, som måsen i luften och som giraffen i djungeln! Området är en idyl för barnfamiljer med söta likadana hus uppradade efter varandra och vi har en skog som granne som erbjuder blåbär, svamp, grodor och trollsländor och en och annan golfboll från den närliggande golfbanan, jag menar vem vill inte gå på skattjakt i en sån guldgruva till skog!

Det är det perfekta boendet tills vi om några år slår klorna i det ultimata med trädgård i kombination med ljusa fräsha rum med öppen planlösning med egen karaktär och mysig hemkänsla, tillräckligt många rum, förråd och förvaringsutrymmen!

När man letar efter boende stötet man på många extraordinära boenden så det är inte mycket man höjer på ögonbrynen över efter ett tag oavsett prisklass och hur out of reach det än är, men idag sprang jag på något som verkligen fick mig att haja till. Hos Skönt Hemma såg jag dessa bilder, my god säger jag bara har inte så mycket mer att tillägga.
Sköna hem har hittat fotona här.

Kommentera! | 1 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Beloved mother

Datum: 2009-09-13 Tid: 10:06:51

Min kära mor åkte precis efter att ha hälsat på nu i helgen. Efter 40 graders feber av olika anledningar följt av varandra och inlagd på sjukhus igen och allmänt kaos finns det inte så mycket bättre plåster på såren än en dos av mamma.Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Äntligen!

Datum: 2009-09-01 Tid: 20:33:40

Äntligen är han här! I lördags föddes vår son på 5264 g, 55,5 cm lång och minst lika underbar! Själva förlossningen gick jätte bra och smidig men det var en del komplikationer med mig och bebisen efteråt men nu mår vi alla bra. Igår fick storebror träffa lillebror för första gången och efter en bitvis mycket tung graviditet så känns det magiskt att spendera dagarna tillsammans som en familj igen utan en strandad tjurig val till mamma! Jag är så otroligt tacksam över mina pojkar!Alldeles nykläckt med diodern fortfarande på huvudet...
Foto: PrivatKommentera! | 5 st
Kategori: Att vara förälder