Sen som aldrig förr..

Datum: 2009-05-21 Tid: 07:20:41

..det är jag då jag såg Twilight först igår. Allt som har med vampyrer slukas med hull och hår i detta hem och den var absolut sevärd men jag hade gärna sett den i en mer "vuxen tappning". Ser hur som helst fram emot uppföljarna!Foto: Google

Kommentera! | 3 st
Kategori: Underhållning


Gadget

Datum: 2009-05-19 Tid: 07:00:28

Fujitsu Siemens Amilo Mino är min! Hämtade hem den igår och jag är förälskad i denna leksak i lyxförpackning.

Kommentera! | 1 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Bokat och klart!

Datum: 2009-05-15 Tid: 14:00:00Ihhh, nytt boende verkar det bli men inte via bytet jag nämnt tidigare verkar det som om nu när allting kommer omkring, men ännu är ingenting klart förutom att vi idag reserverat denna 4:a i nyproduktion. Det är ju några steg kvar innan köpet är klart men vi har satt klorna i den och det känns riktigt bra!

Kommentera! | 2 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Addicted

Datum: 2009-05-12 Tid: 20:31:17

Beställt tredje och sista säsongen av Veronica Mars, bitterljuvt med sista fixen! Vill ha den NU.


Foto: Google


Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


I K E A inspiration

Datum: 2009-05-10 Tid: 08:20:27

VI kanske ska flytta bytesansökan är inlämnad och nu återstår och se vad framtiden har att erbjuda. Igår följde jag med min söta vän Sandra till Ikea och då började inspirationen flöda på vad man eventuellt kunde köpa för att pimpa nya lägenheten med.

Funderar på att ta bort det röd och oranga inslagen vi har i vardagsrummet och istället köra på cremevita/vita detaljer till vår grå soffa. Cremefärgad ryamatta och två vita lampor i olika skepnader finns redan.

Detta är min inspirationslista på vad som kan tänkas införskaffas till vardagsrummet:
  • Panel: Solveig
  • Panel: Anno Amorf
  • Kudde: Ofelia Våg
  • Kuddfodral: Sanela vit (har oranga nu)
  • Lampa: Knubbig (2 st. vita)
ANNO AMORF PanelgardinKNUBBIG Bordslampa
OFELIA VÅG KuddeSANELA Kuddfodral

Foton: Ikea

Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


The Work

Datum: 2009-05-04 Tid: 07:29:56

I helgen har jag gått en kurs som verkligen fått mig att öppna upp ögonen. Den sammanfattade allting som man någonsin lärt sig om personlig utveckling och gav en även det verktyg som man behöver för att fullkomligen integrera insikten i sig själv. Jag känner mig helt manglad efter denna helg, så mycket känslor som kom till ytan som jag inte var beredd på, och då har jag ändå gått många liknande sådana här kurser och work shops tidigare, men jag var verkligen inte beredd, och att det är så enkelt!

Det är faschinerande hur vi håller på och dömmer och stressar upp oss och analyserar, helt i onödan. Det förstår man när man på riktigt förstår, inte bara läser orden, att man inte är sina tankar.

Jag kommer inte säga så mycket mer än så här för det här måste man uppleva själv, göra sin egen resa, det går inte att uppleva den eller förstå vad det är genom någon annans story.

Yvonne Fuchs heter kvinnan som höll i kursen och hon har gått under grundaren till The Work tack Katie Byron! för att lära sig metoden. För att få en inblick i det kan ni kolla in metoden in action här.

Allt jag har att säga för att jag fått komma i kontakt med denna process är, TACK FRÅN DJUPET AV MITT HJÄRTA! Tack kära J för att du efter att ha gått kursen själv gav mig detta, tack!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Värt Att Tänka På