Sweet saturday it is

Datum: 2009-09-19 Tid: 12:47:24

Yes, helg och hela familjen hemma och mängder med mys! Storkillen är snorförkyld och just nu ute med sin pappa och fixar lite med vår racerbil som han kallar det och det är ju trevligt för bilens skull att bli kallad för det once in a while med tanke på att det är en Nissan Sunny!

Lillkillens och min stora uppgift i dessa dagar är amning och för det mesta är det otroligt mysigt men ibland lite stressande också då givetvis vid de mindre lämpliga tillfällen. Men till skillnad från första gången vi fick barn är man lugn som självaste Dalai Lama denna gång, det är givetvis absolut inget nytt under solen kommet från en nybliven tvåbarnsförälder men vi kan vittna om att det är ack så sant vi med.

Första gången kastades man in i en helt ny sfär som präglades av otroligt starka känslor som emellanåt knappt kändes hanterbara och omfamnade hela ens väsen. Att få barn känns som attt gå in på ett kasino och satsa allt man har på ett och samma kort, helt plötsligt har man så mycket att förlora, allt att förlora. Så känns det denna gång med skillnaden är dock att man hanterar det lite lite bättre om än dock omvälvande.

Ikväll blir det date med Dexter för vår del, hoppas ni alla har en riktigt skön helg!

Dagens soundtrack: Mew, perfekt musik för ett blödande mammahjärta ;)




Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: