To worry or not worry...

Datum: 2009-02-28 Tid: 12:55:14

Jag är en mästare på att oroa mig för saker och ting, finns det en liten gnist av tanke som kan väcka minsta lilla oroa så tänder den en gigantisk eld, varje gång. Thats me och jag har lärt mig leva med det. Samtidigt som jag då kan bli så trött på mig själv när man inte tänker sig för och konsekvensen man får på köpet är ett stort ångestmoln som sakta sakta ebbar ut ju fler timmar som går men som ända lämnar kvar en bitter eftersmak.

Suck.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


The Gods are good!

Datum: 2009-02-24 Tid: 20:19:22

Väskan inlämnades i butiken jag tappade den och allt fanns kvar. Antar att jag inte behöver tillägga att jag är såååååååååå tacksam :D

Happy happy joy joy!

Kommentera! | 2 st
Kategori: Allmänt Om Allt


What a f*ckin day!

Datum: 2009-02-23 Tid: 20:06:03

Idag inhandlade jag bland annat en snygg väska med nitar efter att jag blev tipsad om den i denna trevliga blogg (skrolla ner nästan längst ner så ser ni den!)

Och blev strax efteråt av med min nuvarande väska (r.i.p) med plånbok, ipod, almanacka pch diverse junk och gunk.
Kortet är spärrat och id-kortet likaså, så ingen fara skedd så sett, och jag hade endast 300 kr och en kupong på 50 kr hos H&M av värde i plånboken men det är almanackan och alla låtar på i-poden och allra minst ens stolthet och ni vet, den där känslan.

Suck.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Fantastisk helg!

Datum: 2009-02-22 Tid: 19:31:14

I fredags somnade jag framför medioker komedi som vi hyrt efter att vi proppat i oss grillad kyckling, klyftptatis och tszatsiki, mycket skön avslutning på arbetsveckan.

I lördags var vi på Bounce och deras eminenta föreställning Caution. Jag och min hunky husband såg deras Gökboet för några år sedan och vi var båda två mycket imponerade. Jag gav J två biljetter till Bounce i år och som tur var så bjöd han med mig ;)
Föreställningen var något utan dess like men jag vill inte säga varför och hur utifall det är någon av er lyckliga som ska se showen.

Idag har vi spenderat lite tid i pulkabacken med obligatorisk fika och sedan en sväng på Ikea.

Fulländat.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


To Buy List!

Datum: 2009-02-19 Tid: 17:45:29

När lönen säger cashing blir det en till tur till min hudterapeut för lite löööööving för huden och sedan en liten beställning hos Everyday Minerals. Beställde deras pressade puder då jag är trött på allt spill med den vanliga modellen på mineral foundation. Jag beställde Fair Pink som beskrevs som perfekt för dem som använder de nyanserna på foundation som jag gör, och om jag använder kabukin så passar nyansen jätte bra men om jag använder applikatiorn som finns med i asken så blir tonen lite för ljus.

I sommar får jag nog köra på Fairly Light Foundations . Jag är väldigt nöjd med den och nästa vecka klickar jag nog hem två nyanser pressade rouge med. Är sugen på Summer Stroll Blush och Best Friends Blush.Best Friends Blush    &     Summer Stroll Blush

Foton: Everydag Minerals


Kommentera! | 1 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


H&M HOME

Datum: 2009-02-19 Tid: 16:37:56

Foton: H&MIdag lanseras H&M Home och jag måste säga att jag är mycket mycket positivt överraskad på utbudet och pris.


Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Snyft, gaaaah och suck!

Datum: 2009-02-18 Tid: 10:04:00

Mycket sånt nu. Men det gäller och blicka framåt.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Wiihooo!

Datum: 2009-02-15 Tid: 07:56:51

Vi hade kommit överens om att inte ge varandra några dyra presenter på all hjärtans dag så jag blev väldigt överraskad när J sliter fram en stor monsterkartong som inehöll en sladdlös dammsugare i vit design från Waves, tusen tack baby!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Alla hjärtans dag

Datum: 2009-02-15 Tid: 07:35:28

Planen:

Hotellnatt på tu man hand
Äta middag på mysig restaurang på vägen till hotellet så att vi kunde spenderar hela kvällen på rummet i varandras famn
Spica upp saker och ting med heta underkläder
Inslagen present till min darling: Hjärtat får inga rynkor av Mark Levengod

Realiteten:

Magsjuka invaderar och jag spenderande dagen i horisontaläge i soffan med hink och filt
Ingen middag alls
Sunkig morgonrock och sketna myskläder
Presenten till darling blev inte ens inslagen
Avboka barnvakten
Raincheck på vår romantiska hotellnatt


Man har en till två städdagar på dagis varje termin och denna helg fall lotten på oss, J fick städa själv då jag var fullt upptagen med att spy hemma. Besvikelsen var stor, större, för oss både två än vi någonsin hade anat att vår hotellnatt blev inställd. Har varit lite tufft på senaste och vi hade verkligen behövt denna oas av hotellsäng, lång sovmorgon och hotellfrukost, men, vi tar det en annan helg.

Hoppas er alla hjärtans dag inte inräknade spyor ;)


J, om du läser detta, jag älskar dig djupt!


Foto: Google

Kommentera! | 2 st
Kategori: Love


Shannyn Sossamon

Datum: 2009-02-11 Tid: 19:34:13

What a beauty!


 

Foto: Google

Kommentera! | 1 st
Kategori: Underhållning


Lite vemod...

Datum: 2009-02-11 Tid: 10:40:17

Det är med lite vemod som vi såg sista avsnittet av Dexter, säsong 2,  igår ikväll. Samtidigt som vi givetvis knappt kunde vänta på säsongsfinalen!

Tills man kan få tag på säsong tre någonstans blir det Veronica Mars. Fick säsong ett av min darling i födelsedags present!

Är hemma dag ttre nu då min fantastiska son är sjuk, första ggn jag vabbar, nästan spännande ;)

Kommentera! | 1 st
Kategori: Underhållning


Vill du se något vackert o inspirerande?

Datum: 2009-02-10 Tid: 13:39:18

Klicka här

Kommentera! | 3 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Air - Cherry Blossom Girl

Datum: 2009-02-10 Tid: 13:10:52

Dags för lite musik!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


BRING IT TO ME!

Datum: 2009-02-10 Tid: 08:56:54


Foto: PinUp Girl Clothing

Kommentera! | 1 st
Kategori: Clothes & Accessories


Yes please...

Datum: 2009-02-09 Tid: 19:14:57


Foto: Asos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


NYA STORFAVORITER!

Datum: 2009-02-03 Tid: 18:08:16

FALSE LASH EFFECT MASCARA, Max Factor

Wow, wow, wow, wooooooow. Mina ögonfransar är av naturen korta och raka och att hitta den perfekta mascaran har varit lång, men nu har jag hittar en winner of all times!

När jag först hörde talas om False Lash Effect så trodde jag att den aldrig skulle vara något för mig utan trodde att den säkert klumpade sig som alla andra mascaror och tynger ner  den där böjen som jag mödosamt fixat på morgonen med mina verktyg, och som jag verkligen inte vill tynga ner igen.
Men när jag väl provade den bkev jag glatt glatt glatt överraskad, om inte exstatisk! Borsten är stor (om inte gigantisk) med små små piggar som tar fram alldeles lagom mascaramängd så det inte klumpar sig, utan fransarna separeras på ett fantastiskt sätt samtidigt som det blir lagom volym.

Lösfrallor kanske det inte ser ut som på mig med denna mascara, men det skulle ingen mascara kunna åstadkomma med mina stumpar, däremot är jag säker på att om man på naturligt vis har noramllånga eller långa fransar så kan denna mascaran göra dem ääääännu längre.

Jag tar bara ett-två drag med mascaran och då blir e perfekta, bygger man på mer än så tror jag nog att man lätt kan missa den majestätiska effekten genom att den istället börjar klumpa sig lite lätt, för det är just det som denna mascaran är så fantastisk på, att separe fransar o ge volym samtidigt utan att det klumpar sig det minsta!

ALLA TUMMAR SOM JAG HAR OCH MÅNGA FLER UPP FÖR DENNA MASCARA!


Foto: GoogleKOHL MINERAL, L'oreal

Den andra nya storfavoriter som landat i min badrumshylla är den fantastiska Kohl Mineral som är en mineral eyeliner som ger den perfekta (ja då menar jag perfekta, för om jag har letat!) skuggade lite mer diskreta eyelinern som passar perfekt till vardags eller när man helt enkelt vill ha en mer sotad look.

Eyeliner är lite av mitt trademark men jag kan ibland känna att det är tråkigt att köra det både vardag och fest då man dels vill kunna poppa till det lite mer när man vill känna sig lite extra fin och dels så vill jag oftast ha en lite mer diskretare look till vardag.

Utan primer sitter den som berget, inget har flyttat på sig på en hel dag och vingen sitter kvar precis där jag ´placerar den på morgonen!

Jag använder den i färgen 02 Gris Astral/Stellar Grey som är en perfekt grå nyans i mina ögon. Den finns även i svart, brun/med lite skimmrande guld och eventuellt i någon mer färg.

ETT RIKTIGT KAP!Foto: Goggle

Kommentera! | 2 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


What Katie Did Glamour Waist Cincher

Datum: 2009-02-01 Tid: 10:42:27

Spanat in denna läckra sexiga underklädes del på Asos, VILL HA!Foto: Asos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories