Tävling Hos Bjooti

Datum: 2008-05-29 Tid: 21:46:43

Nu har Bjooti en härlig tävling där man kan kan lukta väldigt gott om man klipper hem priset! Tävla du med!

Dofterna kommer från det nya märket "Neotantric Fragrances". Inspirationen till deras dofter kommer från den tantriska traditionen men med deras egna up-to-date tolkning, därav namnet.

image220

Bild från Accessora

Kommentera! | 0 st
Kategori: Tävling


Fulländat

Datum: 2008-05-26 Tid: 20:23:55

Nu är jag gift och det var fulländat! En del av magin som uppstod är fångad på detta foto.


image219
Foto: Veronica Mazurkiewicz

Enormt stort tack till alla som var med och skapade denna fulländade dag tillsammans med oss. Kommentera! | 1 st
Kategori: Bröllop, planering & inspiration


Gratis Är Gott

Datum: 2008-05-12 Tid: 21:05:30

I Rocketqueens blogg blev jag tipsad om att man just nu kan klicka hem sig ett gratisprov av min favoritmascaa Blinc. Mina ögon rinner lätt när det blåser osv. och denna mascara är den enda som sitter kvar trots många borttorkade tårar. Rekommenderar den varmt, klicka hem ett gratisprov du med!

image218

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


High Heels

Datum: 2008-05-11 Tid: 19:08:05

Har precis lärt mig gå i högklackat ordentligt, tog tag i saken och har haft med mig dem till jobbet och alla korta sträckor till faxen och lunchrummet har tillslut lärt mig att gå i dem utan att utsätta mina fötter för maximal smärta :)
Mer eller mindre aldrig haft högklackat tidigare förutom några tafatliga försök. Tycker det kan vara riktigt snyggt men har inte tyckt det varit värt det tidigare då jag helt enkelt tyckt det varit för obekvämt. Men nu går det relativt bra efter all träning :)

Om inte dessa sötnosar från Asos hade haft 13 cm klack hade jag gärn klickat hem dem, men över 10 cm ger jag mig inte på.

image217

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Det sa klick

Datum: 2008-05-10 Tid: 20:54:18


Det sa klick och nu är dessa skönheter på väg hem till mig:
image216

Klänning är från Sailor Jerry och har vita ankare på bröstet och ett fartyg bak på ryggen. Pencilkjolen är från märket Lycky13 och har en pinuppa sittande i ett martiniglas med en dödskalle under och texten: Mans ruin på ena sidan.
Längtar tills de kommer!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Fullspäckat

Datum: 2008-05-10 Tid: 19:56:36

Varenda minut är bokad nu för tiden känns det som, i förrgår kom jag på att jag gifter mig om 14 dagar och fick stor panik innan jag insåg att vi faktiskt har allt under kontroll. Med tanke på hur välorganiserad jag är nuförtiden med budgettar och cheklistor så bör inte något glömmas bort, hoppas jag i vart fall!

Var och hälsade på i hemstaden förra helgen och hann både med att gå ut och shaka lite rumpa, träffa min bror och andra släktingar plus en underbar möhippa. Mina bästa vänner hade ordnat en fantastiskt dag, stort tack till er båda två, älskar er av hela mitt hjärta! Vi åkte karuseller tills vi spydde klädde ut oss till westernhoror med pengar både i urringningen på korsetten samt i strumpebandshållaren. Sen får man inte glömma geväret och pistolerna vi blev utrustade med, det var riktigt roligt på den fototagningen! Dagen avslutades med en mysig middag på en italiensk restaurang med röd-vit-rutiga dukar och tända ljus. När jag väl kom hem efter 12-13 timmar var jag helt slut, en dag jag aldrig glömmer!

På jobbet har det varit stort drama och jag har efter stor eftertanke beslutat mig för att inte dras in i det mer. Har redan sagt ifrån med besked och visat vad jag står men tänker inte ägna mer energi åt det även om en sida hos mig verkligen vill fortsätta denna diskussion då min rättviseådra inte kan med folk som snackar skit och beteer sig illa. Men man kan inte ändra på andra människor, punkt slut.  Då jag med klarhet ser all denna drama som spelas upp mellan folk som i sin tur beror på osäkerhet och rädsla tänker jag helt enkelt inte delta. Det är inte alltid det är lätt att ha perspektiv på någonting man är mitt i men när man har det, tänker jag dra fördel av det, och inte delta.
Man kan inte bekämpa eld med bensin, man får föda rädslan med kärlek.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt