Kaos

Datum: 2008-09-30 Tid: 21:09:49

Nya soffan är här! Den står här inplastad i all sin glans och trängs tillsammans med vår gamla soffa och några meter kartong och alla andra möbler är ihop skuffade i ett hörn. Gahh, vill bara få ordning på allt men J jobbar kväll och av erfarenhet så blir det inte bra om jag börjar härva helt själv, jag är alltid för ivrig och glömmer detaljer som ska monteras innan prylar kan användas plus att sofforna är rejält tunga så jag får helt enkelt vänta snällt.


Foto: Privat

Kommentera! | 3 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Kärlek

Datum: 2008-09-30 Tid: 18:37:11

Hittade denna lapp inkilad i min cykelhjälm när jag skulle cykla iväg för att hämta V på dagis idag. You make my hearth beat.


Foto: Privat

Kommentera! | 2 st
Kategori: Love


Big Mama

Datum: 2008-09-29 Tid: 21:20:04

Kolla in vad Bjooti skvallrar om, me waaaaant!


Kommentera! | 1 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Dexter

Datum: 2008-09-29 Tid: 20:33:23

Jag och min hunkmake brände av första avsnittet av Dexter igår och vi var båda sänkt och sålda från första titten! Oh, vilken nice serie!


Foto: Google

Kommentera! | 1 st
Kategori: Underhållning


Tripp trapp...

Datum: 2008-09-29 Tid: 20:23:12

Trippat omkring idag med mina nya skor och vi kommer nog bli mycket goda vänner mina nya skor o jag!


Foto: Privat

Kommentera! | 2 st
Kategori: Clothes & Accessories


Inspiration

Datum: 2008-09-29 Tid: 20:21:00

Min vän L hade gjort en jätte fin tatuering att lägga till i samling, denna gång prydde den hennes underarmen (blir nog sleevs på båda armarna på denna söta tösabit tillslut) och som vanligt när man ser någon som tatuerat sig med något vackert blev jag ordentligt sugen och peppad på att fixa till mina och även påbörja nya projekt för den delen!

Har änligen kommit på hur jag vill knyta ihop allt som jag har på benet. Den sträcker sig från foten till området runt knät och än så länge är det fjärilar, löv och min astrologiska karta. För att knyta ihop allt har jag tänkt mig japanskt klassiskt vatten a la old school och även flera fjärilar och även lägga till en annan typ av löv, nämligen lönnlöv. Det kommer bli underbart med de gula, oranga och röda tonerna som fjärilarna och löven är fyllda med i kontrast till det kornblå vattnet!

Ryggen är en helt annan femma som jag inte ens vill tänka på just nu, men en sak är säker och det är att den dagen tavlan är klar så är jag en glad tjej då det är en utdragen historia!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Tattoo


Gott!

Datum: 2008-09-28 Tid: 18:00:08

Har stiftat bekantskap med en ny vän denna helg, Marabou Premium Dark Chocolate Lemon & Ginger. Den är himmelsk god och kvalade direkt in på topp listan jämte Lindhts Dark Chocolate Chili & Cherry. Try it!

Kommentera! | 2 st
Kategori: Mat och Dryck


Nya Pjux

Datum: 2008-09-28 Tid: 09:16:40

Foto: Privat

Fotografierna ger dem inte rättvisa de är ännu stiligare live. Kaxiga så de heter duga och inköpta på Zoe på Hornsgatan.

Kommentera! | 5 st
Kategori: Clothes & Accessories


Gorgeous

Datum: 2008-09-26 Tid: 16:31:58

ÅHHHH, enormt ha-begär växer inom mig när jag tittar på
denna otroligt vackra kreation från Lucky13.


Kommentera! | 2 st
Kategori: Clothes & Accessories


Wonderful

Datum: 2008-09-26 Tid: 15:57:06Foton: Asos

Dita Von Teese samarbete med Wonderbra finns nu att köpa hos Asos, det är så mycket fint att jag kommer nog inte klicka hem en enda del på grund av beslutsångest.

När vi ändå pratar om Dita så måste jag nämna en parantes som gjorde mig så glad här om dagen. En arbetskamrat, som jag inte kännner alls eller varken pratar så mycket med även om det alltid är trevligt när man hamnar på samma lunchbord, kom fram med en helsida på Dita urriven ur en tidning och sa: -Här ta den här, tänker jämt på dig när jag ser henne, det är något visst, så du ska ha den här!
Visst det är ingen jätte grej men en otroligt fin gest och jätte kul tycker jag att en föebild till mig för hennes tankar till mig. Denna bilden var det, hon är så vacker!Foto: Privat


Kommentera! | 1 st
Kategori: Clothes & Accessories


Besök

Datum: 2008-09-26 Tid: 15:40:21

Fredagen är återigen här och den är lika välkommen som alltid! Idag kommer min ljuvliga vän L upp till den kungliga hufvudstaden och hälsar på hela helgen. Ska bli underbart och träffa henne sist vi träffades var på mitt bröllop och det var alldeles för länge sedan. L pluggar på en fotoskola på Gotland med början denna hösttermin så det ska bli spännande och höra om allt nytt i hennes liv!

Vad ska ni göra för något trevligt?

Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt


On the move

Datum: 2008-09-24 Tid: 21:50:42

Vår soffa ligger ute på Blocket och den nya flyttar in hos oss runt månadsskiftet så förhoppningsvis flyttar denna ut innan dess, låt oss bedja till soffguden annars blir det trångt. Om ni bor runt Stockholm och är intresserad, hojta!


Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Pimpa iPoden

Datum: 2008-09-24 Tid: 20:39:58

Tillslut lyckades alla program uppdateras efter flertal misslyckade fösök igår och min lilla iPod kunde äntligen sättas i bruk! Pluggade in den och vipps fanns hela mitt bibliotek av musik (+ delar av J´s och även musik jag trodde jag raderat för länge sedan) så nu kan det spelas musik i leda, yey!

Pimpa iPoden är ett måste för mig som så lätt tappar dyra prylar i marken eller åtminstone repar dem så jag surfade smidigt in på mp3shop och blev väldigt glatt överraskad över de låga priserna jämfört med i butik och på andra webshoppar. Klickade glad i hågen hem två olika fodral (ett i läder och ett i tunnare lättare material) och ett par hörlurar som jag blivit tipsad om av H (min guide i den tekniska djungeln) så nu är jag utrustad!

Läderfodralet kostade 15 kr, Skyddsfodralet 5 kr och hörlurarna 79 kr, sen 50 kr frakt på det, som hittat!
        

Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


It´s now in my small collections of bags

Datum: 2008-09-24 Tid: 19:33:07
Foto: privat

Köpte denna på Gina Tricot idag, love at first sight och under 200 kr, perfekt!Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Galet snygga

Datum: 2008-09-24 Tid: 19:28:43

Galet snygga klänningar och korsetter att få massor av inspiration från. Personligen så skulle jag inte ta på mig någon av just dessa plagg då det helt enkelt inte erbjuds tillfällen till sådan utstyrsel i mitt liv längre men galet snygga (och sexiga för den delen!) är de, helt klart.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Äntligen!

Datum: 2008-09-23 Tid: 21:57:00

Äntligen är Tack-korten iväg skickade. J la dem på lådan imorse och äntligen är de iväg! De har verkligen legat där och blängt på oss i månader men tiden har inte funnits till helt enkelt. Insåg tillslut att J´s brors Tack-kort från deras bröllop i slutet av aug kanske skulle komma ut innan våra om vi inte fick ändan ur så tillslut fick vi lite eld i baken.

Förutom ett personligt tack så skickades denna bilaga med:


    till alla som deltog och var  med och firade vår kärlek tidigare i vår!


Vi vill framför allt tacka:

Ove för den fantastiska vigseln!

Våra underbara föräldrar för att de hjälpte till och gjorde denna dag möjlig!

Nelly för den vackra lokalen!

Magnus för ditt stora engagemang!

Linda N.W för den fantastiska tårtan!

Guggie för hjälpen med klänningen!

Linda B för all hjälp runt omkring!

Heidi & Kamila för ert hästjobb med serveringen!

Elise och Thomas för ert stöd!

Och alla er andra för att ni var där och skapade denna magiska dag med oss!


 Tack för alla de tal som hölls i vår ära. Det var fullkomligt överväldigande att

få höra så många fina ord riktade till oss!

Tusen tack för alla bidrag till vår bröllopsresa. Hela familjen for iväg till romantiska

Balchik i Bulgarien i två veckor,  en liten pärla vid svarta havet och ett minne för livet.


Fotot som vi använde oss av var detta:


     
Foto: Veronica Mazurkiewicz

Kommentera! | 5 st
Kategori: Bröllop, planering & inspiration


Lön

Datum: 2008-09-23 Tid: 18:43:18

Lönen är här och köpstoppet är slut! Köpstoppet hade dock fyra köp som kategoriserade sig som saker jag behöver och det var en hårspray, hårsnoddar, ullkappa och skinnstövlar. Jag är riktigt nöjd med köpstoppet och precis som målet var har jag kommit ur köpfrenzyn jag var inne i, lovely!

Ni som tittar in ofta vet att jag kollat in Sex and The City Shoebox och den klickades hem idag tillsammans med Dexter säsong 1. Har inte sett ett enda avsnitt med Dexter men det jag hört om den gör att jag helt enkelt måste ha den!

Till mumin-missbrukaren i huset beställde jag filmen Bilar och 2 avsnitt av Dora utforskaren så att han kan få ett lite mer varierat utbud.
Kommentera! | 1 st
Kategori: Underhållning


Mighty Nice

Datum: 2008-09-22 Tid: 20:41:22

Nya godingar och gamla godingar in i lager. Vad sägs om dessa från Collectif och dessa från route66.
Kommentera! | 2 st
Kategori: Clothes & Accessories


Dark Knight

Datum: 2008-09-21 Tid: 19:57:30Igår var jag och min älskling på date! Vi började med sushi och avslutade den med biofilmen Dark Knight. Heath Ledger dominerar filmen och han bär den genom alla explosioner och vilda biljakter i 2,5 timma. Det rådde delade meningar om filmen efteråt då jag tyckte den var jätte bra medans J tyckte att den var bra men lite för långdragen. Jag insåg även under filmen igår något som jag inte förstått innan och det är att Christian Bale är riktigt riktigt het! Har ni inte sett filmen rekommenderar jag den, tyckte som sagt den var jätte bra. Det är dock lite vemodigt och se Heath Ledger göra sitt, mer eller mindre, livs rollstolkning och veta att han inte finns med oss längre.Foton: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Note to self:

Datum: 2008-09-21 Tid: 09:24:39

Använd strumpbyxor när jag använder högklackat (kärringvarianten som går upp till knät ett måste vid användning av byxor) så att man slipper onödigt skavsår. Aj. Men snygg var jag när jag spatserade omkring i Stockholmsnatten i mina leopard pumps!Här får ni en bild på dem med klackarna insjunka i gräs + mina bleka spiror tagen våren -07

Kommentera! | 2 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Några liter tårar...

Datum: 2008-09-20 Tid: 11:00:12

Några liter tårar föll ner för mina och H´s kinder igår under de dryga 2 timmar som vi satt bänkade framför SATC filmen. Jag hade inga förväntningar what so ever på filmen då jag både hört positiv och negativ kritik om den och visst var det en orgie i coutore och expensive labels och jag vet inte om det handlar om att man följt dessa kvinnor under så många år och det verkligen känns som man känner dem men de hade alla mitt djupaste medlidande i alla dramatiska situationer som de befann sig i under dessa timmar och jag berördes verkligen.

Innan bion var vi på en italiensk restuarang in my neighborhood och där överraskades jag också för maten var helt fantastisk och jag hade inte väntat mig att den skulle hålla så hög kvalite. Så dit blir det absolut fler besök, aldrig fel med riktigt trevliga restauranger i närheten.

Det var en perfekt kväll, tack H det måste vi göra snart igen!
Foto: Google

Kommentera! | 1 st
Kategori: Underhållning


Live

Datum: 2008-09-19 Tid: 15:48:14

Tittar in hos Bellme varje dag nu och det är som en mini suprise varje dag att se vad oms erbjuds, underbart! När jag titta in där idag så kunde man länka sig vidare till en musikvideo med bandet Live (om någon minns?) och genast var man tillbaka på högstadiet och skrålade stupfulla tillsammans med kompisarna på föräldrafria fester.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


Death magnetic

Datum: 2008-09-18 Tid: 11:32:38

Är fortfarande hemma och är sjuk och försöker för stunden kurera mig med Metallicas nya platta. Jag kommer ihåg när det black album släpptes för då var jag en liten liten skit och lyssnade på dem i leda hemma hos min kompis Magdalena (även kallad Maggan) samtidigt som vi kombinerat det med hennes andra passion för New Kids On The Block som även den smittade av sig på mig.

När det verkligen begav sig var dock innan det svarta albumet, one word: Master of puppets! På det senaste albumet Death Magnetic så är det lite back to the roots för Metallica och jag gillar det, tror det med all säkerhet är en skiva som växer sig på en för varje gång man hör den, och det är de plattorna som av egen erfarenhet alltid är de bästa.
När vi ändå pratar om trollen så måste jag ju även slå ett slag för deras dokumentär Some Kind Of Monster, den är en underbar upplevelse framför allt främst för den personliga utveckling som respektive medlem går igenom, främst James,  med hjälp av en coach/psykolog. Det är ett fantastiskt porträtt av hur bandet kommer till insikt med beroenden och konflikter som grott i åratal. Har du inte sett den rekommenderar jag att du gör det, man behöver inte heller gilla Metallica för att se den den är en schysst filmupplevelse ändå som blivit nominerad (även vunnit?) flera priser.


Foton: Google


 

Kommentera! | 2 st
Kategori: Musik


Sale that is still going strong...

Datum: 2008-09-18 Tid: 10:14:46

Hos Sailor Jerry håller REAN i sig och letar man efter snygga tishor till killar så är det helt klart värt ett besök in till dem.
Finns även en del godsaker åt tjejer bland annat dessa klänningar:


Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Livin la vida loca

Datum: 2008-09-18 Tid: 09:43:54

Det är underbart att gång på gång inse att jag aldrig mått så bra som jag gör nu och stora anledningar till det är att jag välsignats med V & J, min egna alldeles underbara, fantastiska, egensinniga & knasiga familj (ja, knasig är faktiskt rätt ord hur corny det än låter). Vi är inte direkt Svensson-average samtidigt som vi är det på det sätt att även vi har våta Svensson-drömmar om en egen uteplats eller sommarställe och allt annat som hör där till.

Det är en underdrift att säga att det vida loca har levts ut för både mig och min make innan vi träffades och jag tror (läs: vet) att många nära och kära tackar sin lyckliga stjärna över att vi både settled down. Själv är jag glad över att jag levt ut de sidorna hos mig, för believe me de är många ha ha, och idag är jag faktiskt rätt fed up av hela den prylen. Det är liksom så ytligt och allting i den världen är mest for show och för min del så måste jag ha djup i mitt liv.

Men ändock när jag såg denna affishen för ett event i Los Angeles så kan det inte hjälpas att det rycker lite i den nerven. Jag rycks med i tanken om den perfekta utekvällen, med underbar musik, fantastiska personer, rätt kläder, rätt allt. Men ganska så snabbt så rycks jag ur den fantasin igen, det var ju det där med yta.


Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Bääää...

Datum: 2008-09-18 Tid: 08:07:28


Foto: Asos


Hur mysig ser inte den här kjolen ut! En ribbad ullkjol från French Connection att klämma in sig i i vinterkylan och återigen ett underbart plagg som man antingen kan dress down eller up beroende på vad man har till, I love it!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


It´s mine baby

Datum: 2008-09-17 Tid: 17:40:43

Nu är kappan på väg hem till mig! Efter noga övervägande så är det någonting jag behöver, min vinterjacka är ännu alltför varm och min trenchcoat börjar bli för sval, kommer i vart fall snart att vara det. Hoppas, hoppas, hoppas det blir rätt med storleken nu bara, mailde till och med dem för att rådfråga, så nu är det bara att be en bön till jackguden.Foto: Asos

Kommentera! | 3 st
Kategori: Clothes & Accessories


Got 2 Be

Datum: 2008-09-17 Tid: 13:17:40

Hos Lipstick Jungle blev jag tipsad om Schwarzkopf´s hårspray Sexy Hair Spray från deras serie Got2Be, läs hennes recention här.


Då jag länge varit i behov av hårspray (min hud verkar inte tåla den min make använder) men inte fått ändan ur så passade jag på att införskaffa den snabbt och smidigt i det närliggande centrumet igår och jag måste säga att jag redan är hooked. Den ger väldigt bra med volym och stadga samtidigt som håret inte ser lackerat eller extra skinande ut, me like it a lot! Håller även med Lipstick Jungle om att den luktar väldigt gott! Tror denna kan vara en nyfunnen favorit hemma hos mig, men den måste testas lite till först innan den kan koras till det.

Jag måste säga att både valet av färger på flaskorna, namn på produkterna och typsnittet de använt för ens tankar direkt till Bed Head Hair, men jag antar att det är ett medvetete val av Schwarzkopf då jag tycker att man solklart kan läsa mellan raderna att detta är ett budget alternativ till just de produkterna, eller vad tycker och tror ni?
Foto: Google


 

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Vapendragare

Datum: 2008-09-17 Tid: 12:51:13

Måste skylta och faktiskt skryta lite om vilka fina ord som min väninna skrivit om mig, jag blir rörd näst intill tårar.
Darl, du är toppen och jag vill att du ska veta att du förgyller mitt liv! Tusen tack för de fina orden, de värmer!

Titta in här!

Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Dust It

Datum: 2008-09-17 Tid: 11:10:38

Jag har väntat på mina första Dust It från Baresso i ganska många veckor nu och mailade dem redan för någon vecka sedan då jag började bli lite fundersam över vart leveransen tagit vägen. Fick då svar att de varit slut o skulle komma in i deras lager åter igen dagen efter men ändock döck inga Dust It upp.

Mailade dem då igen och fick igår ett telefonsamtal av världens sötaste tjej som skulle dubbelkolla både med deras lager och med posten om de hade den och hur som helst skulle den vara på väg till mig fortare än blixten.

Jag är näst intill aldrig en tvär och sur kund framför allt då jag själv jobbar (snart jobbat) med service och my mama taught me good, men även om jag hade varit tvärr så hade det varit svårt med en så trevlig och serviceminded tjej som ringde upp mig som verkligen la manken till för att styra upp situationen, sånt gillar vi!

Summan av kardemumman är att jag verkligen rekommenderar Baresso.se, har beställt därifrån tidigare och det har aldrig varit några problem. Något annat som är stort plus i kanten är att de säljer Dust It till otroligt bra priser, eller vad säger ni!Kommentera! | 1 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Carrot

Datum: 2008-09-17 Tid: 10:51:46

Som morot för att vi ska erbjuda nya kunder ett kundnr på jobbet så har de gjort ett system där man samlar poäng på nya kunder. Hur berättar jag inte, då jag för att förklara det måste berätta vart eller åtminstonde med vad jag jobbar med och det vill jag inte :)

Av diverse anledingar så hade detta system fallt i glömska för mig men så kollade jag upp hur många poäng jag samlat in för några veckor sedan och det var tur det eftersom jag kunde kamma hem rätt många grejer med tanke på hur många poäng jag samlat!

Sagt och gjort efter noga utvalda grejer ur det enorma sortiment vi kan välja mellan har jag fått hem en iPod Nano och en Philips DVD samt ett cykellås med kodlås och lampa så man kan se i mörker vid behov.Jag är verkligen ingen tekninnisse och köper alltid den billigaste telefonen och den minst avancerade mp3-spelaren, när det kommer till flatscreen så kommer nog vårt hushåll vara det sista att införskaffa en då jag helt enkelt inte kan förstå varför vi ska slänga vår gamla innan den är sönder och som tur är för familjelyckan delar min make samma åsikt.
Nu sjunger vår tv i och för sig på sista versen så någon gång kommer nog vårt hem stå värd för en tunnis med men bara för sakens skull kan jag inte riktigt förstå mig på.

När det gäller att komsumera så är jag absolut den största drivkraften i vårt hem men när det gäller elektronik så får de sluta fungera innan det införskaffas nytt. Alla brinner vi för olika områden när det gäller konsumtion och att fylla det där tomrummet med lite lycka om än ack för stunden och jag måste säga att jag och min plånbok är glada över att det inte gäller elektronik för vår del :)

Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Sale on Daddy O´s

Datum: 2008-09-17 Tid: 10:16:53

Det är värt ett besök hos Daddy O´s REA om man gillar söta kreationer som dessa.Foton: Daddy O´s

Kommentera! | 1 st
Kategori: Clothes & Accessories


Sex and the city

Datum: 2008-09-16 Tid: 22:12:24

Om allt går som planerat ska jag på bio med min underbara arbetskollega och numera även kära vän på fredag. Det blir en riktigt tjejkväll med middag och Sex & The City filmen. H avgudar SATC och själv så följde jag serien noga noga för flera år sedan men sedan så hamnade jag på efterkälke dels på grund av att jag levde utan TV i perioder (vilket var riktigt skönt faktisk gäller bara att vänja av sig sedan finns det hur mycket tid och rum som helst att göra allt som man aldrig har tid för och kreativiteten flödar som aldrig förr.)

Ser verkligen fram emot både tjejkvällen och själva filmen och tror jag ska slå till på en SATC shoebox efter att köpstoppet tagit slut. Hittat den för 618 kr inklusive frakt och det är alltid nice att kunna bränna av några kära gamla avsnitt när tristessen tar form o tv i vanlig ordning oftast bara erbjuder skit.


Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Family Guy

Datum: 2008-09-16 Tid: 21:59:49

Alla ni som älskar Family Guy måste hålla med om att de är otroligt lika varandra, det är klockrent! Oavsett om han heter Peter Griffin i verkligheten eller inte! Jag saknar Famliy Guy ska nog ta o se om det finns någon box att få tag på.Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Monet Lingerie

Datum: 2008-09-16 Tid: 20:11:43

Hos Monet Lingerie kan man hitta en del sköna ting att ha under. Den sista har jag i min ägo och är mer än nöjd, rekommenderar shopen och deras service varmt! Bilderna är som vanligt givetvis klickbara.


Foton: Monet Lingerie

Kommentera! | 1 st
Kategori: Clothes & Accessories


Route66

Datum: 2008-09-16 Tid: 18:24:04

Route66 har en del riktigt snygga plagg men tyvärr är de ack så dyra framför allt när man räkna med fraktkostnaden. De är även väldigt svåra att få tag på var helt hell bent på kjolen med revolver broderade på höften för ett tag sedan och skickade mail efter mail utan att få tag på dem. Tillslut så tog jag tag i saken och ringde till dem downunder, telefonen svarades av världens sötaste tjej och förutom kläder avklarade vi ett och annat samtalsämne utöver vädret :) Efter det fick jag ett mailsvar men mitt svar på det mailet har än idag inte besvarats dessvärre.

Men om man får tag på dem och är beredd att punga ut med en del pengar så har man en hel del att välja på ur deras sortiment.


Foton: Route66

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Personlighetstest

Datum: 2008-09-16 Tid: 17:41:21

Hos nygifta (stort grattis!) Underbara Clara blev jag tipsad om ett personlighetstest som man gratis och snabbt gör via nätet genom att svara på 41 frågor. Sådant är mycket intressant tycker jag och nappade på idén med en gång.

Min personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Beskrivningen passar mig mycket bra och det är det nog många som känner mig som skulle skriva under på.

Gör testet du med!


Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Elinkan

Datum: 2008-09-16 Tid: 17:19:05

Jag har följt den här tjejens blogg ett tag och man kan räkna med en gemytlig trevliga känsla i gåva varje gång man surfar in på hennes sida. Hennes fotografier och texter är så oskuldsfulla och en touch av naiv ungdom samtidigt som de har attityd och en känsla av medvetetenhet. Bloggen är underbar.

Om du inte redan besökt henne, rekommenderar jag en visit hos Elinkan! 


 
Foton lånade från Elinkans blogg


Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


My beloved!

Datum: 2008-09-16 Tid: 13:45:00

Kappan jag förälskade mig i men som inte fanns kvar i min storlek har kommit in igen fast nu i ull! Åh det är precis det som min garderob behöver, en varm jacka when to play dress up! Har min idiotvarma jacka från Everest som är mitt bästa vinterplaggköp någonsin men det hade varit nice och kompletera garderoben med en varm jacka/kappa som man inte såg ut som michelinegubben i att ta fram vid de mer fina tillfällena som förhoppningsvis vintern har att erbjuda. Frågan är bara om den är ett sådant nödvändigt köp att det går utanför köpstoppet... Tåls och tänka på, ordentligt.


Foton: Asos

Kommentera! | 1 st
Kategori: Clothes & Accessories


Uppfriskande!

Datum: 2008-09-16 Tid: 12:31:41

Det är verkligen uppfriskande och inspirerande att surfa runt bland sminkbloggarna och se alla härliga makeups! För ett tag sedan länkade jag till några extraordinära som jag inte kunde låta bli att uppmärksamma och det kanske blir en återkommande trend för här kommer några fler härliga makeups som jag beundrar lite extra!

Sminkan

Rouaa

Fakelashes

Inthemake

Själv så är det inte mycket variation på mina makeups utan det är några favoriter som det växlas mellan, ibland (ganska ofta i peroider) blir det inte mycket mer smink än underlag, piffade ögonbryn och på sin höjd lite rouge då är det speciellt uppfriskande att titta in hos alla kreativa själar!

Kommentera! | 2 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Top Shop

Datum: 2008-09-16 Tid: 12:13:13

Hos Therez läste jag att designern Ann Sofie Back har ett samarbete med Top Shop jag vet inte så mycket om henne men hon ska tydligen vara känd för sina svarta fodral så det passar mig som handen i handsken och väckte genast min nyfikenhet.

Denna klänning fångade min uppmärksamhet men för ca 1200 kr så blir det ingen kärleksaffär oss emellan även om den har en utsökt skärning i ryggen och sött som få. Om jag hittade en klänning som kändes 100% rätt så hade jag kunnat lägga de pengarna på den det gäller bara att prioritera i sina inköp, men det krävs väldigt mycket för att det ska kännas så pass mycket rätt och denna kläning är långt ifrån.


Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Unearth

Datum: 2008-09-16 Tid: 11:19:45

Sedan jag dammat av min mp3 spelar är det julafton varje gång jag slår på den från och till jobbet. En massa gamla plattor och band som återupptäcks, en av dem är Unearth. Serverar här min tre i topp med dem!
 

Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


Svepa in sig med i kylan...

Datum: 2008-09-16 Tid: 10:03:00
Oh, är inte detta hösten och vinterns kombinerade myströja/jobbtröja beroende på vilka accessoarer man tar till! Kan tänka mig den med ett stort brett skinnbälte, leggings och stövlar. Finns att välja på i svart och grått, 328 kr på ASOS (rekommenderat pris i butik: 853 kr). Dagens klipp!Foton: Asos

För många år sedan bar jag regnbågens alla färger (helst samtidigt!) och en favorit var rosa under en tid men på de senaste åren så har jag inte ägt ett enda plagg med ens en rosa detalj. Detta har kommit till att ändras under de senaste dagarna bara faktiskt och helt plötsligt känner jag mig dragen till rosa vilket alltid kan vara trevligt för en annars nästan uteslutande svart garderob.

Denna underbara sjal från ASOS hade varit en nice och värmande detalj i höst och vinter, man får den i sin ägo för 263 riksdaler.

Om man kollar på vad färger symboliserar så är rosa kärleken till dig själv (grön är kärleken till andra) och de inte bara symboliserar utan stimulerar och inspirerar. Så varje människa bör ha lite rosa i sitt liv. Gillar du rosa?

Kommentera! | 1 st
Kategori: Clothes & Accessories


Kantstött nagellack & blingbling

Datum: 2008-09-15 Tid: 14:08:21

Mitt favorit lack of all times China Glaze Recycle. Lite kantstött men har haft denna manikyr i en vecka nu så det har hållt bra. Utöver det så flashar jag mitt blingbling, tycker själv att ringarna är ganska enkla men de flesta tycker de sticker ut rätt mycket. Ja, de ursäktar inte sig själva direkt, de säger något i stil med: Hell yes I´m married to my hunkaburning love!

And I like it.


Kommentera! | 5 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


These boots are made for walking..

Datum: 2008-09-15 Tid: 13:26:03

Införskaffade mig dessa stövlar förra veckan då jag inte har några höstskor så detta köp fick stå över kösstoppet då jag var i behov av dem. 349 kr på Skopunkten, som hittat och de är ännu snyggare i verkligheten.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Aguilera

Datum: 2008-09-15 Tid: 12:58:59

Christina Aguileras makeup i videon till Moulin Rouge tröttnar jag aldrig på, någon som provat sig på att göra en tolkning av den någon gång?


Foto: Google


Hon har gjort sig skyldig till en hel del smaklösa klädval men när man surfar omkring efter bilder på henne så finns det en smakfull trend den senaste tiden som verkar hänga i sig med klassiskat röda läppar och snygga fodral.


Foton: Google

Hittade en musikvideo på YouTube med hennes låt Candyman som jag missat totalt, antagligen för att jag varken lyssnar på radio eller kollar på MTV. Den släpptes 2006 låten är ingen hit men videon är riktigt bra Check it out.
Kommentera! | 5 st
Kategori: Underhållning


Be careful what you wish for..

Datum: 2008-09-15 Tid: 12:09:57

Önskade mig dagar utan måsten och lugn och ro och vad får jag om inte en dunderförkylning som inte ger en något val att göra någonting förutom att stanna hemma från jobbet och snora och huttra och göra absolut ingenting

Ingefära, vitlök och en farmor som hämtar V på dagis är gudagåvor och mina bästa vänner i några dagar framöver? Hoppas den inte blir långvarig.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Let there be rock

Datum: 2008-09-14 Tid: 11:06:49

Har ni inte sett denna musikvideo från -77 med AC/DC så måste ni! :)
Har det funnits någon skönare snubbe än Bon Scott? Självironi, karisma och en jävla stor portion humor serveras så det står härliga till! ENJOY! Hans priceless moves när han slitit av sig kläderna och en Angus som knappt är torr bakom öronen.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


Apologize

Datum: 2008-09-14 Tid: 10:58:08

Skön låt som jag faktiskt inte tröttnar på.

Kommentera! | 1 st
Kategori: Musik


Det blir inte alltid som man planerat och tänkt sig...

Datum: 2008-09-14 Tid: 10:31:33

I fredags blev det ingen pizza utan sush (even better up!) och igår fick vi inte till någon kräftskiva men det blev en trevlig räkafton istället. Vrålåket som vi skulle titta på följde med hem men visade sig inte alls vara det vrålåk jag hade tänkt mig men för ynka 500 spänn så spelar det inte så stor roll, sittdelen till den kombivagnen vi har nu fäller ner sig själv så vad som helst är bättre än den.

Städningen av V´s dagis har vi skjutit upp till idag så efter visningen bär det av raka spåret dit. Jag är sliten som en klubbad säl och blir mer o mer förkyld för varje dag som passerar den senaste tiden så jag hade gett ganska mycket för att få göra absolut ingenting i några dagar med inga måsten what so ever, men, vi får ta det om si så där 18 år.

Förövrigt så tror jag V är begåvad med musikalisk talang! Han är tight med alla diverse tillhyggen han trummar med och tar alltid rätt ton. Han har förgyllt hela vår helg med att sjunga visor från dagis, han är underbar!


Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Freitag

Datum: 2008-09-12 Tid: 16:29:42

Fredagen är här och det är sweeeeeeet. Ikväll blir det pizza, något annat gott (kanske någon lyxig chokladbit) och tidigt i säng med min hunkbit till make. Imorgon vankas det kräftskiva och på förmiddagen ska vi städa på V´s dagis. Söndag erbjuder en husvisning och någongång under helgen måste vi även klämma in att åka och kolla på ett nytt vrålåk till V som jag spanat in på Blocket.

Vad ska ni göra? Jag är nyfiken som vanligt.

Kommentera! | 2 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Fed Up

Datum: 2008-09-12 Tid: 16:19:59

Jag blir så fruktansvärt trött på folks mentalitet när det gäller att klaga, snacka skit och inte kunna stå upp för sin åsikt. Före och efter arbetsmöten och under kafferasten och alla lunchpauser på jobbet så klagas det så det står härliga till men när det väl kommer till kritan så är det inte många ord som kommer ur respektive pie hole. Detta resulterar även tyvärr i en jävla massa skitsnack eftersom folk inte vågar stå för sin åsikt inför personen i fråga vid de konflikter och missförstånd som uppstår utan istället snackar av sig med resten av arbetskollegorna vid nästa rast.

Jag är inte rädd för att ta en konflikt och står inte ut med saker som inte fungerar (effektivt och funktionellt är min melodi) så det är alltid jag som får (tar?) rollen som den som för den talan. Jag är helt enkelt den jobbiga jäveln som alltid ska ta upp de disfunktionella situationer som inte fungerar men nu är jag fed up. Droppen har runnit över jag är otroligt trött på att höra folks klagan och sedan aldrig stå upp för den. Vad är man rädd för? Håll käften från början isåfall om du inte står för din åsikt eller stå för det du tycker, det står jag verkligen för.

 Men, här kommer ett rungande men: jag orkar inte engagera mig i min lilla arbetsgrupp längre, vet inte om det beror på att jag snart börjar på ny tjänst på en helt annan avdelning eller om jag bara fått nog, vilket som så är det nog. Jag har försökt att få igång en ärlig och rättfram kommunikation i denna grupp men det är lönnlöst och försöka rodda en sån sak mer eller mindre själv och jag håller helt enkelt på att lära mig att man får välja sina fighter.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Fix

Datum: 2008-09-10 Tid: 17:32:25

Äntligen har jag någonting att se fram emot i tv-väg igen. Onsdagar är åter igen en speciell dag och jag njuter i stora lass hela dagen med vetskapen om vad som väntas senare under kvällen.

Snart, snart får jag veckans fix av heta heroes. Vem är er favorit?


Foto: Google

Kommentera! | 1 st
Kategori: Underhållning


Vardagslyx

Datum: 2008-09-10 Tid: 16:08:02

Skapar en ny kategori idag som heter vardagslyx för att uppmärksamma och hylla allt som sätter guldkant på vardagen. Öppnar den med en cykelhistoria. Efter att jag hämtat V på dagis idag tog vi en extra cykeltur och cruisade på en härlig cykelväg med perfekt underlag. Långt fram såg jag att rödljuset lyste rött vid övergångsstället och då vi var inne i ett perfekt cykellunk så hade det givetvis varit skönt om det blev grönt precis när vi kom dit så vi slapp sakta ner, stanna upp och kliva ner på marken. Mycket riktigt :) När vi väl kom fram slog det om till grönt och vi gled skönt och smoth as a ************ förbi. Det är vad jag kallar vardagslyx.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Vardagslyx


Are you kidding?

Datum: 2008-09-10 Tid: 15:57:49

Coca Cola med vitaminer??? Förutom MCDonalds så finns det väl inget annat varumärke som står symbol för en osund livsstil som Cocca Cola. I rest my case.


Foto: Google

Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt


A place called home

Datum: 2008-09-09 Tid: 22:04:37

Jag har egentligen inte riktigt känt mig hemma någonstans sedan barnsben och det finns det inte någon egentlig anledning till. Hos J & V har jag hittat hem och det är en underbar varm och jordande känsla att ha dem omkring mig. Jag känner mig så hemmastadd som jag kan i den kungliga hufvudstaden men det är svårt o bortse från att stora delar av min släkt och vänner befinner sig på annan plats då saknaden gör sig påminnd titt som tätt, inte allra minst sen jag själv fått barn.

Jag kommer från Göteborg och motsägelsefullt så har jag aldrig känt mig så hemma där som nu när jag inte bor där. Sedan -01 har jag varit på vift med en kort mellanlandning på något år och det känns som om varje plats man gjort sig hemmastadd på för ett tag har tagit en bit av en på något sätt, även fast det är mer på ett poetiskt sätt.

Vilken dröm det hade varit att ha alla nära o kära samlade i samma stad och kunna göra spontana vardagsting tillsammans, det hade varit riktigt sweet. Har du släkt o vänner i samma stad?

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Master bedroom

Datum: 2008-09-09 Tid: 19:44:02

Eller det enda sovrummet i vår bostad faktiskt, förutom lillfisens då, har fått nya accessoarer idag. Ett överkast som givetvis matchar resten av rummet (jag är ett omättligt matchningsfreak) och två kuddar som grädden på moset.

Jag och min nya kamera är inte vänner än tyvärr,
men här kommer i vart fall några bilder för att ni ska få en bättre bild av det hela.


 

Kommentera! | 2 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Red carpet..

Datum: 2008-09-08 Tid: 20:53:12

Jag brukar överlag vara rätt ointresserad av vad kändisar har på sig även fast jag gärna hämtar inspiration från många av vår tids mytologiska hjältar, creme de la creme i Hollywood.

När jag loggade ur min mail tidigare idag så kom jag automatisk till Msn nöje och där flashade bilder från MTV-galan förbi, tittade igenom dem och tänkte dela med mig av de jag tycker strålar mest.

Rihanna har en skön och kaxig stil som jag verkligen gillar.

Kristen Stewart har en otrolig utstrålning och glöd och vill man få en portion av den rekommenderar jag att ni ser Into The Wild där hon medverkar.

Kate Perry har lagom udda stil och sticker ut samtidigt som hon är stilfull och vem nynnar inte på I Kissed A Girl.


 
Självklart är bilderna klickbara...
Foton: Msn Nöje


Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


No, this is the one...

Datum: 2008-09-08 Tid: 20:30:16
Gamla hederliga Ikea! Gudarna ska veta att trots att vårt hem har en enorm personlig prägel vilket brukar påpekas när någon entrar vårt hem för första gången så består det mestadels av guldkorn från Ingvars sortiment. Me loves Ikea! Denna blir det nog, gillar den bäst av alla som jag kollat in i liknande modell.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Say hello...

Datum: 2008-09-08 Tid: 17:20:48

Hello cute expensive silk dress!


Foto: Asos


Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Sweet as sugar

Datum: 2008-09-08 Tid: 17:16:54

Finns den kvar efter köpstoppet är slut är den min I tell you!
Kommentera! | 1 st
Kategori: Clothes & Accessories


Into The Wild

Datum: 2008-09-07 Tid: 17:16:28


WOW!

En av de i särklass bästa filmer jag någonsin sett. Jag är så berörd att jag idag knappt kan tänka på den utan att bli tårögd. Filmen är byggd på en sann historia och på boken med samma namn. Behöver jag säga se den?
Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Times like these

Datum: 2008-09-06 Tid: 18:43:07

Låten kom 2002 och jag bodde då i Oslo och har aldrig mått så dåligt som jag gjorde då. Kommer ihåg att låten gick direkt in i mitt lilla vrak till hjärta, som om någon satte mina tankar på pränt. Hur kunde du Dave, veta hur just jag mådde? Gillar även denna akustiska version.


Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


Home Sweet Home

Datum: 2008-09-06 Tid: 10:06:37

Saker och ting har haft en välsignad fallenhet att turn out the best de senaste åren, ja sen jag träffade J faktiskt, men givetvis ligger det mycket hård slit, tid och engagemang bakom mycket av det men även en stor portion tillit. Livet går alltid upp och ner men är det något jag lärt mig så är det att tro på sig själv, skaffa förutsättningar och ha tillit.

En del som är kvar att manifestera är vårt boende och givetvis är vi inte ensamma om dessa våta Svensson-drömmar med en egen tomtplätt eller uteplats att spendera varma sommarkvällar på så priserna är minst sagt ganska saftiga ibland. Vilket gör att det tyvärr utesluter många fina alternativ från vårt redan snava utbud då vi vill att det ska vara relativt nära V´s dagis som vi är enormt nöjda med så flytta på honom är inget alternativ.

Började titta omkring lite löst på olika boenden för några månader sedan men så igår satte jag igång att leta på allvar och precis som jag trodde kommer det bli rätt tufft att hitta vårt drömboende till ett acceptabelt pris, så pass svårt att vi nog måste tänkt om lite. Kan kanske räcka med en ordentlig balkong om lägenheten samt läget är bra? Öppnar onekligen upp fler möjligheter i vart fall.

Sagt och gjort efter att ha plöjt igenom alla mäklarsidor och hus och lägenheter fanns det två som efter alla om och men var av intresse och en av dem var en lägenhet med balkong. Mail till respektive mäklare är skickat, the story will continue.

Med lite sorg i hjärtat fick jag släppa det hus som ni ser bilder på nedan som ett alternativ eftersom det ligger helt fel. Förutom det så har huset topppotential och priset fick en att hoppa till av glädje, med andra ord var det lågt! Blev lite förälskad men det är bara att släppa taget, så med lite vemod säger jag, hejdå huset!


    
Kommentera! | 3 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Fierce

Datum: 2008-09-05 Tid: 21:58:23
Foto: Asos


Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Guldkant

Datum: 2008-09-05 Tid: 21:02:16

Guldkant på min fredagskväll som välbehövligt spenderas ensam är Burtons Ed Wood som börjar nu på 9:an. J jobbar och jag avrundar min kväll som tyvärr mestadels har spenderats framför datorn (tyvärr blir det ofta så!) men som även serverat grillad kyckling med sallad av böngroddar, tomat och avokado och en enkel variant på min traditionella hemmaspa för att rå om mig själv lite extra, I´m f*****g worth it!


Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


I think it´s the one...

Datum: 2008-09-05 Tid: 20:07:08 


7995 kr hos Svenska Hem. Om man vill kan man köpa till en fåtölj och sittpall.
Tror det blir så, vi får se.Denna grupp till köket skulle inte heller sitta fel. Även den hos Svenska Hem.
Kommentera! | 2 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Lucky Kat

Datum: 2008-09-05 Tid: 19:57:58

Men, titta får jag jue! Kolla in dessa......och dessa söta smyckesskrin.


Ni hittar dem här.
Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Good News!

Datum: 2008-09-04 Tid: 16:03:43Beskedet som skulle ges i måndags damp ner idag och även om jag hintats med dess innebörd sen förra torsdagen då jag var på intervju så har jag inte velat ta någonting för givet och ropa hej innan slutgiltigt besked gavs. Så imorse fanns det till slut ett mail som väntade på mig i min inbox med informationen om att jag skulle komma förbi the big chief´s kontor på morgonkvisten och mycket riktigt, precis som alla hintar påpekat, så blev jag erbjuden det jobbet jag sökte som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle få! Me so very very very happy!
Fotograf: Fredrik Tiger, taget 2005

Kommentera! | 4 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Önskelista

Datum: 2008-09-03 Tid: 20:05:23

Nu kommer önskelistorna hagla över september månad nu när det välbehövliga köpstoppet trätt plats, jag menar man måste ju få utlopp för sina perversioner på något sätt och vad är bättre än att fanatiskt lista lista lista lista.

Vad behöver en kvinna som jag egentligen till höst och vinter? Det har jag frågat mig.

-Svarta byxor (när man är småbarns mamma behövs det mer än 2 par snygga i samlingen för att hänga med ruljansen i tvättkorgen)

-Höst/Vinter skor

-Blinc Eyelash Curler, lagt mina andra på hyllan, inte värt och tappa ögonfransar i tid o otid, och en som jag redan har med värme fungerar inte värst bra på mig (någon som provat Blincs, är den bra?)

-Tatuera mig, denna eviga process, hur många år ska det ta? Var du tvungen att flytta till Umeå?


Kommentera! | 2 st
Kategori: Önskelistor


Dita

Datum: 2008-09-03 Tid: 19:56:30

Ohh titta vad söt hon är utan smink Dita! En skönhet klär i allt och framför allt Dita!Foton: Google

Kommentera! | 2 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Extraordinärt Indeed

Datum: 2008-09-03 Tid: 16:22:46

De senaste dagarna har det serverats den ena extraordinära EOTD efter den andra runt om bland sminkbloggarna på nätverket Pret-ty. Det är otroligt kul med nischade bloggar (även om jag själv aldrig skulle kunna hålla mig till att ha en renodlad blogg, det är ju sååå många saker som jag vill pladdra om.)

Ni förstår vad jag menar när ni kollar in dessa EOTD!

BettieLi

MakeUpMyLack

Fakelashes

En eloge till er! Underbara kreationer!

Kommentera! | 3 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Nominerad igen...

Datum: 2008-09-02 Tid: 21:44:37

Jag är så glad att grannarna måste nog undrar vad det är för kärnkraftverk som börjat producera värme från takvåningen ovan. Detta med tanke på hur självlysande jag måste vara nu då jag lyser starkare än solen av tacksamhet! Sötaste och inspirerande InTheMake har nominerat mig till I <3 Your Blog, blöt puss på dig!

Jag hänvisar till senaste listan jag gjorde, och även den innan. Alla ni andra som råkar ut för mig runt om i kommentarträsket ska veta att jag verkligen uppskattar era sköna bloggar! Tack alla för att ni förgyller min vardag!


Ja,aa... så här glödande glad känner jag mig!
Foto: Google


Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Köpstopp

Datum: 2008-09-02 Tid: 20:42:55

Det råder köpstopps yra på många bloggar och då jag själv gått i de tankarna i några dagar lagom till löning så klamrar jag mig fast på den inspirationen som jag fått idag när jag surfat runt på olika bloggar och hakar på. Det blir köpstopp fram tills den 1 nov och det gäller allt: smink, kläder you name it. Precis som förra gången jag hade köpstopp så får jag köpa nytt om någonting tar slut som jag behöver, men det borde inte bli mer än högst någon enstaka pryl.
 
Åh, nu ska jag hänge mig åt en av mina favoritsysslor denna månad nämligen önskelistor!Foto: Google


För att bli lite allvarlig när vi pratar om detta ämne så kan vi alla konstatera att shopping är sjukt kul och man kan enkelt köpa sig lycklig för en kort stund. Shopping kanske inte påverkar en negativt i form av skulder och dylikt (även fast vissa råkar ut för det med) men det kan lätt smyga sig på och sakta med säkert växa och liknas vid ett beroende. Även om jag alltid har pengar kvar på kontot innan nästa lön cashar inså handlar jag i vilket fall som helst way to much varje månad. Way to much om man ser till vad man egentligen behöver och då är jag även ganska tolerant med vad man behöver och inte.

Alla vet precis hur det känns att beställa den där ögonskuggan (or what ever makes you tick) som kommer göra allt bra, eller köpt de där byxorna som man kommer bli så jävla snygg i och mirakulöst lösa de flesta problem. Den där tillfälligt tillfredställande shoppingkänslan som fyller det där svarta hållet om än för en kort stund.

Ju mer man försöker fylla det svarta hålet ju större blir det.. och det gäller allt inte bara shopping. Det känns verkligen som det skulle sitta på plats med lite realitycheck nu, det vill säga köpstopp som tar ner en på jorden och ger en det berömda perspektivet.

Hej perspektiv, jag välkomnar dig! Har saknat dig.

Kommentera! | 2 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Min favoritrengöring: Olive Cleansing Dermanord

Datum: 2008-09-02 Tid: 17:52:15

Jag har under lång tid använt mig av Dermanords Olive Cleansing och jag kan inte vara mer nöjd. Jag rekommenderar Olive Cleansing  å det varmaste!

Dels är den ekolgisk (vilket är ett måste för mig när det gäller hudvård) och dels så tar den skonsamt men mycket effektivt bort all makeup och orenheter, svider inte i ögonen och lämnar huden återfuktad och behaglig.

Jag har även provat Face Refining Lotion (som ska vara bra när man övergår från hudvård med mineralolja till hudvård med vegetabiliska oljor då det passade mig då jag tidigare använt mig av Dermalogica) och den är bra den med även om den inte lämnat något djupt intryck hos mig, jag kommer efter att min andra tub nu är slut prova på någon annan hudkräm.

Har även provat deras Eye Cream och likaså med den så är den bra men inte så bra att jag kommer fortsätta vara den trogen, Olive Cleansing däremot den överger jag nog aldrig!


Foto: Dermanord

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


20% Off

Datum: 2008-09-01 Tid: 20:25:15

20% rabatt på ASOS om du använder koden ASOSGLAMOUR. Ska fungera till den 7 september... vad ska du köpa? ;)
Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Åhhhh...

Datum: 2008-09-01 Tid: 20:03:20

Detta inlägg gjorde mig så glad underbara bilder och inspiration. 10 things to love.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Bags Baby

Datum: 2008-09-01 Tid: 19:15:32

Hos Forever21 hittade jag dessa godingar.


 
 

Foton: Forever21

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


GoJane

Datum: 2008-09-01 Tid: 17:38:42

I MizzPinks blogg hittade jag till GoJane och där det fanns ett och annat guldkorn till ett mycket bra pris...            

...och framför allt en uppsjö av skor.Foton: GoJaneKommentera! | 1 st
Kategori: Clothes & Accessories


Antiklimax

Datum: 2008-09-01 Tid: 15:52:13

Det var verkligen antiklimax idag när beskedet jag väntat på blivit uppksjutet tills imorgon bitti. Men det är bara att bita ihop.


Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt