World of YouTube..

Datum: 2008-08-31 Tid: 20:29:59

På YouTube kan man hitta riktiga guldkorn det har vi alla erfarit. Om man söker på worst music video ever får man upp en uppsjö av sköna förslag och efter att jag skummat igenom dem har jag själv valt två fantastiska kandidater.

Numero 1. Den första är en finsk musikvideo som är hysterisk rolig. Koregrafin är ifrån en annan värld utav dess like. När man bäddats in i en falsk trygghet om att de inte kan bli värre så dyker de upp igen. Dansen blir värre ju längre låten gått.

Numero 2. Inga ord kan nog beskriva hur tam denna video är utan det måste ses med egna ögon för att förstå. Jag tycker personligen att stycket mellan 1:05-1:30 är väldigt intense.
Vilken tycker ni bör vinna titeln Worst music video ever av dessa två ljuvliga kandidater?

Kommentera! | 2 st
Kategori: Underhållning


Dressed for success

Datum: 2008-08-30 Tid: 18:44:00

Back in stock.

Klicka för större bilder, klicka på länken för att köpa dem!


Foton: PinUp GirlClothing

Kommentera! | 5 st
Kategori: Clothes & Accessories


Snarlika

Datum: 2008-08-30 Tid: 14:44:48

Är det bara jag som tycker att Sarah Jessica Parkers Covet, Diors Addict och L de Lolita Lempicka luktar lite för lika varandra? Eller är det bara min näsa som endast snappar upp en viss sorts doft.


 
Foton: Google


Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Jag håller med..

Datum: 2008-08-30 Tid: 13:48:33

För en tid sedan blev jag tipsad hos Sminkan om OPI Natural Nail Strengthener då hon verkligen höjde den till skyarna. Köpte den så fort jag fick tag på de och har nu använt den en tid. Läste hos Rocketqueen idag att även hon hyllar denna produkt och jag kan inget annat än att hålla med tidigare talar. Denna produkt rockar köp den om du vill få starka naglar!

Bild: Head2ToeKommentera! | 2 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Bellme

Datum: 2008-08-30 Tid: 11:17:00

För de flesta är säkert Bellme old news då sidan funnits sedan i juni men själv fick jag inte reda på dess existens förrän idag och måse givetvis tipsa mina kära läsare om denna lysande idé. 
Vad är då Bellme? Nedan text är saxad från Bellmes hemsida.

Hur fungerar detta?

Bellme använder ett nytt sätt att sälja kvalitet till lågpris. Vi säljer bara en vara per dag och då till ett pris som nästan alltid är lägst i landet.

Vi säljer inte en vara om vi inte har lägsta pris på prisjämförelsesajterna. Hur är det möjligt att göra detta? Jo, eftersom erbjudandet bara gälleri ett dygn så anser inte leverantörerna att vi stör deras normala försäljningskanaler.

Bellme blir då en utmärkt kanal för att sälja av restlager och liknande.


Så här fungerar det i praktiken:


• Varje dag kommer ett nytt erbjudande som gäller i ett dygn

• Erbjudandet stänger respektive öppnar 24:00

• Varje erbjudande är begränsat i antal, först till kvarn gäller

• När det är mindre än 20 % kvar av lagret ändras knappen "Köp" till "Köp nu"

Riktigt spännande och titta in varje dag för att se ifall dagens erbjudande faller en i smaken!
Foto: Bellme

Jo men visst är det som det ser ut som, det är Blondinbella som driver siten tillsammans med en annan partner...

Kommentera! | 2 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Drop Dead Gorgeous

Datum: 2008-08-30 Tid: 09:12:57Modell: Jessica La Blanche

Foto: PinUpGirlClothing

Kommentera! | 2 st
Kategori: Underhållning


Voila Volang

Datum: 2008-08-30 Tid: 08:57:40

Jag bruckar inte digga volanger men denna kjol får mig att göra ett undantag. Kanske den borde flytta till min garderob? Hm, det tåls verkligen och tänka på. Kolla in catwalken på den det är då den kom till sin rätt.


Foto: Asos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Spänning...

Datum: 2008-08-30 Tid: 08:50:22

Nu på måndag har kommit till att bli en spännande dag. Då väntas det besked. Om vad och uppdatering om resultatet utlovas givetvis. Men tills dess är det tålamod som tydligen ska vara en dygd. Mitt tålamod har tack och lov blivit bättre och bättre med åren men uttrycket den som väntar på något gott... har jag fortfarande inte riktigt förstått mig på även om jag kan börja ana en viss hint av dess tjusning.

Kommentera! | 2 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Bring it to me...

Datum: 2008-08-30 Tid: 08:41:43

Idag kommer min kära vän att inhandla denna väska åt mig (tack sweetie) and I can´t wait til it´s mine! Den har dubbla diagonala dragkedjor som gömmer var sitt fack på vardera sida av väskan. Lägg märke till noten som hänger vid dragkedjan, för det är så sant som det är sagt  it´s all about the details!


Bild: MIzz Pink

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


After Work

Datum: 2008-08-30 Tid: 08:38:04

After work på jobbet igår och när man jobbar på ett såpass stort företag som jag gör och sammanför människor från olika avdelningar så lärde jag mig igår att det enkelt och lätt givetvis mer och mer för varje glas förvandlas till en köttmarknad utan dess like. Själv så dricker jag inte så det ger det hela ytterligare en dimension om hur bisarrt det kan vara att titta på.

Hemma idag är det tidig morgon som vanligt och här sitter jag nu trött och fortfarande i lite chocktillstånd. Ni vet hur det är snacket går och redan igår fick man höra ett och annat från förra tillställningen som gav tillfälle till dessa sorts aktiviteter så det ska minst sagt bli intressant och se vad som sägs på måndag med tanke på den preview som spelades upp igår. Jooo maaa laaautaaa, säger jag bara. Vet inte hur det stavas egentligen men mina finska kollegor slänger ur sig detta uttryck i tid och otid och det betyder något i stil med Herre Gud (fast på ett ganska nasty sätt) så det passar ypperligt att använda denna morgon.

Kommentera! | 2 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Fast Freeze Quick Dry

Datum: 2008-08-26 Tid: 19:36:53

Allt jag har och säga är att it works like a charm! Man håller den ca 15 cm ifrån handen och sprutar 1-2 sprut på vardera nagel ca 1 min efter att man lagt på sitt topcoat. Nagellacket är torrt direkt! I love it! Me like, me recommend!


Foto: Head2Toe

Kommentera! | 2 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


I ♥ your blog!

Datum: 2008-08-24 Tid: 13:44:41

Karin på Vacker & Underbar (ja ni vet hon med de otroligt vackra ögonen) har nominerat mig till I ♥ your blog! Tusen tack Karin, vad glad jag blir det värmer verkligen! Puss på dig!

För en kort tid sedan länkade jag till några av mina favoriter i ett inlägg men det tåls verkligen och göra igen då det alltid är kul och vissa uppskattning! Idag nämner jag dock bara 5 bloggar, om vill ni läsa om fler kan ni titta in här.


1. Den nominerade får
lägga upp bilden på hans/hennes blogg
2. Länka till personen du fick den ifrån
3. Nominera minst 7 andra.
4. Länka till dom i inlägget.
5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg

Så, vilka nominerar jag i min tur?
1. Rocketqueen - fantastisk skönhetsblogg med makalösa EOTD, mängder av intressanta recentioner och tänkvärd läsning om skönhetsideal och allt som hör där till.

2. Holy Sweet - fantastisk tjej som bakar fantastiska bakverk!

3. I Nöd & Lust - personlig blogg med skön humor och mängder av inspiration först handlade det om bröllop men du har det utvecklats till allt mellan himmel och jord!

4. Den Osminkade Sanningen - Katarina goes personal, and I like it a lot! Skön tjej!

5. Vacker & Underbar - personlig skönhetsblogg med fantastiska EOTD, läser den minst en gång om dagen.


Tack för att ni, och alla andra bloggar jag följer, förgyller min vardag!

Kommentera! | 2 st
Kategori: Underhållning


Om och om och om igen just nu...

Datum: 2008-08-22 Tid: 11:46:08

"The Dillinger Escape Plan är ett amerikanskt mathcoreband som blandar metalcore med element från jazz och fusion. De är kända för sina intensiva och våldsamma liveframträdanden, samt på grund av ett rykte som säger att de väljer sina taktarter med tärning eller någon sorts komplicerad kod. Deras namn är taget från den amerikanska brottslingen John Dillinger. Bandet har blivit utnämnt till "The Worlds Most Dangerous Band" av NME och av Kerrang! till "The Best Live Band on the Planet"."

Jag är nog lite kär i den spastiska gitarristen till vänster (och har nog varit det sen första gången jag hörde dem.) Som tur är har jag min alldeles egna och han slår vem som helst med hästlängder.
Jag är lite kär i min nya kjol också och i tanken att kär vän och familj kommer upp idag! Yay!Kommentera! | 3 st
Kategori: Musik


Sista dagen...

Datum: 2008-08-22 Tid: 10:07:37

Idag är sista dagen på V´s inskolning och för att avsluta morgonrutinen på ett alldeles förträffligt sätt så blev han inte ledsen när jag lämnade honom imorse! Det var som om himlen öppnade sig och små änglar började flyga ner medans de sjöng och små små rosa moln dansade kring dem, BLISS kort och gott!

Han är nu en ganska så stor pojke i alla fall om man jämnför när han var färsk. Det känns som vanligt ofattbart att tänka på att han en gång huserat i min mage. På fotona nedan har jag gått ungefär halvvägs av graviditeten och framåt slutet var min mage enorm, så enorm att jag knappt kan tro det själv när jag ser bilder på det. Sen han lämnat sin gamla bungaloo så har han tyvärr också lämnat efter sig en degklump, men det var det värt, alla gånger! Sen så har jag inte direkt heller ansträngt mig särkilt mycket för att få bort den försen nu den sista månaden och jag kan glatt meddela att lite enkel träning hemma ger snabba resultat, det gillar vi! Men än är det en bit kvar, men det är bara att kämpa på!


Foton: Alexander BergströmIdag är även sista dagen på arbetsveckan och vi har en härlig helg framför oss, alltid lika skönt med fredag.
Vad ska du göra i helgen? Tell me, jag är ju nyfiken!

Kommentera! | 6 st
Kategori: Att vara förälder


Hot Heroes

Datum: 2008-08-21 Tid: 21:28:22

På onsdag den 3 septemeber börjar Heroes säsong 2 på tv4. Jag är indeed medveten om att jag kunnat ladda ner den säsongen för evigheter sedan men av någon anledning så föredrar jag att se den framför tv:n det är något visst med det, snart kan man nog till och med säga att det är lite oldschool.

Med Milo snart tillbaks i rutan så känns allting riktigt riktigt bra.


Foto: Google

Kommentera! | 2 st
Kategori: Underhållning


Underbara dofter...

Datum: 2008-08-21 Tid: 20:13:38

Inne hos Heavymakeup såg jag att Fragrancex har fraktfritt just nu och då man köpa små parfymprover för ca en tjuga och även mindre förpackningar av vissa parfymer för runt 50-70 kr så slog jag till på några dofter.

Beställde Agent Provocateurs parfym med samma namn i mini Edt (0,2 oz) för  ca 55 kr.
Lolita Lempickas L De mini Edt (0,17 oz) för ca 74 kr. Deras första parfym var en stor favorit hos mig under några år så jag är bra nyfiken på denna nykomling.
Beställde även ett prov på deras manliga doft till J för ca 19 kr (0,04 oz) har för mig att den luktar väldigt gott men det var länge sedan jag luktade på den.

     
Foton: Fragrancex.com

Kommentera! | 2 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Sweet as sugar

Datum: 2008-08-21 Tid: 16:58:20

Dessa söta toppar har precis kommit in i lager.

  
Foton: PinUpClothing

Kommentera! | 1 st
Kategori: Clothes & Accessories


Nasty

Datum: 2008-08-21 Tid: 15:57:29

"No my first name isn´t baby, it´s Janet, Miss Jackson if your nasty!"

VId 3:40 kommer den igång rejält och är faktiskt nästan så där tung som jag minns det från när jag var liten.


Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


En del av skönhet: Konst

Datum: 2008-08-21 Tid: 13:03:40

Vacker & Underbar utmanar oss och undrar vem som är din favoritkonstnär? Det blir svårt för mig och välja en så jag måste nog helt enkelt nämna några fler än så.

En konstnär som står mig varmt om hjärtat är Mark Ryden. Han blandar sockersött med det makabra och det finns alltid en djupare tanke bakom varje tavla som i vissa fall tolkas lätt och i andra ser man det först när man ser hela serien av just det temat. Hans tavlar får mig att komma in i alldeles speciell känsla, lite grann som Tim Burton bara kan i filmvärlden.                                 

Bilder: www.markryden.com
En annan konstnär som jag gillar är Alex Grey för er som gillar bandet Tool behöver han knappast någon presentation (då hans konst prytt deras skivomslag) men för er som inte hört hans namn tidigare kan jag säga att hans konst har en spirituell inriktning och föreställer ofta människor som utövar meditation och healing

  
Bilder: www.alexgrey.com

En annan jag gillar är HR Giger han målar makaber futuristisk konst.

  
Bilder: www.hrgiger.com


Brian Froud målar skogsväsen och allt som rör sig i den världen. Har en fantastisk bok av honom som heter Good Fairies / Bad Fairies. Halva boken är fullproppad av vackra målningar på goda älvor och halva på dem av den mer lite onda sorten.

  
Bilder: www.worldoffroud.com


Det var några av mina favoriter, vilken är din? Anta utmaningen du med!

Kommentera! | 3 st
Kategori: Underhållning


Ompysslad

Datum: 2008-08-20 Tid: 20:59:43

När J kom hem idag från sitt rep inför bröllopet i helgen så satte vi igång med lite hemma spa. Vi började med en hemma gjord skrubb gjord på sesamolja och råsocker. Brukade förut använda brunfarin men det river lite väl mycket i min ömtåliga hud så råsockret passar mig mycket bättre, då får man istället jobba lite på skrubbeffekten.

Efter det blev det en omgång med Queen Helene Mint Julep Masque som jag köpte på Head2Toe efter att Rocketqueen hyllat den. Den är sedan dag ett en storfavorit även hemma hos oss och för att avsluta det hela la vi en ansiktsmask av honung, den också efter Rocketqueens rekommendation.

Det är alltid en sån tillfredställande känsla efter att man pysslat om sig lite. Tidigare idag invigde jag även min Margarita Bloom Wickedly Good Hot Cocoa Shea Scrub och det var en ljuvlig upplevelse, ser fram emot nästa gång den åker fram. Tror dock att jag även ska slå till på en Frothy Hot Cocoa Bath Syrup för jag tycker nog att den underbara doften inte varade tillräckligt länge efter att jag steg ur duschen...Bilder: Google
,

Kommentera! | 2 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Summer Day Dress

Datum: 2008-08-20 Tid: 17:44:39

Såg en söt klänning hos BabyGirlBoutique Black Vintage Style Sleeveless Summer Day Dress with Quilted Bodice and Sash. Den kostar ca 270 kr nu på deras rea.Foton: Babygirlboutique

Kommentera! | 2 st
Kategori: Clothes & Accessories


Stiff Upper Lip

Datum: 2008-08-20 Tid: 11:20:14

Här försöker vi oss på en stiff upper lip och jag måste säga att min är en smärre katastrof medans E är en naturbegåvning. Det var trots allt min bröllopsdag och jag var stiff redan som det var och då inte bara i läppen, gaah!! har nog aldrig varit så nervös.

Men visst matchar vi bra E och jag?! Det gör vi alltid på alla sätt och vis :) På fredag kommer hon upp från Götet och det ska bli underbart och se henne. Mamma kommer upp därifrån hon också då hon ska passa V medans jag och J är iväg på bröllop ännu en gång, den här gången till ett barnförbjudet. E hon ska shaka rumpa hon det blir tehcno, trans och elektro för hela slanten på en av de årliga sommarfesterna på Långholmen så ho får nog kul hon med. Ser fram emot denna helgen enormt!Foto: Veronica Mazurkiewicz
Beskurning: Jag

Kommentera! | 2 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Mmmmm me like...

Datum: 2008-08-20 Tid: 09:38:24
Foto: Asos

Asos Mina Gathered Lace Tulle Skirt 590 kr

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Otur bland den senaste skörden beställda varor...

Datum: 2008-08-20 Tid: 07:25:45

Jag har haft lite otur med mina internetköp på senaste. Först så var eyeliner borsten jag beställde från Pure Luxe bruten när den kom fram och mina eyeliners från MAD föll mig inte riktigt i smaken (men det fixade givetvis underbara bytesplatsen på Pret-ty i ett nafs, I love that place).

Jag mailade i alla fall Pure Luxe och fick svar om att en ny borste skulle skickas, och den kom snabbt med posten. Väldigt bra service överlag hos dem tycker jag, det märks att de månar om sina kunder och det är alltid extra kul och handla på sådana siter.

Nu senast var lipglosset jag beställde från Satine sönder när jag öppnade det härligt rosa paketet, som man inte kan bli annat än glad över att få, och det hade smetats ut överallt och det var däremot mindre kul givetvis. Som tur var hade min härliga Margarita Bloom Scrubb skonats och TINted skuggorna var förpackade i pappersaskar. Mireness Secret Weapon Mascaran som de skickat med som prov var även den i försluten förpackning och jag måste säga att mitt hjärta slog ett extra slag när jag såg vad de packat ner för varuprov i paketet då jag länge har varrit nyfiken på denna mascara. 

Jag mailade Satine och fick snabbt svar ett svar om att de beklagar det inträffade och att de skickar ett nytt så fort som möjligt. Tjejerna på Satine är så otroligt serviceminded och jag är så nöjd med all den kontakt jag haft med dem både innan och efter jag mottog paketet. Det är min första beställning från Satine (vad jag kan minnas iaf) och jag kommer garanterat att handla från dem fler gånger, toppen shop!
Bild lånad här

Kommentera! | 1 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


El Musico

Datum: 2008-08-19 Tid: 22:04:11

Här hemma snurrar det olika härliga sorter och smaker av musik, det gillar jag! Det spelas allt från jazz, discofunk till sydstatsrock (rock i alla dess former faktiskt) och dödsmetall (ja, J har börjat lyssna på en del på gamla dar). Favoriterna just nu är olika beroende på vem du fråga i vårt hushåll och jag gillar verkligen det faktum att V kommer växa upp med ett stort brett spektra av musik. Bra musik, för det mesta inte massproducerad opersonlig pop, även om det finns en del guldkorn där ibland med.

V, vår charmiga 1,5 årings, favorit för stunden (och har varit ett bra tag) är Mercy med Duffy. Så fort han hör introt kör han sin berömda dans med stampande fötter och avslutar det hela med att snurra runt runt runt. Bedårande? Ja det kan man säga han är, underbar! Han är ju trots allt vår fantastiska avkomma.

Vad snurras hemma hos er?
Foton: Google

Kommentera! | 4 st
Kategori: Musik


Sometimes I just get so... so angry!

Datum: 2008-08-19 Tid: 13:30:03

Ibland är jag en riktig surkärring. Jag kan bli så fruktansvärt arg många gånger på triviala småsaker och jag undrar varje gång varför jag slösar energi på sådan onödiga saker. Ta till exempel förra veckan. Då skrev jag först ett bitskt inlägg här till och med om min grannkärring som jag irriterade mig på och efter en stund tog jag bort inlägget då mitt dåliga samvete sa till mig att man inte kan vara så där arg på en stackars pensionär. Så känns det nästan varje gång efter att man brusat upp inom en det känns liksom obefogat. Samtidigt som jag faktiskt blev arg trots att hon är gammal och gaggig.

Kanske man borde ta de där minuterna och småpratade för 1568 gången samma dag även om jag var på väg någonstans, V inte alls var på humör att sitta still i vagnen och jag inte hade någon lust alls och bråttom iväg?
Jag tror i alla fall det handlar om stress eftersom 90% av alla tillfällen jag blir arg så är det när något oväntat och ostimulerande som tar tid. Så som att personen framför i kassan såsar, datorn hänger sig, internet maskar och pensionärsförbundet vill småprata igen i tid och otid.

Detta utspelar sig som tur är endast i mitt känsloliv och jag mejjar lyckligtvis inte ner alla gummor och gubbar på stan som Modesty gör även om jag glatt kan erkänna att det kanske hänt en eller fyra gånger i min fantasi.

Jag ska bättra mig och lägga energin på viktiga ting och framför allt stressa ner då tror jag de flesta saker löser sig.
Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Miss Valentine

Datum: 2008-08-19 Tid: 12:44:07

Surfade in på denna skönhetens site idag och om ärligheten ska fram så fanns det en hel del skit i hennes portfolio men givetvis även en hel del guldkorn, som fotografierna nedan. Bilderna är givetvis klickbara, underbar inspiration!
Foton: www.samantha-valentine.com

Kommentera! | 1 st
Kategori: Underhållning


What to buy?

Datum: 2008-08-19 Tid: 07:47:30

Jag hade aldrig använt ansiktsvatten innan jag fick prova Apivitas Apivita Aromatherapy Tonic Lotion Honey & Orange som man fick i senaste utskicket av Beautybag. 

Vad jag har gått miste om någonting! Det är skönt att rengöra ansiktet med en väldoftande bomullstuss och så mycket smuts som finns kvar efter den vanliga rengöringsproceduren(!), som för min del rengörs med Dermanords Olive Cleansing. Hade ingen aning om att det fanns såpass mycket smuts kvar.

Den jag fick med i min beautybag är dock inte för min hudtyp så jag håller på och kollar runt efter en som skulle passa bättre. Har hittat två kandidater. MIn hudtyp har på senaste gått från normal/torr/känslig till normal/fet. Någon som provat någon av dessa två? Och isåfall vad tycker ni om dem?


100% Pure Facial Toner, Peppermint & Green Tea Refresher

Uppfriskande och näringsgivande för alla hudtyper, särskilt normal/fet och acnebenägen hud
99,75% Natural - 100% Vegan

Antioxidantrikt grönt te förstärkt med vitaliserande mint och renande citron&apelsin, återfuktar och lindrar och gör att huden känns uppfriskad och sval. Höga koncentrationer av antiåldrande antioxidanter - granatäpple (ellaginsyra), vitaminerna C & E och extrakt av hallon, blåbär, björnbär, jordgubbar och grapeftuktfrön - ljusar upp, skyddar och läker din hud från skador från miljöförstöring.


ELLER:


Mario Badescu Cucumber Cleansing Lotion


För kombinations & fet hy.

Denna toner innehåller faktiskt små bitar av gurka. Det är en idealisk toner för dig med kombinations/fet hy som inte lider av mycket akne-utbrott, men har små röda akne och/eller pormaskar. Gurkextrakt hjälper till att lugna och fräscha upp huden samtidigt som den rengör och minimerar porerna.


Innehåller 4% Isoproyl alkohol.

Minimerar porer, fräscar upp och lugnar huden.
Foton: Eleven.se

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Get Go Retro

Datum: 2008-08-18 Tid: 19:34:22

Get Go Retro hittade jag dessa söta hårdekorationer, vet inte ännu om de skeppar internationellt, har mailat dem och frågat.


Foton: Get Go Retro

Kommentera! | 4 st
Kategori: Clothes & Accessories


Intervju

Datum: 2008-08-18 Tid: 19:29:11

Idag ringde min kära arbetskollega för att säga att jag fått ett mail från ansvarig gällande den tjänsten jag sökte för ett tag sedan. Det är ingen stor chans att jag får den men jag är otroligt intresserad, så intresserad att jag trots vetskapen om detta sökte tjänsten, plus att det är aldrig fel och visa framfötterna!

Jag tror att det är policy på vårt företag att alla som söker internt får gå på intervju så det behöver inte betyda något överhuvudtaget att jag är kallad till en. Men hur som helst så hoppas jag att vi kan få ihop en dag för intervju så snart som möjligt. Intervjun kommer vara på engelska och det är alltid lite nervöst, tror jag får ta lite hjälp på traven med en outfit och smink som får mig att känna mig på topp!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Finders Keepers

Datum: 2008-08-18 Tid: 16:23:44

Woohooo! Idag hittade jag en 100-lapp när jag och V gick över övergångsstället utanför vårt hus! Sometimes you get lucky och ja, jag blir glad för det lilla! Vardagslyx deluxe!


Kommentera! | 2 st
Kategori: Allmänt Om Allt


So True

Datum: 2008-08-18 Tid: 11:40:34

Jag älskar denna bilden. It says it all.


Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Kära Bostads-Guden...

Datum: 2008-08-18 Tid: 10:31:31

1. Jag vill gärna byta ut mitt sunkiga badrum mot ett helkacklat. Jag vill ha såna där små mosaikplattor i samma färg i jämna rader på alla väggar och större plattor på golvet tack!

2. Vi bor i en takvåning på 8:e våningen och hissen går bara till 7:e. Kära hiss, börja på ett magiskt sätt att gå ändå upp till ditt pannrum på 8:e våning tack. Helst redan nu då jag har rätt ont i ryggen av att bära min 12 kilos tunga son och alla kassar och vagnar upp och ner för trappan.

3. Skulle man kunna få parkett golv i alla rum i lägenheten? Det vore snällt.

4. Jag är trött på min bänkdiskmaskin, snälla ge mig en som slukar all disk efter att man lagat mat.

5. Jag vill framförallt och mest av allt ha en uteplats. Där man kan grilla och V kan leka, åh så fint vi skulle ha det!

Summering:

Flytta till lägenhet på markplan eller ett litet radhus eller kedjehus vore inte så dumt! Fixar du ett till ett bra pris som ligger i det området vi siktat in oss på? Amen.

Ska bli spännande och se vad som händer. Spännande indeed.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Önskelistor


Soon To Be Mrs

Datum: 2008-08-18 Tid: 07:53:39

I lördags var det möhippa för min underbara svägerska L från tidig tidig morgon till sent inpå natten, nästa helg gifter hon sig med J´s bror. Vi gjorde vårt bästa för att hon skulle förstå hur mycket hon betyder för oss och hon sken som en sol så förhoppningsvis är the mission accomplished.

Jag har än idag ont i hela kroppen, de timmar sömn jag förlorat har jag ännu inte riktigt kommit i kapp med och jag har ett minne för livet. Det var riktigt roligt och träffa L´s vänner det var en riktigt lyckad dag!Kommentera! | 0 st
Kategori: Bröllop, planering & inspiration


Inspired!

Datum: 2008-08-15 Tid: 20:59:02

Blev ordentligt inspirerad av Rocketqueens inlägg om Gentle Mineralize Blush från MAC´s Sonic Chick och toppat med inspiration från Sminkjante gjorde jag slag i saken och beställde en från eBay, det här ska bli spännande!

Än så länge så har jag aldrig blivit besviken när jag beställt smink på eBay så vi får hoppas att det här blir ännu en positivt upplevelse.

Jag är inte någon storkonsument av rouge utan håller mig alltid till min favorit som håller i alla lägen (Nymph från Pure Luxe som är identisk med Nars Orgasm), men det kanske det blir ändring på nu då? Foto: Flickr AggieD

Kommentera! | 3 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Too Faced Mini Quickie Chronicles Make Up Palette

Datum: 2008-08-15 Tid: 20:11:33

Titta vilken grann skönhet jag fick syn på hos Asos innehållande lipgloss, ögonskugga och rouge. Den hade jag inte tackat nej till.Foto: Asos 

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Ride like the wind...

Datum: 2008-08-15 Tid: 15:46:09

Jag blev idag stolt ägare utav denna Kungs Solliden 28". Det är rea på Sportson och jag klippte den för 2999 kr, ordinariepris är 4995 kr. I´m gonna ride like the wind fram och tillbaks till dagis nu det är en sak som är säker.


Foto: Sportson

Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Jag är en såndär blödig mamma...

Datum: 2008-08-15 Tid: 10:08:21

Det gör ont i hjärtat och lämna sin son på dagis när han sträcker ut armarna efter en och skriker mamma för full hals, det gör det verkligen. Inskolningen går för övrigt jätte bra och som hans fröken säger så är det lättare för honom att han blir ledsen under själva inskolningen när jag går därifrån än att det kommer ett tag senare. Det kan bli tyngre och bearbeta då och själv så försöker vi i den mån det går att alltid lära V att det är bra och gråta när man är ledsen och att man ska bearbeta känslorna direkt, men som sagt man gör sitt bästa.

V är väldigt social och redan första dagen sa hans fröken att han så gott som redan är inskolad! Den så kallade smekmånaden med de andra barnen, som brukar vara i någon/några veckor, slutade redan efter någon dag då han infann sig i gruppen från dag ett, han är så härlig jag är så vansinnigt kär i honom!

Nu återstår bara den delen när han ska förstå att så fort vi går så kommer vi komma tillbaks igen, ingen kommer lämna honom där för alltid. Klart jag förstod redan innan inskolningen började att det kan kännas jobbigt även för mig, men jag hade inte trott att jag skulle gå därifrån gråtande. Då är det förbannat bra att ha en man som man kan ringa, som lyssnar och lyssnar och lyssnar och då och då slänger in ett och annat visdomsord.V på en av hans första promenader utomhus i vintras
i tvättbjörns-luvan som han fått av sötaste Lina.
Foto och Copywrite: Jag & J

Kommentera! | 5 st
Kategori: Att vara förälder


Feels good

Datum: 2008-08-14 Tid: 21:47:02

Magen fylld med makens fantastiska linssoppa, 60 svettiga minuter avklarade på träningscykeln och nylackade naglar det är vardagslyx. It feels good to be me denna torsdag.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


PinUp Girl Clothing

Datum: 2008-08-13 Tid: 13:18:04

Ni som tittar in hos mig ofta vet att jag har en thing for PinUpGirl Clothing och det är inte så konstigt då de har mängder av fina kläder och prylar. Sidan är däremot inte så enkel att ta sig igenom utan det tar ett bra tag att navigera sig runt alla sidor. Det är lite som skattjakt att leta igenom allt och se vad som gömmer sig bakom nästa dörr då den är uppbyggd på ett sådant sätt att man lätt kan missa en sida eller två då det ofta gömmer sig ytterligare en sidan om man klickar sig vidare, och det vill man ju inte missa!

Jag har köpt en av mina älsklingar från den sidan och jag kan säga att jag är mycket nöjd med både servicen, själva klänningen samt leverans.

Kläderna hittar du här och här.

Om du är sugen på härliga smycken så gör du rätt i att titta in här. Det finns mängder av dem om man klickar sig vidare på varje märke.

Roliga presenter kan man också hitta! Kolla in alla dessa läckra askar, visitkortshållare, tampongaskar, läppbalsam and so on. Ta er en närmare titt på bilderna nedan genom att klicka på dem.Kommentera! | 3 st
Kategori: Clothes & Accessories


Tävling hos Catwalkqueen...

Datum: 2008-08-12 Tid: 21:04:56

...som jag gärna hade kammat hem. Man kan vinna Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.

Tävla du med!

Kommentera! | 3 st
Kategori: Tävling


Hösten närmar sig med stormsteg...

Datum: 2008-08-12 Tid: 20:54:22

..så även hos Viva La Diva. Kolla in vad söta Bjooti rapporterar om. De där pinup förpackningarna ligger risigt till när de släppts!
Kommentera! | 2 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Oily Roots

Datum: 2008-08-12 Tid: 20:42:43

För evigheter sedan läste jag ett inlägg om Lee Staffords torrschampoon hos Rouge och har sedan dess varit väldigt nyfiken på just det schampoo hon hissade.

Har varit på väg att köpa ett ett par gånger sen dess men har blivit osäker i sista sekund om just den flaskan i min hand var den som hissades eller dissades.
Hittade idag den beryktade lila flaskan och idag var även en perfekt dag att testa den då mitt hår behövde en ordentlig freshör. Jag kan glatt meddela att it works like a charm! En given ny favorit i badrumshyllan.

Om ni inte hittar den i butik kan den köpas på Accessora för 85 kr.Foto: http://www.accessora.se/

Kommentera! | 1 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Nails, nails, nails...

Datum: 2008-08-12 Tid: 12:53:58

Igår beställde jag hem Wagon Trail från China Glaze kollektion Rodeo Diva. Black Diamond och ett Ruby Pumps fick följa med hem de med, jag älskar Lubu Heels så jag har höga förväntningar på dess partner!

Köpte även Fast Freeze Quick Dry med förhoppningar om att få mina naglar flawless. Jag lyckas åtminstonde alltid få ett hack någonstans innan de torkat helt, men förhoppningsvis no more.

Foton: Head2Toe

Kommentera! | 2 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Ljuv indeed

Datum: 2008-08-12 Tid: 12:04:09

Var iväg till Ikea en kort sväng idag och förutom det som stod på inköpslistan fick jag med mig doftljus hem.
Tindra ljuv, ljus i 3-pack, har kommit i tre nya dofter: chokladkaka, brulée och kanelbulle. De lukar lika gott som det låter! Den enda som kanske inte håller lika högt mått som de andra två är kanelbullen.


Foto: Ikea

Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Kära beauty addicts...

Datum: 2008-08-11 Tid: 22:14:21

Jag gjorde rent alla mina borstar av olika slag idag (kabuki, concealerborste, ögonskuggsborste and so on) och jag använder schampoo och ev. balsam när jag rengör dem. Finns det något mer effektivt sätt att rengöra dem på eller räcker det gott och väl med schampoo? Hur rengör ni era borstar? Pretty please, hit me with your secrets.Foto: Everyday Minerals

Kommentera! | 3 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Morgon mess

Datum: 2008-08-11 Tid: 21:12:50

Det här smset fick jag av en kär arbetskollega för någon vecka sedan:

Hej plutt.
Tar en senare puss.
Va så trött. Ser på jobbet. Puss

Sms:et togs emot 05:56 och det kan nog förklara ett och annat.


Kommentera! | 3 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Utrustad inför hösten...

Datum: 2008-08-11 Tid: 16:55:28

När min kärlek inte kunde besvaras på Asos begav jag mig idag till H&M för att kolla in utbytet av kappor. Hittade en som liknade en jag förälskade mig i från märket Stockh lm för ett tag sen och denna var även till ett mycket förmånligt pris så jag klippte till och nu hänger den i min garderob, fast min är svart.


Foto: H&M

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Festival

Datum: 2008-08-11 Tid: 12:26:31

Det var ett riktigt bra tag sedan jag satte min fot på en festival nu och jag måste erkänna att det spritter lite i festivalnerven. Speciellt när jag tittar på gamla foton från en technofestival som jag var på i Portugal -02, den går av stapeln vart annat år och iår börjar den med start idag.

Hade varit riktigt nice och dansa tills festivalnerven stillats om man bara slapp allt jobbigt som det innebär med festival. Då menar jag framför allt:
1, alla freaks och weirdos som på avstånd är av stort underhållsvärdet men på närmre håll inte är det alls
2, hårda liggunderlag
3, vetskapen om att man troligtvis kommer att vakna med tältduken fastklistrad i ansiktet varje morgon i kombination med att tältet med all säkerhet har omvandlats till en stekande bastu lagom tills man ska upp.
Jag tror helt enkelt jag gör bäst i att stanna hemma och lever vidare på alla galna minnnen istället.
Foton: www.boomfestival.org

Kommentera! | 0 st
Kategori: Resor & semester


Ett tag sen nu...

Datum: 2008-08-11 Tid: 12:10:12


Foto: Alexander Bergström

Kommentera! | 3 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Mogwai

Datum: 2008-08-10 Tid: 20:56:16

Mogwai är först och främst för mig alla de nätter som jag och J kurade ihop i sängen och lärde känna varandra bättre och bättre, kom varandra allt närmre och närmre. De detaljer som är helt obetydliga behåller jag för mig själv och även de som betyder något :)


Skivan som då gick på repeat heter "Happy songs for happy people". Många av Mogwais låtar har en stark melankolisk känsla över sig som går rakt in i mitt hjärta men samtidigt som den väcker melankoli väcker den en stark känsla av hopp och tro om kärlek.

Vi såg dem på Berns senare jag var då gravid och inne i en sådan fas att jag inte kunde hålla mig vaken efter kl. 19 men jag släpade mig dit och det är jag otroligt glad över då det är en av de bästa spelningar jag varit på.

En av mina favoriter från "Happy songs for happy people":
(det tar av någon anledning 15 sekunder innan låten startar)


En av mina favoriter från skivan "Mr Beast" som släpptes senare.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


I´m in love...

Datum: 2008-08-10 Tid: 20:21:08

Den här jackan finns på ASOS rea just nu men tyvärr är den slut i min storlek annars hade den varit på väg hem till mig.


Foton: Asos

Kommentera! | 2 st
Kategori: Clothes & Accessories


Gangsta´

Datum: 2008-08-10 Tid: 16:41:52

Har sett otroligt bra filmer det senaste, och en del skit givetvis, men två som är väl värda att nämna är två gangsterfilmer som verkligen har stuckit ut från resten på ett eller annat sätt. 

Eastern Promises med Viggo Mortensson och Naomi Watts är en otroligt bra rulle som handlar om den trafficing och den ryska maffian i London. American Gangster med Denzel Washington och Russel Crow är en film som bygger på den sanna historien om Harlems största heroinlangare. Rekommenderar båda varmt!


  
Foton: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Rödbetscarpaccio med rostade pinjenötter

Datum: 2008-08-10 Tid: 16:29:20

På vårt bröllop serverade vi denna förrätt som vi själva hade förberett och som våra två fantastiskt duktiga servitriser hjälpte till och lägga upp. Den är otroligt god och väldigt enkel att göra, rekommenderar den varmt.

You need:

Rödbetor 1 kilo 
Rucolasallat 100 gram 
Basilika 1 kruka 
Parmesanost 50 gram 
Balsamvinäger 1 dl
Kanel, 1 msk
Strösocker 0,5 msk 
Olivolja 0,5 dl
Majsmjöl 1 mks
Pinjenötter 1 dl

  1. Förberedelser: Tag bort dåliga blad och lägg rucolan i kallt vatten. Hyvla parmesanosten med osthyvel och mosa den sedan i handen till mindre bitar.

  2. Koka rödbetorna med skalet på i saltat vatten på medelvärme i 35-40 min. Sila av vattnet och låt dem svalna. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna så att de blir gyllenbruna.

  3. Glazé: Blanda balsamvinäger, kanelstång samt socker i en kastrull och låt sjuda på medellåg värme tills blandningen fått en krämaktig konstistens. Om blandningen inte tjocknar, tillsätt då lite majsmjöl utblandat i vatten.

  4. Skär rödbetorna i riktigt tunna skivor med en osthyvel eller mandolin alternativt skär dem i lite tjockare skivor med en kniv och lägg i en ring på tallrikarna. Gör en boll av rucolasallaten och lägg i mitten.

  5. Ringla över olivoljan samt glazén och toppa med pinjenötter samt parmesan. Garnera med basilika. Servera.

Foto och recept: Menyse.com

Kommentera! | 0 st
Kategori: Mat och Dryck


C.R.A.Z.Y

Datum: 2008-08-10 Tid: 10:47:50

För ganska länge sedan såg vi en film som heter C.R.A.Z.Y. Såg omslaget i hyllan på videobutiken igår och blev påminnd om hur skön den är, en helt underbar mångfaldigt prisbelönt film! Om ni inte sett den, gör det!


Foto: Atlantic Film

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Tim Burton

Datum: 2008-08-09 Tid: 09:04:06

Igår såg vi Sweeney Todd och även om jag hade höga förväntningar så blev jag glatt överraskad, adored it!
Andra Burton favoriter är  helt klart underbara Big Fish och Sleepy Hollow. Läste hos söta Bjooti att han håller på och göra Alice i Underlandet, det kan nog bli riktigt riktigt bra! Den speciella känsla som bara han kan förmedla är någon alldeles extra, fantastiska sagor för stora barn.


Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Pioccolata Chocolate

Datum: 2008-08-08 Tid: 19:10:59

När vi var och handlade tidigare idag tittade vi in på Kicks och där hittade jag en riktig godbit. En tvål med Shea Butter som luktar gudomligt av choklad. Den lämnar en behaglig svag doft av choklad och jag kan inte sluta sniffa på mina labbar. Äntligen en produkt med choklad doft som luktar gott, så jag har letat! Nu ser jag varmt fram emot min Margarita Bloom Wickedly Good Hot Cocoa Shea Scrub om än ännu mer...Foto: www.zzz.sk

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


What to wear...

Datum: 2008-08-08 Tid: 18:30:01

På bröllopet imorgon ska jag ha denna klänning. Bandet är vitt, rött och svart även om det ser lila ut på bilden. Till det ska jag ha ett par vita högklackade skor från Vagabond med öppen tå, en vit tunn kofta och vita små pärlörhängen. 

Det blir en naturlig look med markerade ögon.
Underlag: EM-foundation Cool/Medium, EM Concealer Sunlight
Rouge: PL rouget Nymph
Ögonbrynen: Shisedos ljusa brynfärg samt ögonbrynspennan i färgen blonde från H&M
Ögonen: Blinc svart eyeliner och mascara
Brukar inte använda ögonskugga så ofta nu för tiden men tänkte slå på stort imorgon med Lily Lolo Stardust över nedre ögonlocken, MUS Brown Sugar i globlinjen och MUS Muffin som highlighter.

J och V kommer matcha i kritstrecksrandigt, V har dock inte hel kostym men det räcker gott med skjorta, byxa, väst och slips. Kommer få stoppa mig själv för att inte ta en tugga, sockersött så det räcker och blir över!Foto: HowCool

Kommentera! | 3 st
Kategori: Bröllop, planering & inspiration


Ikväll ska det firas...

Datum: 2008-08-08 Tid: 17:30:25

Teroin är avklarad efter första försöket. J håller på att ta körkort då han är först ut av oss då ingen av oss har något. Ingen av oss har känt att vi haft ett behov av det tidigare men nu när vi fått barn delar vi båda samma åsikt, det hade varit riktigt nice.

Ett steg närmare för J, ikväll ska det firas med överraskningsmiddag. Det kommer serveras tagligatelle med röd pesto, aubergine och mozarella och som efterrätt blir det soya-chokladglass med ett täcke av bananer och körsbär, ovanpå det maränger toppat med en bit mörkchoklad med chilli & körsbärsfyllning, och sen in i ugn.

Fick höra av en arbetskamrat att om man lägger maränger ovanpå och in i ugnen tills de fått lite färg kommer glassen inte ha smält helt och hållet under utan fortfarande vara kall.
Låter spännande och det ska bli gott som satan! Någon som provat?
Foto: Google


 

Kommentera! | 3 st
Kategori: Allmänt Om Allt


C ♥ A

Datum: 2008-08-08 Tid: 15:01:18

Imorgon ska vi hela familjen på bröllop, hoppas att vädret blir bra även om både ceremonin och middagen är inomhus. Ska bli så kul och se när min vän står vacker brud!

Hon, jag och en annan tjej träffades när vi var mammalediga och dessa störtsköna kvinnor och deras charmiga döttrar förgyllde stora delar av min och V´s vardag och gör det fortfarande vid en och annan trevlig middag! Tycker om er massor tjejer!

Linda, den ene av oss, är förutom en bra vän en jäkel på att baka. Hon bakade min och J´s fantastiska bröllopstårta (så fantastisk att det krävs ett och annat inlägg om den då o då) och hon ska även baka C´s imorgon, ser verkligen fram emot att få se vad hon kokat ihop för något ljuvligt den här gången!Foto: http://holysweet.blogspot.com

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Trött

Datum: 2008-08-08 Tid: 11:31:30

Har varit hemma från jobbet sen i tisdags eftermiddag. Har haft en outhärdlig huvudvärk som trängt sig på någon timma efter att jag anlänt till jobbet varje dag den senaste tiden, i kombination med att jag började svettas som en liten gris senare den dagen blev droppen. Huvudvärken har nu gett med sig, thank God, men jag blir bara tröttare och tröttare ju mer jag slappnar av.

När jag kommer tillbaka till jobbet om två veckor är det vissa ändringar som ska ske, så är det bara, this is my life och så här vill jag inte ha det. Vi har redan bestämt att vi ska ha ett möte inför hösten med hela gruppen men jag kommer definitivt prata med min chef på tu man hand också.

När jag kommer hem efter jobbet om dagarna vill jag ha lite kvar att ge till min familj, för face it dagarna går och livet passerar. Om man inte stannar upp och tänker till så har livet passerat rätt som det är och man har fyllt sina dagar med något helt annat än det man hade tänkt sig, lagt den mesta energin på saker som inte är något viktigt in the long run. Nej så vill jag inte ha det.Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Men oj så trevligt...

Datum: 2008-08-07 Tid: 13:40:23

Pinup killar kryllar det inte om direkt, men det gör det i denna tidning som jag läste om hos Vintage Darling.
Behövs för att skapa lite balans, minst sagt.


Foto: www.frauleinwunder.net

Kommentera! | 1 st
Kategori: Underhållning


Furtado

Datum: 2008-08-07 Tid: 12:53:01

Klicka på bilderna och ta en titt på denna kvinnas vackra ögon (och allt annat med för den delen). Sköna beats levereras även de med. 


Foton: Google

Kommentera! | 1 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Oh la la

Datum: 2008-08-07 Tid: 10:56:48

Hos Vintage Darling blev jag vidarelänkad till dessa läckra bilder. Vanity Fair har bland annat låtit Hayden Panettiere från tv-serien Heroes och Kristen Bell från serien Veronica Mars stå modell på dessa foton a la 50´s. Läste att Kristen Bell också kommer vara med i några avsnitt av Heroes och det ser jag fram emot! Jag fullkomligt avgudar Heroes och väntar med spänning på att TV4 ska sända säsong 2.
Varför de väntade en hel säsong med att sända nästa är för mig fullkomligt vansinnigt, men den som väntar på något  gott....
(väntar alltid för länge? haha)
Se hela portfolien från denna härliga photoshot här.

Foton: Vanity FairKommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


The black dress

Datum: 2008-08-06 Tid: 21:43:53

Denna klänning har precis kommit in i lager om man är sugen på ett litet tight svart fodral. Första fotot på Jessica La Blanch är så läckert. Jag älskar sminket, ljuset, uttrycket, blicken hon ger -ja allt!
Masuimi Max är inte riktigt min cup of tea, men visst är hon fin hon med.

Vem gör sig bäst i den tycker du?Foton: PinUp Girl Clothing 

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Stora steg...

Datum: 2008-08-06 Tid: 15:33:31

På måndag börjar V´s inskolning på dagis. Första dagen av två veckor som jag ska spendera med honom medan han lär känna sina nya polare och sin fröken. Ska bli skönt och vara vid hans sida genom denna resa, samt ett skönt break från jobbet om jag ska vara ärlig. Det finns en ganska charmig detalj i denna historia och det är att V´s dagisfröken är dotter till J´s gamla dagmamma. Det blev väldigt goda vänner de båda familjerna under barnens uppväxt och firade flera semestrar och födelsedagar tillsammans. På vårt bröllop kom även J´s gamla dagmamma och hennes man till själva ceremonin, det var verkligen en oväntad trevlig överraskning. Det finns massor av mysiga detaljer att berätta om när det gäller detta dagis, men det tar vi en annan gång.

På nedan bild är V en och en halv månad, snart fyller han ett och ett halvt år.
Jag har sagt det tidigare: det är så sant som de säger, tiden går otroligt fort sen man fått barn.Foto & copywrite: Jag

Kommentera! | 4 st
Kategori: Att vara förälder


Det luktar höst...

Datum: 2008-08-06 Tid: 14:56:12

Jag liksom många andra är en sucker för leopardmönster, jag tycker det är ett faschinerade mönster som, om man tänker efter, är inne i de flesta kulturer och trender. Allt från den finaste catwalken (då mönstret är på tapeten iaf) till de flesta subkulturer. Så man kan lugnt säga att det finns en hel del leopardlovers där ute :)

Jag funderar på om jag ska slå till på den här jackan? Vad tycker ni?Foton: Asos

Kommentera! | 1 st
Kategori: Clothes & Accessories


I am obsessed

Datum: 2008-08-05 Tid: 20:58:38

Det vankas fin fin tävling hos I am obsessed. Man har chansen att vinna ett bodybutter från The Body Shop, and all you girls out there know how we love those, och även ett presentkort värt 500 kr på just Body Shop. Det hade verkligen suttit fint med lite vinst för att muntra upp i det gråa dis som dragit över vårt avlånga land. Är sommaren över nu?

Tävla du med!Kommentera! | 0 st
Kategori: Tävling


Dear Mr Brown...

Datum: 2008-08-05 Tid: 17:09:24

James Brown i egen hög person, i dubell bemärkelse! High and drunk out of his mind under en intervju, inget smart drag när man precis är villkorligt frigiven från fängelset, eller överhuvudtaget för den delen, men för oss andra är det ren och skär underhållning, I tell you that.Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Det sa klick...

Datum: 2008-08-05 Tid: 15:56:03

Igår klickade jag hem lite reavaror hos Inezza. Det som fick följa med hem var en TINte Cosmetics Vanilla Sky och TINte Cosmetics Sun Kissed. Vacker&Underbar hade gjort en jätte snygg EOTD med Vanilla Sky och inspirerade mig genast att slå till på en och beskrivningen av Sun Kissed kunde jag inte låta bli att falla för.

       
Äger inte ett enda gloss då färg på läpparna inte är min grej men Barry M´s Glossy Tube Matt Pink är snart min efter att jag såg en riktigt fin bild på den här. Så det återstår och se om den passar min läppar efter att den dimpt ner i min låda.

Slank även ner en Margarita Bloom Wickedly Good Hot Cocoa Shea Scrub, enda sedan jag läste om den hos Bjooti har jag varit riktigt sugen på den då jag är en riktig sucker för choklad.Är för övrigt fortfarande på jakt efter en parfym som doftar choklad, någon som har några tips? Jag har provat Aquolina Chocolovers EdT Natural Spray, but it really doesn´t cut it, den luktar tyvärr för konstgjord för min smak.

Fick hem ett paket från Inezza idag med diverse godbitar, allt var presenter till en vän så jag vill inte räkna upp var det var för något då det finns stor risk att denna sötnos läser detta. Däremot så måste jag säga att man blir verkligen så glad för det lilla extra som webshoppar lägger ner med mödosam förpackning i fina påsar och några uppskattade freebees.

Man kan i alla fall verkligen dra en slutsatts utifrån det här inlägget, om det är något som påverkar och inspirerar en till att köpa och testa nya produkter så är det andra bloggar, hahaha. Keep me getting inspired darlings!Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Ähh..

Datum: 2008-08-04 Tid: 20:16:10

Orkar inte fylla i en massa returetiketter, stämpla postkvitton och vänta på returen. Jag lämnar in kjolen hos min skräddare istället, hon har otroligt bra priser och har man bråttom är det nästan aldrig några problem att komma och hämta plaggen redan dagen efter. Är där så ofta med alla mina fynd att hon nog vet mina mått by heart :) Very good service.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Ny vecka, nya tag...

Datum: 2008-08-04 Tid: 19:16:40

Måndag och första arbetsdagen i veckan är avklarad. Well, lyckades jag stressa ner? Hm, I´m not quiet there yet, men jag tog det betydligt lugnare än vanligt och hade välbehövliga pauser när det behövdes, det går ju trots allt inte och vända ett invant mönster i en handvändning.

J´s plan hem är försenat flera timmar likåså var flygresan ner, hade det varit i tid hade han varit hemma för länge sen. Från början till slut har det varit usel service på det flygbolaget, det började med big big trouble när biljetterna skulle bokas. Det tog flera timmar att reda ut pengar som de hade dragit från J´s konto för biljetterna men som inte registrerats hos dem, men som i allra högsta grad hade överförts. Till råga på allt hände det inte en gång, utan två! Så om ni ska flyga skulle jag inte rekommendera Norweigen. J hade frågat killen vid incheckningen idag om det brukade vara mycket strul med detta flybolag, killen hade då tittat ner i golvet och sagt: "Honestly, I hate working with that company, they are impossible!" Med andra ord, vi flyger inte med dem igen.

Fick hem min kjol från Asos idag men tyvärr var den för stor, så det blir att byta den till en mindre storlek. Svårt det där med storlekar över nätet, beroende på märke och material så växlar storleken så.

Apråpå internet shopping så såg jag att de hade fått in en snygg kofta på Asos, den finns i sand och grått, kostar under 330 kr. Foto: Asos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


I Miss My Baby

Datum: 2008-08-03 Tid: 21:57:49

KOM HEM NU! <3Foto: Veronica Mazurkiewicz

Jag får helt enkelt vara en tvättäkta gräsänka och sitta här hemma och sukta medans jag tittar igenom våra bröllopsfoton för 3257 gången. Kan inte få nog av att titta på foton från den dagen, magin och känslan har verkligen fastnat på många av dem.Kommentera! | 0 st
Kategori: Love


Library of Fragrance

Datum: 2008-08-03 Tid: 21:47:59

Jag har länge varit ordentligt sugen på att beställa några dofter från Library of Fragrance, men då jag ibland kan ha lite svårt för att bestämma mig är det inte lätt när det finns mängder av dofter att välja mellan.

Jag luktade på några av dem när jag var på Åhlens parfymavdelning för ett tag sen men behöver helt klart några gånger till på mig innan jag kan komma till något som liknar ett beslut.

Många av de dofter jag är sugen på finns inte i butik heller och alla vet vi hur svårt det är att bestämma sig för en doft utan att ha luktat på den in real life och framför allt på min egen hud. Det är tur att de är billiga, 150 kr st, för då är det inte en större katastrof om den doft man beställer inte faller en helt i smaken.

De vars beskrving har fått min uppmärksamhet är dessa godbitar, beskrvingen av doften är taget från Eleven:

Library of Fragrance HotKiss, Double Trouble
"Het, sensuell och inbjudande... denna doft framhäver dofterna av champagne, sockerrör samt svarta och lila Penséer. Exotisk och annorlunda - denna doft framhävs efter ett tag och enbart genom att finnas på din hud når den sin fulla kapacitet."

Library of Fragrance HotKiss, Heartbreaker
"Denna hypnotisk doft öppnar med noter av färsk ingefära, aprikos och bergamot med stöd av en blommigt hjärta av neroli, jasmin och klöver. Rundas med noter av sandelträd och utsökt bärnsten. En anmärkningsvärd doft som måste upplevas."


Library of Fragrance HotKiss, Sugar Addict
"Sugar Addict är mer än bara söt, denna sammetslena, mjuka doft är lika lyxig som den är sensuell. Dominanta noter av knäck kombinerat med en slöja av vaniljböna och grädde."Library of Fragrance Jelly Belly, Hot Fudge Sundae
"Den dominerande noten i denna beroendeframkallande parfym är vispad grädde, vanilj och Jelly Belly Very Cherry. Helt enkelt en Hot Fudge Sundae! Njut av den rika doften... utan alla kalorier."

Library of Fragrance Jelly Belly, Sugar and Spice
"Sugar & Spice & everything nice... Denna doft är en unik och fängslande doft som kombinerar kraftig kanel, kryddig jalapeno, socker, bubbelgum och tutti-fruitt Jelly Belly Jelly Beans. En riktig upplevelse för alla sinnen, serverad på ett sätt som endast Library of Fragrance klarar av."Library of Fragrance Pick-Me-Up Spray Dirt

"Detta är en av Library of Fragrance mest populära dofter och används bland annat av Kate Moss, Clint Eastwood och Sharon Stone. Parfymen har fått sin härliga doft från jorden runt Pennsylvanias gårdar."

Library of Fragrance Pick-Me-Up Spray Laundromat
"Denna doft är framtagen för att ge dig samma känsla som att stå bland tvättmaskiner och den härliga doften från rena, fräscha kläder".

Library of Fragrance Pick-Me-Up Licorice

"Just den där doften av svarta lakritsband, precis som du åt när du var liten. Underbar och härlig även för vuxna."

Library of Fragrance Pick-Me-Up Spray Rain
"Denna parfym är framtagen för att ge dig samma doftkänsla som precis innan regnet faller, när du kan känna det i luften."


Har någon av er provat någon av deras dofter? Kanske till och med någon av mina aspiranter? Vad tycker ni om dem?Kommentera! | 3 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Damn Hot

Datum: 2008-08-03 Tid: 12:05:26

Titta på de här läpparna! Får man vara så hot? Finns det liksom ingen gräns? Titta in hos denna skönhet för läckra makeups och beauty-tips.

Hade jag bärt läppstift hade denna kombon legat riktigt risigt till, så fruktansvärt läckert.


Foto lånad från: www.temptalia.comKommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Sweet Sunday

Datum: 2008-08-03 Tid: 11:35:49

Jag älskar söndagar, det är en sån skön känsla över söndagar även om det ibland även kan vara lite vemodigt att tänka på att man måste jobba dagen efter igen. Men framför allt är det en soft känsla över sista dagen i veckan, lite tråkigt är det idag när inte J är hemma då han är iväg och leker rockstjärna i Estland, men jag och V njuter självklart av denna söndag ändå.

Mumin-fantasten sitter bänkad framför Muminpappans äventyr, sedan hans gudmor indoktrinerade honom med hans första DVD så har han varit sänkt och såld för Mumme som han kallar dem, han är helt förtrollad.

Igår kväll satt jag mer eller mindre bänkad vid datorn, blir lätt så när jag är själv, man fastnar så lätt, it´s adictive.
Förutom då de 40 min jag svettades på träningscykeln som jag måste påpeka! Jag har verkligen förstått hur skönt det är att träna nu, det tog mig bra 26 år, haha.

Försökte ge filmen Bandidos som 4:an visade en chans. Men precis som jag anade var det inte ens värt som ett oengagerat tidsfördriv, så jag la mig tidigt istället med tanke på att  man kunde få bli utvilad för en gångs skull.
Är så jäkla trött jämt nu för tiden känns det som, jobbet suger musten ur en och när man kommer hem är det full-on tills V lägger sig vid sju-tiden.

Och det som jag lovade mig på semestern när jag insåg hur stressad jag var när jag började varva ner har man givetvis inte kunnat hålla. Lovade mig att jag inte skulle stressa upp mig för saker på jobbet då det helt enkelt inte är värt det, självklart ska jag göra mitt bästa och se till att utvecklas så mycket som det går genom det jag företar mig. Men det är ju liksom ingen som sätter in en extra slant på mitt konto när lönen kommer bara för att jag sitter och tuggar fradga framför datorskärmen tiit som tätt av stress. Speciellt när det inte beror på min arbetsinsatts då om det är något jag är på jobbet så är det effektiv, det beror snarare på att vi är underbemanade och våra procedurer kanske borde göras om. Så nee, det är inte värt det.

Nu ska jag ta mig i kragen imorgon igen, så fort jag känner att jag biter ihop käkarna av stress ska jag släppa allt och ta 10 djupa andetag, är så trött på att vara irriterad av stress, även om vi skämtar bort det mesta på jobbet, nya tag imorgon!
Nu ska jag vända stressed till desserts :D
Bild: Google
Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Some questions and answers...

Datum: 2008-08-02 Tid: 19:38:01

Utmaning är synd och kalla detta då jag inte vill tvinga någon men jag är bra nyfiken på vad ni skulle svara på dessa frågor. Nedan är mina svar, själv har jag taggat: MizzPink, Vacker&Underbar, Rouaa, Fakelashes & Bjooti. Skriv en kommentar med länk till svaren om ni hänger på, alla är givetvis välkomna att joina :)

Några filmer du rekommenderar: Reign Over Me & Darjeeling Limited

5 band/artister du gillar: Dillingers Escape Plan, Mogwai, Tool, Smashing Pumkins & Salem Al Fakir

En lite udda maträtt du rekommenderar: Getost gratinerade vinbladsdolmar i tomatröra med kanel (låter skumt jag vet, men det är ljuvligt, recept kommer läggas upp på bloggen vid ett senare tillfälle.)

Favoritfärg: svart, vit & guld

Några manliga skådis/artist/modell du tycker har en skön utstrålning: Milo Ventimiglia, Benicio Del Toro & Johnny Deep

Några kvinnlig skådespelare/artist/modell du tycker har en skön utstrålning: Micheline, Kat Von D, Dita Von Teese & Angelian Jolie

2  tv-program du rekommenderar:
Heroes & Anna Pihl

En bok du rekommenderar: New York-trilogin av Paul Auster

3 parfymer du gillar: Lolita Lempicka, Fresh Scents by Terri Dream & Covet by Sarah Jessica Parker

Hur ser din morgonrutin ut i badrummet: Hämtar ett glas Proviva, går på toaletten, dricker upp glaset med provia medans jag smörjer in mig med ögonkräm och ansiktskräm från DermaNord. På med deo. Tar sedan concealerns Sunlight från EM under ögonen, sedan deras foundation (cool/medium) på ansiktet och hals. Fyller i ögonbrynen med Kanebo brynskugga och H&M´s ögonpenna blonde. Sedan MUS Muffin som higlihter under brynen. Blinc Eyeliner och tops för att forma om det blivit något kladd. Böjer fransarna och på med Blinc mascara. Avslutar med rouget Nymph från Pure Luxe. Tar på mig kläder och eventuellt örhängen och parfym. Borstar tänderna och hönger väskan över axeln och går hemifrån!

Vad äter du oftast till frukost: Müsli eller gröt (gjord av rågflingor/sesamfrön/russin/solroskärnor )och soyamjölk/havremjölk. Kanske en knäckemacka med ost eller kalkon till. Gott med banan i müslin med!

Vad dricker du helst: juice eller vatten

Tatueringar, hiss eller diss?: HIss! I love tattoos! Jag har en än så länge en ofärdig ryggtavla, en på vardera stortå, en på foten till knät, en på handleden och en i nacken. Svårt o sluta när man väl blivit biten!

Favoritljud?: Klyshigt men så sant som det är sagt, min sons skratt!

Något annat du vill tipsa om eller berätta: Om du inte sett An Inconvenient Truth av Al Gore gör det! Det är ett wakeup call utan dess like!

Kommentera! | 6 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Whisper

Datum: 2008-08-02 Tid: 14:09:42

Hos Bjooti läste jag om Make Up Stores nya parfym Whisper och jag föll pladask på en gång. Näste gång jag är inne i stan ska jag ta mig en sniff och luktar den gott är det kortet som åker fram raskare än raskt.

Kolla in designen av flaskan och väskan den ligger i! 895 kr kostar den och det kan man tycka är en del för en parfym, men med den utformade flaskan köper man samtidigt en del design för det priset tycker jag.

Parfymen ingår i en av Make Up Stores höstkollektion Whisper. Whisper är inspirerad av vampyrer och ni som följt min blogg vet att jag är en sucker för blodsugare. Något smink ur kollektionen kommer jag nog inte köpa men titta på det snygga fotot från kollektionen, den också hos Bjooti.

Kommentera! | 2 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Circuitry of the wolf

Datum: 2008-08-02 Tid: 12:45:57Låten Circuitry of the wolf  med Mew. Tyvärr är det inte den riktiga videon utan någon som klippt ihop den med videon till Special.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


Rodeo Diva

Datum: 2008-08-02 Tid: 11:39:16

Nya kollektionen från China Glaze har ett riktigt nice namn tycker jag. Jag är inte den mest flitigaste nagellacks användaren men ibland är det kul och pryda naglarna med lite färg och jag hade inte tackat nej till färgen Wagon Trail ur denna kollektion.

Färgen som syns genom flaskan ger den inte rättvisa, så jag postar inte ens en bild på den utan lotsar er vidare till MakeUpMyLack för swatches. Wagon Trail är den ganska mörk brun/guld/skimmrande nyansen.
Foto: Head2Toe 

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Discount

Datum: 2008-08-02 Tid: 11:02:38

Om ni är sugna på att beställa något från PinUp Girl Clothing så har de 20% rabatt
om man beställer innan 4 aug och anger koden: ccblog828


Jag är väldigt nöjd med denna som jag köpte (även om jag får hålla in magen rejält, haha):


...och funderar på att köpa denna, tror den är i samma eller liknande material:

Helsvart med leopardkant runt halsen som går ner som snören som man kan binda en rosett med. Även klädd kant runt armarna.


Foton: PinUp Girl Clothing
Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Nostalgi

Datum: 2008-08-02 Tid: 10:41:03

Året var 1989 och jag var 7 år, i mina ögon var Technotronic det hårdaste som MTV levererade tillsammans med Snap, KLF och Salt n´ Pepper.

 

Jag menar Push it går inte av för hackor, så är det bara :) Kolla in kläderna och movesen, haha.. Det var tider det när blänkande catsuits och enorma skinnjackor ägde!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


Deep Sigh

Datum: 2008-08-02 Tid: 10:31:40

Suck, har precis avslutat något som började som en urmysig dusch med min son och i vanlig ordning slutade i trauma. V älskar att bada och duscha, så mycket att oavsett hur många timmar man ägnat sig åt någon form av vattenaktivitet så är det aldrig nog när man väl ska avsluta den, han vill alltid fortsätta. Idag var givetvis inget undantag. Jag blir så trött och matt på att något som är så mysigt och roligt alltid ska sluta med tårar och skrik :(
 
Tillslut, efter ändlösa gånger, finns det så mycket frustration uppbyggt som jag trängt undan vid varje tillfälle, för självklart ska man vid sånda tillfällen vara en ansvarstagande förälder och hantera situationen på ett bra sätt. Men tyvärr ser inte verkligenheten ut så alltid, åtminstonde inte min. Tillslut rinner frustrationen över och man står där och skriker ikapp. Situationen är ett faktum, man är en värdelös förälder, exakt så känns det vid en sådan situation.

Innan jag fick barn hade jag en överromantiskt bild om barnuppfostran (som jag har om det mesta).
Jag skulle inte skrika när jag blev arg, jag skulle alltid vara konsekvent jag skulle alltid, jag skulle aldrig....
Hade det varit så att det var en situation som uppstod då och då så hade man nog kunnat klara den målsättningen, problemet är att man utsätts för dem 24/7 toppat med alltid lite för tidiga mornar och ett behov att egentid som allt eftersom tiden går blir större och större.

Det är nog ingen slump att de flesta skillsmässor sker vid småbarnsåldern helt enkelt då det är en tid då man på många sätt är väldigt sliten. Det är väldigt tragiskt tycker jag då jag tror att många som skiljer sig under de åren skiljer sig av fel anledning. Det är inte själva relationen det är fel på utan det som orsakar ändlösa diskutioner och framför allt missförstånd är utmattningen man känner.

Att få barn är verkligen som att bli frälst, man kan inte ana vad man kommer att få uppleva innan man fått uppleva det. Varenda cell i kroppen känner att detta är meningen med livet och den kärleken man känner liknar ingenting man någonsin upplevt. Det är maxat till tusen på alla sätt och vis. Det är så överväldigande i början att det gör ont, själv förstod jag inte hur jag någonsin skulle kunna hantera dessa enorma känslor som väller fram i början. Men efter ett tag lägger sig känslan, som med allt, och man blir mer och mer van vid att känna denna stora kärlek.

Att känna sig som en värdelös förälder ibland är ansvarstagande tror jag. Men att förvänta sig att man ska vara perfekt är inte realistiskt. Att vara perfekt är inte målet, utan att lära sig av sina misstag och att alltid göra sitt yttersta.

Vi lever i en väldigt egocentrerar värld och att vara förälder är en otrolig utveckling om man tar tillfället i akt.

V, jag älskar dig så det gör ont! Du är underbar!


Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Barnböcker

Datum: 2008-08-02 Tid: 09:56:55

Det finns riktigt coola barnböcker som är perfekta presenter till småknattar. Nedan böcker har V fått i present av en av mina bästa vänner samt av hans farbror och "tant" L.


Bajsplutten är en helt lysande bok som handlar om att gå på toaletten. Alla möjliga figurer cirkulerar så som grisen som bajsade en fläskkorv och dom två pingvinerna som bajsade en kompiskorv. Det är en interaktiv bok som har en spolande toalett som är väldigt populär och lyssna på.


Pek-Elvis är en skönt illustrerad pekbok. V har bokstavligen pekat sönder denna bok, en klar favorit.

Har ni några sköna barnböcker att rekommendera?

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Nice

Datum: 2008-08-02 Tid: 09:18:24


Foto: Asos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Kyuss

Datum: 2008-08-01 Tid: 23:46:05

Det var ett tag sen jag lyssnade på dem nu, men när jag bokstavligen dammade av min mp3-spelare här om dagen för att lyssna på nya Dillingers Escape Plan skivan Ire Works återfann jag dem igen. Älskar när man återupptäcker ett band man inte lyssnat på på ett tag, som julafton all over again :)
Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


Soul Food

Datum: 2008-08-01 Tid: 23:33:14

Idag var min kära arbetskollega och vän över efter jobbet för en helkväll med god mat, hemmaspa och en jävla massa Youtube klipp. Vi började med att hämta min son hos hans farmor, där han skrota omkring i hennes trädgård och letade äpplen. Hon passade honom idag då min älskade är på mini-turné i Estland. Sen handlade vi alla ingredienser till en hederlig gammal fredagsmiddag. En Svensson-klassiker, tacos!

När våra magar var mätta och belåtna och V sov sött satte vi igång med vårt hemmaspa. Sukí, Mario Badescu, Queen Helene & honung fick pryda våra ansikten. När vi var lena som barnrumpor satte vi oss framför datorn för att skratta tills vi kissade ner oss. En fulländad tjejkväll, let´s do it soon again darl!

Dave Chapelle, Pablo Fransisco och Bernie Mac är some funny shiet, makes you very happy.Foto: Goggle

Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt