Gymmet part II

Datum: 2010-06-30 Tid: 19:01:23

Status efter dagens pass med tyngre vikter än förra gången: slutkörd, har redan träningsvärk ska bli intressant att cykla till jobbet imorgon bitti.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Träning och kost


Mjukstart

Datum: 2010-06-28 Tid: 21:29:08

Mjukstart på gymmet idag då jag blev väldigt överraskad då jag var mycket starkare än sist jag tränade, måste vara alla promenader, rehab-övningar och cykelturer. I vilket fall som helst så hade jag nog kunnat kört tyngre men det känns även bra med en mjukstart och så kör jag på ordentligt nästa gång!

Känns underbart att ha kommit igång igen.Kommentera! | 1 st
Kategori: Träning och kost


Nya tag

Datum: 2010-06-26 Tid: 13:42:09

Även om lägsta nivån verkligen är bra nu för tiden så är det dags för en ny kraftansträgning och nya tag när det gäller kost o träning.

Innan fastan drar igång nästa vecka så vill jag hinna med gymmet en eller två gånger beroende på form och tid för under fastan blir det givetvis ingen träning.

Bröd, oavsett om det är en nyttg variant eller inte, blir det till att ligga down low med ett tag och gröt blir min nya kompis till frukost igen och proteindrink till mellanmål. En liten bit mörkchoklad som gärna slunkit ner då och då blir förpassad till helgerna igen och det blir till att göra LCHB-bröd och kesellan får en ny plats i kylskåpet för att kunnas ta fram till kvällsmat.

Yes, jag är taggad!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Träning och kost


30 min

Datum: 2010-06-25 Tid: 20:52:07

Om du är kvinna och har varit gravid, är gravid eller planerar att bi gravid någongång i framtiden ta dig själv 30 min och titta på detta klipp, investera i det you are so worth it.Läs mer ingående här.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Träning och kost


Mission accomplished

Datum: 2010-06-25 Tid: 08:43:45

Fick efterlängtade besked hos naprapaten igår! Nu är min styrka i halsen uppe i 5/5 och när jag först kom till henne för tre månader sedan så hade jag 1/5 och det fantastiska med detta är att jag kan börja styrketräna igen!

Innan helgen är slut är det jag som har hit the gym, yes!

Trodde jag, sommartider på gymmet och inte öppet på helgen fören i mitten av aug igen, men måndag eller tisdag here I come!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Träning och kost


Fasta

Datum: 2010-06-24 Tid: 18:01:31

Vi har bestämt oss för att fasta eller detoxa som det så fint heter nu för tiden. Det var urminnes tider sen jag rensade kroppen så känner verkligen att det behövs och det ska bli skönt att bli av med slaggprodukter och annan skit.

Det blir nog den här 5-dagars juice fastan och vi kör förmodligen igång nästa fredag. Den finns även som 3-dagars fasta och sen hittade jag den här med men då är det inget färdigt kitt utan man får köpa allt för sig, hittade också denna vitamin fasta men den har ner och upptrappningsdagar så sammanlagt håller man på i 10 dagar och det blir lite väl länge för min smak.

Det finns ju också de detoxkurer där man kan äta hälsosam mat samtidigt och en sån gjorde jag sist jag detoxade om man hellre föredrar det.

Ser fram emot detta och återkommer givetvis om hur det går!

Produktbild för “5 dagars fasta”
Foto:
http://www.topformula.se/


Kommentera! | 0 st
Kategori: Träning och kost


Förändringens vindar

Datum: 2010-06-24 Tid: 16:06:15

Slutet på arbetsveckan och förändringens vindar är här för nu är det helg och ikväll ska jag iväg till min kära naprapat och sen är det pussas, kramas, ätas, mysas, busas, sovas och skrattas som gäller i tre härliga dagar. Det ska till och med bli fint väder imorgon på midsommar sägs det, i vilket fall som helst ska det bli trevligt att fira den i goda vänners sällskap.

Tredje veckan på jobbet tillbaks från föräldraledigheten avklarad och på jobbet händer det också grejer, ny anställningar på vakanta positioner och ny struktur som tar form, jag är taggad och positivt inställd och det ska bli spännande att se vad detta kan leda till, förhoppningsvis något bra!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


14

Datum: 2010-06-20 Tid: 12:34:12

Igår gick Milo 14 steg, det tar sig! Fick inte se de allra första stegen med någon av guldgossarna men tiden med dessa första stegen trevande och stolta och mest lucky shoots men även en del skicklighet, det är det sötaste som finns.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Man tackar!

Datum: 2010-06-19 Tid: 18:21:06

MQ har sommar-rea och jag tackar dem för två par svarta kostymbyxor och en svart tunika för under sjuhundringen allt från märket Stockh lm. Jobbgarderoben är räddad för en tid framöver.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


We should do this more often, how about friday night?

Datum: 2010-06-16 Tid: 20:36:06

Upptäckt ny serie: Glee!

Bra musik, grymma framträdanden, skön story, härlig tonårs dramatik och fraser som "Did you know that dolphins are just homosexual sharks", done and done I´m hooked.


Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


One big step for mankind

Datum: 2010-06-16 Tid: 18:59:27

I fredags tog Milo sina första steg och sen dess har det varit lite stapplande och idag tog han nyss 6 steg, lika fascinerande och magiskt som första gången jag fick vara med om det!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Full rulle

Datum: 2010-06-13 Tid: 20:14:41

Denna helg har fyllts av härliga vänner och god mat i mängd och parti, känns som jag är gravid i 6 månaden efter den här helgen men gott var det.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Söndagsfynd

Datum: 2010-06-13 Tid: 20:06:09

Cirkus familjen

Don´t let the perfect be the good (brown)

 It's what's inside that countsHittar du här. Cirkus Storm hittar nog snart hem till oss, kanske don't let the perfect be the enemy of the good också.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Jaquetta

Datum: 2010-06-13 Tid: 12:32:45

Jaquetta Jacket Black (2995:-)
Foto: http://www.ywfs.se/

Underbar, vill verkligen ha denna vackra jacka designad av Ida Sjöstedt. Kostar nu på YWFS rea 1798 kr, orginalpris 2995 kr.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Veckan som gått

Datum: 2010-06-10 Tid: 20:25:35

Snart har första veckan tillbaka på jobbet passerat och det känns riktigt bra, mycket bättre än jag hade förväntat mig.

Jag håller igång motionerandet genom att cykla fram och tillbaks till jobbet och det blir lite över en timmas cykling varje dag och det känns riktigt bra det med.

Nu ska jag njuta av veckans avsnitt av Vampire Diaries och lagom till att jag slänger mig på soffan åker Paul Wesleys tröja av, visserligen för lite vampyr-tortyr men det är ju bara på låtsas som tur är men det är inte hans överkropp, enjoy fellow VD-lovers!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Magasin 11

Datum: 2010-06-09 Tid: 17:44:25

Shoppingen i Göteborg utklassar Stockholms shopping med hästlängder tycker jag. Göteborgs innerstad är verkligen mysigare att strosa runt i, det är lite skönare tempo och framför allt är det i shopping synvinkel mer överskådligt.

En av mina favorithak är inredningsbutiken och espressobaren Magasin 11 och nu har de även en internet shop! Mycket tjusiga, glada och trevliga donnor som serverar kaffet och de är de som verkligen er stället pricken över i:et.

TEam 11
Foto: Magasin 11

Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Jimmy three teeth

Datum: 2010-06-08 Tid: 20:21:21

I fredags hade Milo bara en tand, nu har han tre. Aktion i den munnen nu helt enkelt.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Igång

Datum: 2010-06-08 Tid: 20:20:30

Andra dagen på jobbet avklarad och jag är redan ordentligt igång och det känns riktigt bra. Bit för bit kommer all information tillbaks som legat i dvala ett tag, som att cykla ungefär känns det som eftersom informationen ligger där bak i hjärnbalken någonstans och bara väntar på att få användas igen.

Det är en ny rolig inriktning min tjänst har fått, verkligen. En sådan inriktning som jag drömt lite om eller två senarion av utveckling av tjänsten suktade jag efter och detta var just en av dem. Så roligt och jag är så tacksam. Tacksam för jätte mycket just nu.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Matsäck

Datum: 2010-06-08 Tid: 20:08:14

Står och steker pannkakor till Viggos första riktiga utflykt med packad matsäck, ryggsäck och hela kittet på dagis imorgon, det känns stort, han är så stor nu.

Världens finaste unge med det mest fantastiskt vackra språket och det galnaste skrattet. De där meningarna han bygger ihop är magiska. Love overload.

Kommentera! | 1 st
Kategori: Att vara förälder


Första dagen tillbaks i verkligheten

Datum: 2010-06-07 Tid: 17:52:47

Första arbetsdagen avklarad och även om den var en smula förvirrande av en morgon som kunde börjat som katastrof men som löste sig så var den riktigt bra och jag fick mycket mer gjort än jag trodde jag skulle få från början.

Nytt kontor blev jag förflyttad till, många nya arbetsuppgifter och ny uppdaterad Therese känner jag med. Det känns riktigt nice, lite som den här låten.De dagar då allt känns segt ska jag tänka på känslan denna låt ger mig, känslan av att det inte ger en något av att hetsa upp sig - it is what it is - och att jag vet vart min gräns går och den går här, nu gör vi det här! alle man om bord nu kör vi, ja något åt det hållet.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Bästkusten

Datum: 2010-06-06 Tid: 19:36:28

Haft en kanon helg på rätt sida av Sverige, nu kan jag med frisk havssluft inandad i lungorna känna mig utvilad och påfylld med energi och sätta tänderna i första jobbdagen imorgon! Det känns lite vemodigt, lite lite kul, lite fundersamt och lite ingenting alls. Jag tar dagen som den kommer.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Sista veckan...

Datum: 2010-06-01 Tid: 12:00:03

Sista veckan nu, på måndag är det tillbaka till kontoret och vips har nästan ett år gått. Helt otroligt.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Och så var det de här med träningen...

Datum: 2010-06-01 Tid: 06:42:57

Gymmet har inte besökt på många veckor nu på grund av lite ont i halsen som inte riktigt ger med sig trots att jag inte blir sjuk. Egentligen spelar det inte stor roll eftersom jag ännu bara kör kondition i form av intervaller på crosstrainern på gymmet eftersom jag ändå får till konditionen i form av långa promenader varje vecka.

Kilona fortsätter att stadigt gå neråt och imorse vägde jag 62,5 kg (målvikten är runt 60 kg).

Det som är frustrerande är att jag inte ännu kan komma i gång med att styrketräna och få i form musklerna eftersom motivationen verkligen finns där, men rehabiliteringen går även den stadigt framåt och ikväll ska jag till min underbara naprapat igen och det ska bli mycket intressant och se hur styrkan jobbats upp i halsmuskulaturen, sist jag var där hade den gått upp till en 2:a av 5 möjliga och jag startade på 1 av 1 möjliga.

Om du själv tränar och behöver lite inspirations boost rekommenderar jag att du kikar in hos min träningsguru Olga och läser hennes inlägg om 10 tips för att få bort de sista envisa kilona här.

To be continued.

Kommentera! | 1 st
Kategori: Träning och kost