Byte

Datum: 2007-11-19 Tid: 15:53:35

För någon vecka sedan så bytte jag en ögonskugga från Nouba som jag inte var nöjd med mot en Lily Lolos Stardust på Pret-ty´s bytessida. Har skrivit om den sidan förut men det är en sådan bra idé att jag måste hylla den åter igen! 

                                                            
                                                               image63

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Mad Minerals

Datum: 2007-11-17 Tid: 10:08:01

Överallt i bloggvärlden skrivs det om MAD Minerals. Man kan köpa mycket prisvärda prover och det är superfina färger att välja mellan så givetvis måste jag länka till dem med!

image61

Kommentera! | 1 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Beauty Bag

Datum: 2007-11-13 Tid: 21:40:02

Jag hade aldrig hört talas om det men Beautybag är tydligen det svenska svaret på Testtube. Det är en premunationstjänst på skönhetsprover som dimper ner i brevlådan fyra gånger per år. Varje Beautybag kostar 299 kr och innehåller produkter värda minst det dubbla! Frakten ingår och du betalar med en faktura som följer med i paketet.

Beautybag är en förpackning fylld med spännande och exklusiva skönhetsprodukter. Beautybag ger dig möjlighet att testa allt från klassiker, till säsongens nyheter inom hudvård och makeup och kan dessutom vara en hjälp till att hitta passande hudvård och nya favoriter! Storleken på produkterna kan variera, men de är tänkta att räcka i ungefär en månad så att du hinner bilda en uppfattning för hur produkten fungerar för just dig.
I varje Beautybag kan det även följa med trevliga överraskningar så som specialerbjudanden från butiker och magasin eller rabattkuponger. Vi anpassar din Beautybag efter just din hudtyp och har ständigt produkter för torr/känslig, normal/fet/problem och mogen hy. I ditt paket får du även med information om produkterna samt information om övriga produktutbud i serien.

Beställ nu så får du vara med om utskicket som kommer i februari, jag har redan anmält mig!

image57

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Gästbok Till Bröllopet

Datum: 2007-11-13 Tid: 16:04:24

Vi vill självklart ha en gästbok på bröllopet så man kan spara lite av känslan av bröllopsdagen o se den utifrån gästernas synvinkel. Däremot vill vi inte ha någon av de färdigtryckta gästböckerna som finns. Så vi ska efter ett hett tips köpa en snygg pärm i någon färg som passar vårt färgtema och printa ut de på lite tjockare pappersark med frågor för gästerna att fylla i.

Har letat, snott och samlat ihop några bra frågor:
 

Namn: (och ruta för foto)
Min relation till brudparet:

Jag kom till bröllopet ihop med:
Min oufit i dag:

Mitt första minne av bruden:

Mitt första minne av brudgummen:

Mitt bästa minne av bruden/brudgummen:
Så här skulle jag beskriva brudparet med tre ord:

Några ord från mig till brudparet:

Tips till brudparet:

Men vi vill ha några till. Behöver er hjälp med inspiration, vad borde vi ha för fler frågor?

image56

Kommentera! | 0 st
Kategori: Bröllop, planering & inspiration


Vänner För Livet

Datum: 2007-11-13 Tid: 10:23:54

Såg en oerhört bra film i helgen, svenska titeln är Vänner För Livet.
Tänker inte säga mer än: SE DEN!
Adam Sandler som jag tidigare dömt som en medioker skådespelare som gör rätt oseriösa filmer, borde få en Oscar för hans roll i denna film. Enjoy!

Har du något tips på en bra film du sett? Dela gärna med dig!

image55

Kommentera! | 1 st
Kategori: Underhållning


Tävling

Datum: 2007-11-07 Tid: 14:26:29

Käthe's Modeblogg har en tävling just nu där man kan vinna 500 kr att shoppa loss för i webbutiken Modemecka. Tävla du med, läs om tävlingreglerna här!

Om jag vinner vet jag vad jag hade köpt. Bland annat Lisen Organics - Läppbalsam i smaken Chokladkyss. Ett måste för mig som är chokladälskare!

image52

Kommentera! | 1 st
Kategori: Tävling