Hejdå jobbet hej helgen

Datum: 2010-10-29 Tid: 21:07:19

Förändringarnas vindar blåser och jag har varit hemma från jobbet några dagar denna vecka då det behövdes och även om jag bara jobbat tre dagar är fredagen lika välkommen som alltid.

Igår hängde jag tillsammans med all säkerhet världens bästa svägerska Linda och vi kollade när min kärlek och hans band värmde upp Debaser Medis och som vanligt rockade det fett för om det är något som är deras hemma element så är det live.

En helg som gräsänka ligger framför mig och jag ser verkligen fram emot att kvalité umgås med mina barn ordentligt. Jag brukar tycka det är rätt skönt när hunky husband åker iväg på turné då man får lite tid för sig själv men så är verkligen inte fallet denna gången, saknar honom redan så hjärtat värker och vill bara vara nära nära nära. Älskar dig innerligt J, nothing compares to you.


Foto: Fru Bruhn

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Min favorit vatten är snö

Datum: 2010-10-23 Tid: 17:03:19

Sötaste orden av Viggo.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


There's a restless feeling knocking at my door today, there's a shadow hanging 'round my garden gate

Datum: 2010-10-21 Tid: 20:36:59

Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


Morr

Datum: 2010-10-21 Tid: 20:25:08

Fjärrkontrollen till tv-boxen har åkt diskmaskin och min date med Vampire Diaries klockan åtta blev därför inställd med tanke på att det inte går att få på tv:n något mer. Morr och dubbelmorr. Tur det att tv6 play finns.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


It is what it is

Datum: 2010-10-21 Tid: 14:30:29

Tidig hemgång från jobbet och ett snabbt magpass på gymmet idag då jag inte kunde hålla fokus riktigt och en semesterdag inslängd imorgon då jag känner att jag behöver vara nära min familj just nu.

Gymmet min kära amigo no worries på lördag är det jag som hänger på låset för att bränna av ett pass så vi ses snart igen.

Har striktat till maten igen då det slinkit in lite mer bröd här och där som antagligen är en av anledningarna till varför magen inte krymper:  Visst lägsta nivån är sinnesjukt bra och det är nyttigt bröd a´la rågkusar och fincrisp men jag har ju mitt mål och dit vill jag nå.

Nya matupplägget:

Frukost: Gröt och frukt eller bär + ägg eller 1 rågkus + ett ägg

Lunch med lågt GI

Mellanmål: Proteinshake och keso med frukt eller bär

Proteinshake efter träningen de dagar jag tränar

Middag med lågt GI

Kvällsmat: Kesella med bär och nötter

Kommentera! | 0 st
Kategori: Träning och kost


Cardio

Datum: 2010-10-20 Tid: 20:30:06

Cardioträning är motionsträning som får igång hjärat och på så sätt förbränningen. Intervaller är ju skiten om man vill förbränna då du kan intervall träna i 20 min på cross trainerns, löpbandet eller what ever som motsvarar ett pass utan intervaller på 45 min.

Hittar en grymt bra artikel på Fitness Guru, läs den här.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Träning och kost


Nu kör vi

Datum: 2010-10-20 Tid: 20:17:15

Med några välförtjänta vilodagar i ryggen är det off to the gym imorgon. Blir nystart nu med varannan gång cardio och varannan gång styrketräning 3 ggr i veckan och jag kör igång med styrketräning imorgon tror jag.

Laddat upp med en Smart Shaker, proteinpulver och pasta med väldigt låg kalorihalt från Gymgrossisten idag.

Den här smarta shakern har lock i sig som gör att man kan ha upp till tre portioners pulver med sig, för min del blir det nog bara användning av två då jag behöver till mellanmålet och sen till efter träningen de dagar jag tränar, skit smart!Om pastan står det så här:

Kolhydratsnål
Vanlig pasta innehåller, per portion, runt 35 gram kolhydrater och fullkornspasta runt 30 gram kolhydrater. Detta att jämföra med vår Low Carb Pasta som ligger på endast 6,3 gram kolhydrater.

Fiberrik
Fullkornspasta innehåller ungefär 3 gram fiber per portion medan vår Low Carb Pasta innehåller 4,5 gram fiber.

Proteinrik

Vanlig pasta innehåller, per portion, runt 6 gram protein och fullkornspasta runt 7 gram. Vår Low Carb Pasta innehåller hela 28 gram protein per portion.


Min fitness prinsessa rekommenderat Soy Pro till mig så det klickades hem i smaken choklad. Själv kör hon på med pulvret superpump innan träningen och igår körde hon 12x2 raka i 190 kg benpress, way to go darling!


Foton: Gymgrossisten.se

Kommentera! | 0 st
Kategori: Träning och kost


So fresh and so clean clean

Datum: 2010-10-19 Tid: 18:49:05

Blev inspirerad av min Sandy som ville ha en Fresh Laundry från Clean och slog till på en själv jag med. Om du är sugen på den själv eller någon annan doft rekommenderar jag att ta en titt på Kicks online rea där det är 20% på alla deras parfymer.


Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Godmorgon världen

Datum: 2010-10-18 Tid: 07:28:54

Sitter och tittar ut på den vackraste himmel från mitt fönster på jobbet just nu. Helgen har varit bra men omtumlande så jag är ganska trött idag. Känns som en massa knutar och lösa trådar håller på att lösas upp inom mig, inom många i min närhet just nu, och även om omtumlande kan vara skrämmande så är det oftast just då som är början på något nytt och det får man inte glömma. Idag är också början på en ny vecka och jag hoppas att den blir lika fin som den rosa oranga himlen utanför mitt fönster.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Lite si och så

Datum: 2010-10-16 Tid: 20:04:25

Lite sjukstuga här idag, snoriga näsor här och där och minstingen har feber och själv fick jag avbryta gympasset efter att jag kört magträningen då min kropp så tack men nej tack efter några minuter på crosstrainern. Magpasset gick förövrigt mycket bra, kan öka varje gång riktigt bra utveckling just nu. Är väldigt glad att jag lyssnade på min kroppen istället för min all in mentalitet då näsan blir allt mer tätare och kroppen är helt slut.

Chokladfestival och Gordons barnkalas fick avbokas och nu är vi barnvakt åt finaste Elliot. Film tätt intill min älskling kommer sitta som en smäck ikväll.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Idol fredag

Datum: 2010-10-15 Tid: 21:44:10

Jag med resten av svenska folket sitter bänkad framför Idol och V är så söt då han för några gånger sedan frågade vad han heter och menade då Peter Jidhe.

Så när Peter kommer i rutan säger V "Där är Peter!" så sött och då vet man att fredagsmyset är ett faktum här hemma nu för tiden.

Minnah, Linnea, Andreas och Geir tillsammans med Olle är mina favoriter, fast det är svårt Linda är bra hon med på sitt sätt och även Jay och de andra de med även om de inte tilltalar mig lika mycket.

Juryns sågningen av Oskar Linnros däremot den la jag dövörat till för.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Helgen är här

Datum: 2010-10-15 Tid: 19:45:41

Denna vecka har passerat fortare än förra veckan vilket känns väldigt skönt. Har legat lite lågt med träningen denna vecka då jag känt att min kropp varit lite överansträngd och har hittills bara tränat en gång.

Imorgon blir det att hit the gym och jag har en ny strategi som jag tror min kropp kommer gilla mer än att gymma tre gånger i veckan. Nya upplägget blir att varannan gång jag går till gymmet blir det styrketräning och varannan gång köra cardio i intervaller, för övrigt verkar det hopplöst att få till Tupler andningsövningarna men skam den som ger sig ska göra ett nytt försök när jag fått ordning på det nya upplägget.

Ikväll är hunky husband ute och äter och dricker gott med en av sina bästa vänner och det förtjänar han så grymt mycket då jag inte ens minns sist han gjorde det.

Själv har jag bunkrat upp med fredagsmys de luxe och ser fram emot en kväll i soffan först med V och sen även själv efter han gått och lagt sig.

Extra lyx idag var den goda fikan på jobbet och även den hem medskickade blåbärspajen med tillhörande vaniljsås och även äppelkaka från sötaste Guggie (barnens farmoster)


Foto: Privat

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Hej Vampire Diaries!

Datum: 2010-10-14 Tid: 20:55:26

Hej igen Vampire Diaries, väldigt kärt återseende att få se er i rutan ikväll!Well, hello Paul Wesley aka perfect body, saknat dig speciellt.


Foton: Google

Kommentera! | 1 st
Kategori: Underhållning


Pure love

Datum: 2010-10-13 Tid: 21:06:22

Med några fantastiska dagar med fokus på barnen i ryggen känner jag mig varm i hjärtat. Underbara kvällar med böcker, lek och mys.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Done and done

Datum: 2010-10-13 Tid: 20:47:08

Ny titel och tillhörande lön nu är det klart och jag kan ropa hej, yey. Idag känns det även som en milstolpe är avklarades på jobbet då jag i ett conf call presenterade det jag jobbat på de senaste månaderna inför högsta hönsen världen över inom företaget - rätt nervöst innan jag satte gång, rätt så fantastiskt skönt när det var avklarat och jag fick dessutom beröm för det. Jajemen här river vi alla jantelagar och klappar mig själv på min egen axel, det där gjorde du bra Therese!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


10-10-10

Datum: 2010-10-10 Tid: 10:52:39

Den som föds idag får ett riktigt coolt födelsedatum.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


New buddies

Datum: 2010-10-10 Tid: 07:59:55

Hallen behöver nya kompisar och jag har börjat snegla på dessa två ifrån Ikeas Tjusig-serie. För några år sedan hade jag inte kunnat tänka mig vita möbler men nu går vår inreding i brunt och vit and I love it.

TJUSIG Bänk med skoförvaring vit Bredd: 108 cm Djup: 34 cm Höjd: 50 cm  TJUSIG Hatthylla vit Bredd: 79 cm Djup: 32 cm Höjd: 25 cm
Foton: Ikea.com

Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Cruisin' down the highway

Datum: 2010-10-09 Tid: 17:09:06

Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


Guru Ram Das

Datum: 2010-10-09 Tid: 15:42:05

Guru Ram Das

Surround us with your light
Guru Ram Das
Protect us with your love
Guru Ram Das
Give us your sweet peace
Guru Ram Das
I give my life to you 
Guru Ram Das
Guru Ram Das

Vacker låt och mantra.

Om du oavsett bakgrund och erfarenhet är intresserad av meditation och mantra rekommenderar jag dig att titta in här.  Jag kom i kontakt med mantra meditation första gången när jag bodde i Oslo och senare när jag gick gravid och mamma yoga då mantran är en stor del av kundalini yogan som min lärare undervisade i. Jag blev första gången och är fortfarande idag förvånad över hur kraftfullt mantran är och de senaste veckorna har mantran smygit sig in i mitt liv igen.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


Fit for fight

Datum: 2010-10-09 Tid: 12:29:15

Klickat hem ett gäng med träningskläder från H&M bland annat från rean och you gotta love them fick två par byxor, två par linnen och två träningstoppar för 800 spänn inklusive frakt. Bring it on I am fit for fight!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Bästa morgonen

Datum: 2010-10-09 Tid: 11:59:10

Sovmorgon tillsammans med min älskade V som förvandlades till lek med nallar och bilar som övergick till att duschen blev en regnskog och vattenfall. Rena och fina skuttade vi över från duschen till ett dukat frukostbord med tänt ljus, håller med min älskade V till hundra procent: bästa morgonen, så bra att varje morgon borde se ut så.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Sweet Friday

Datum: 2010-10-08 Tid: 19:30:57

Denna vecka har varit seg seg seg på jobbet och att det är fredag idag passar ypperligt, känns perfekt med en fredag idag helt enkelt! Sweet Friday, I welcome you!

Idag stod det egentligen träning på schemat efter jobbet men då det var sista dagen för att byta mina Gina Tricot jeans och jag var tvungen att stanna lite längre på jobbet än planerat gick det inte att klämma in allt då Gina Tricot stängde klockan sju. Gympasset avbokades och plan b var först att istället ta bålstabilitet-passet hemma då det är lätt kirrat då pilates bollen ivrigt väntar på att bli använd!

På vägen hem köpte jag romantiska flowers till hunky husband och det som från början endast var en god kärleksfull tanke visade sig även bidra till huvudvärk och yrsel, let's put it like this: inga fler liljor hemma hos oss. Liljorna står nu på balkongen och rosorna får stå ensam kvar i vasen på köksbordet. Lite halv illamående och huvudvärk kvarstår och min kropp säger nej tack ta gärna magpasset imorgon istället och så får plan c bli.

Nu väntar fredagsmys med min favorit 3,5-åring i hela världen, allt gott i alla tusen skålar som dukats upp se upp here we come!

En speciell hälsning till min favorit Heidi vill jag sända ut idag med eftersom denna fina lady fyller 29 år idag, det firades på jobbet idag med kaka, blommor, present och pussar och kramar. Hoppas du får en fantastisk kväll och att du njutit av din födelsedag! Puss på dig!

Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Inside my head

Datum: 2010-10-07 Tid: 10:56:25

Det råder liksom en inre diskussion om min ambition vs. verkligheten när det gäller andningsövningarna för bålstabiliteten som jag håller på med.

Eftersom jag vet att jag får bra resultat av dem vill jag gärna göra 1000 om dagen som Mrs. Tupler her self rekommenderar samtidigt som 1000 är sjukt svåra att få in i den dagliga rutinen.

Första försöket bestod av 100 x 10 uspridda över dagen men det kändes tillslut som det enda jag gjorde var att klämma in dessa övningar i tid och otid så det varade givetvis inte mer än några veckor.

I några dagar nu har jag försökt att dela upp övningarna på tre tillfällen istället och har kört på 100x3 morgon, mitt på dagen och kväll men jag känner redan nu att det inte kommer hålla i längden då det fortfarande är svårt att få in dem i den dagliga rutinen då varje gång tar lite mer tid nu när det är 300 på raken.

Åhh, ambitionen eldar på med "klart du ska göra detta du vet ju att det ger bra resultat och du får bita ihop tills rutinen satt sig" samtidigt som verkligheten höjer sin röst och menar på att "det är bäst och sänka mina krav så att det blir genomförbart och backar snabbt upp det med att jag ändå kör bålstabilitetsträning 3 gånger i veckan", så låter den eviga inre diskussionen angående detta ämne. Känner du igen dessa inre debatter om det ena och det andra?

Jag har i alla fall överlagt med mig själv och den nya modellen blir 100x2 morgon, mitt på dagen och kväll, det är genomförbart och framförallt något som är realistiskt och som kan hålla i längden, heey bättre med 600 om dagen än inga alls, för det är ju så det blir om kraven är för höga.

End of discussion, peace and quiet.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Träning och kost


Mys

Datum: 2010-10-06 Tid: 22:20:30

Tack Sandra för en mysig kväll! Puss på dig vackra.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Hjärngympa

Datum: 2010-10-06 Tid: 13:01:15

Intressant läsning som jag hittade här.

1. Ha sex ofta
Nyckeln till en alert hjärna är ett starkt och friskt hjärta. Och det finns en riktigt bra sätt att se till att hjärtat mår bra. Ha sex minst två gånger i veckan så sänker du risken att drabbas av en hjärtattack med 50 procent. Ingen partner? Jogging är också bra!

2. Bryt dina rutiner
Att ständigt göra samma saker i samma ordning gör hjärnan lat. Därför är det bra att då och då stuva om lite bland de dagliga rutinerna. Omväxling förnöjer! Ta en annan väg till jobbet, borsta tänderna med andra handen eller testa en ny träningsform.
 
3. Utmana dina tankar
Många av de tankar vi har varje dag är automatiska. Vi är speciellt bra på att säga negativa saker till oss själva. Försök att identifiera de automatiska föreställningar du har, skriv ner dem och vänd sedan på dem, genom att komma på positiva saker du kan säga till dig själv istället.
 
4. Gå med i en bokcirkel
Att läsa är stimulerande och bra för hjärnan. Men det är ännu bättre att ta in och sedan plocka fram informationen. Därför är det en bra idé att gå med i en bokcirkel där ni läser och sedan diskuterar böcker. Hitar du ingen, så starta en egen!

5. Lös korsord eller sudoku
Ibland behöver hjärnan en extra utmaning. Har du inte ett jobb där du behöver tänka analytiskt, eller ska du iväg på semester, så se gärna till att lösa ett korsord eller sudoku då och då. Det gör att hjärnan inte blir lat.

6. Dansa
Att dansa stimulerar både kroppen och hjärnan. Du rör på kroppen, får blodet att pumpa snabbare och övar upp koordinationsförmågan.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


The work

Datum: 2010-10-06 Tid: 11:53:18

Insikten om hur verkligheten egentligen ser ut utan alla tankar som krånglar till det är så vacker och dessa glimtar av total närvaro i nuet värmer upp hela själen och gör en så otroligt ödmjuk och klyschigt may so be men jag fylls av kärlek när jag ser verkligheten för vad den är istället för att kategorisera upp den i oskriva regler, moraler, dömmanden och nedlåtanden. Det du ser hos någon annan är en projektion av det du borde jobba med dig själv utan undantag, ibland måste man bara grävare djupare inom en för att se av vilken anledning.

Att smaka på känslan av nuet utan en massa historier som förklarar och rättfärdigör vårt beteende gör så att det nästan gör ont när jag tänker på hur vi människor vandrar runt med en massa illusioner om hur det borde och skall vara, för att sen bli sura, arga, frustrerade och ledsna för att verkligheten inte passar in på våra o världens "hur det borde/ska vara", det känns fullkomligt insane när den gåtan är knäckt. Vill du ha rätt, eller vill du bli fri? det är frågan.

Samtidigt blir jag just frustrerad då det känns som om jag har ett pussel framför mig och ibland kan känna den befriande känslan av att uppleva nuet och klarsyntet då den helt plötsligt byts ut mot förvirring och obesvarade frågor. Det är som om jag har ett pussel och vissa bitar byter plats utan att jag förstår varför och itan att jag kan sätta fingret på vad det är, samtidigt som jag på många plan kan se hur det hänger ihop och hur vackert allt är så krånglar jag till det för mig igen och känner mig superförvirrad.

Men det är givetvis så det ska vara just nu eftersom det är så det är men jag känner att det finns mängder av underrtyckta och obearbetade känslor inom mig och de vill komma ut och möta verkligheten och släppas fri.

Jag vill vara förändringen jag vill se i världen och mina medmänniskor.
 

Kommentera! | 0 st
Kategori: Värt Att Tänka På


Parsamtal

Datum: 2010-10-06 Tid: 11:29:53

Parsamtal bygger på några enkla byggstenar och är en fantastiskt enkel metod som är en lifesaver att ta till när ekorrhjulet snurrar på och irritation bygger murar emellan varandra.

Byggstenarna:

1. Kommunikation Kommunikation är A och O i ett kärleksfullt och utvecklande förhållande. Leva i ett förhållande utan kommunikation skulle aldrig fungera för mig.

Det betyder inte att jag alltid vill prata om allt för ju äldre jag blir ju mer inser jag att allt har sin tid och plats och man får välja sina strider, men ett förhållande utan kommunikation är omöjligt för mig och det vet jag att jag inte är ensam om.

Kommunication är A och O i verkligen allt och även om du själv tycker att du varit glasklar betyder inte det att mottagaren förstått vad du menar.

2. Känna sig hörd - Att känna sig hörd och lyssnad på är också A och O i en relation. När vi känner att vi blir lyssnade på bekräftar det vårt egenvärde och respekten sins emellan stärks.

3. Positivitet - Det vi fokuserar på får vi mer av. Ta exemplet när någon är gravid eller vill bli med barn då ser de gravid magar och barnvagnar överallt. Eller om du ska köpa en bil då ser du just det bilmärket du är intresserad av överallt helt plötsligt.

Fokuserar vi på det vi har problem med, även om intentionen är att lösa problemet, så är det enkelt hänt att det bara blir mer ansträngt och mer problem eftersom vi fokuserar på problemet.

Om man istället fokuserar på de positiva delarna och försöker få mer utav det istället för att haka upp sig på problemlösningen då kommer oftast det positiva att öka automatiskt eftersom du fokuserar på det som är bra och utökar det.

Dessa delar är byggstenarna i Parsamtal, som går till så här:

  1. I lugn och ro sätter ni er ner och förslagsvis tänder några ljus och tar med sig en alarmklocka eller äggklocka.
  2. Den ena säger minst 3 saker som varit bra/vad som gjort en glad/vad man uppskattat under hans/hennes dag och sen gör även den andra det
  3. Bestäm en tid (10 min är perfekt att börja med) och sätt alarmklockan o den ena börjar prata. Under dessa minutrar får inte den andra säga något, inte ett ord, inte avbryta en enda gång. Det är väldigt fascinerande att iakta sina egna tankar och alla gånger man får hejda sin impuls att flika in något av olika anledningar och det är även otroligt häftigt att lyssna på vad den andra säger då man på många plan lär känna sin partner på ett nytt sätt då de utan avbrott hinner komma dit de aldrig hunnit innan utan avbrott. Man får även göra vad man vill med sin tid så om man inte känner för att prata kan man be den andra massera en eller pilla med ens hår.
  4. När klockan ringer är det den andras tur
  5. När den andra är klar avslutar man med att uppskatta varandra, tex: jag uppskattar att du lagat så härlig mat idag eller jag uppskattar sms:et du skrev till mig igår
  6. Klart!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Värt Att Tänka På


I <3 you Olga

Datum: 2010-10-06 Tid: 08:09:12

Yes då har hon sammanställt alla sina träningstips till mammor och självklart även alla ni som inte är mammor men vill ha en stark bål. Ni hittar dem här.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Träning och kost


A little pick me up?

Datum: 2010-10-05 Tid: 20:30:34

En kär vän postade en av mina favoriter på fejan idag och jag kan inte låta bli att posta den här igen då den är en perfekt glädjeinjektion morgontrötta höstdagar.

Glädjen, kärleken, åh den är så fin.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Fettaktivist

Datum: 2010-10-05 Tid: 20:05:58

En bekant till mig gästbloggar här just nu och jag läste precis inlägget och blev verkligen imponerad. Imponerad av insikten och imponerad av språket. Läs den du med.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Värt Att Tänka På


Bunkrar upp

Datum: 2010-10-05 Tid: 19:33:46

Myter om träning, intressant att läsa faktiskt.

Har ikväll klickat hem Kettlebells och är mycket mycket nöjd med priserna på de jag hittade.

Köpte en på 6 kg, en på 10 kg och en på 12 kg att börja med och hela kalaset gick på 1240 kr varav 89 kr var frakt.

Mycket billigare än vad jag hade räknat med och det skilde väldigt mycket på pris från butik till butik och Sportgymbutiken var helt klart billigast, speciellt den sort jag valde med vinylhölje.

Kettlebells Vinyl
Foto: Sportgymbutiken.se

Kommentera! | 0 st
Kategori: Träning och kost


Segt

Datum: 2010-10-05 Tid: 08:49:23

Det har gått segt men äntligen har jag fått tummen ur och hittat en rutin som kan fungera med Tupler-övningarna, började med det igår.
 
100 x 3 på morgonen innan jag åker till jobbet
100 x 3 innan jag åker från jobbet
100 x 3 någon gång under kvällen hemma

Kettlebells träningen gick sjukt bra igår och jag la även till ett pass med bålstabilitetefteråt som min arbetskamrat Sofie coachade mig igenom och det var häftigt och se hur mycket bättre och intensivare det blev när hon instruerade mig hur jag skulle hålla benen och rumpan för att få maximal vinkel genom alla plankor.´

Veckans träningsschema ser ut så här:

Mån: Kettlebells och bålstabilitet

Ons: Bålstabilitet + gymma

Fre: Bålstabilitet + gymma

Sön: Body Combat

Måste säga att jag blev väldigt inspirerad av Kelly Osbournes nya hälsosamma livsstil jag läste om på msn news igår. Hon har slutat äta skräpmat och börjat träna och har gått från storlek 46 till small, way to go!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Träning och kost


The Work

Datum: 2010-10-03 Tid: 20:00:43Helgen är över och the Work steg 2 ligger i bagaget. Fantastisk helg, så tacksam.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Värt Att Tänka På


Hösten är lugnet efter stormen I love it

Datum: 2010-10-03 Tid: 19:29:43


Foto: Privat

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Efter begäran:

Datum: 2010-10-03 Tid: 19:19:48

I fallet med Gina Tricot jeansen hade butiksbiträdet rätt, vill man ha tighta jeans ska man ta en storlek mindre. De jeans jag hade på mig igår, de grå, går ju inte att byta nu men de andra ska jag definitivt byta i veckan. De töjer sig mer än en halv storlek skulle jag säga, min bedömning är mer en hel storlek och de töjer sig mestadels i midjan och lite grann i rumpan och benen.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Be the change you want to see in the world

Datum: 2010-10-03 Tid: 19:15:16

True words of wisdom by Mahatma Gandhi.

 

 

Kommentera! | 0 st
Kategori: Värt Att Tänka På


Le weekend

Datum: 2010-10-01 Tid: 18:54:09

Gympasset idag gick riktigt bra, härlig känsla. Utökade magpasset rejält då styrkan redan blivit markant bättre på två tillfällen, love it.

Kom hem till en härlig färdigdukad middag och till mina tre absoluta favoritpersoner som mötte mig i dörren med kram, kanonstart på helgen om ni frågar mig.

Nu är det fredagsmys så det stänker om det, mörk choklad, nötter och gi-choklad kaka. Ni som känner till mina matrutiner till punkt och pricka vet ju att jag en dag i helgen äter mörk choklad, nötter eller gi-desserter och en dag får äta vad jag vill, tar min fridag imorgon då jag ska på kurs och kommer äta lunch på fantastiska Hermans och vill inte behöva avstå från något smaskigt från buffén.

Film hade inte varit fel ikväll, har lånat hem en bunt filmer från Heidi och Avatar är en av dem, yes it's true jag har inte sett den än, meeeen kanske ikväll!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Note to self:

Datum: 2010-10-01 Tid: 18:43:49

Luva eller mössa är ett måste vid morgonens cykeltur nu för tiden, annars blir öronen inte glada.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt