Pin Up Balm

Datum: 2008-06-30 Tid: 21:21:47

Har läst om dessa läppglans på bloggar både här och där ett tag nu och nu kunde jag inte låta bli att klicka hem ett par. Beställde tre smaker, från Inezza, två av dem ska jag ge bort.
Beställde Royal Rasberry, Love That Lemonade och Mocha Loca Chocolata.

De kostar 39 kr styck och Inezza har bara 19 kr i fraktavgift, tummen upp för det!


Foto: Pin Up Balm.com

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Blood Ties

Datum: 2008-06-30 Tid: 21:03:41

I Bulgarien fastnade jag en del kvällar framför kanalen AXN som var den enda kanalen som mer eller mindre sände serier som inte var dubbade. De visade serien Blood Ties som är en serie om vampyrer baserad på böckerna Blood skrivna av Tanya Huff. Jag som är en sucker för vampyrer, oavsett om det är en kalkonrulle eller kvalité, bänkade mig genast framför denna serie och den var över all förväntan. En docksöt kille, skådespelaren Kyle Schmid, som ändå hade ett lite ovanligt coolt utseénde gjorde det hela givetvis ännu bättre.
Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Bag Lady

Datum: 2008-06-30 Tid: 20:47:11

Beställt denna väska, behöver en när man bara vill ha med sig plånboken, telefonen och några få prylar. Bland annat till de bröllop jag ska på i sommar. De ser jag fram emot :)


Foto: Asos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Love It

Datum: 2008-06-30 Tid: 20:40:55

Fick hem min klänning som jag beställt från Pin Up Clothing idag, som jag har längtat efter den! Vissa kläder är helt enkelt värda att sätta sig på träningscykeln för!


Foto: Pin Up Clothing

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Dior Addict

Datum: 2008-06-30 Tid: 10:29:08

I Taxfreen köpte jag Dior Addict Collect it, en samling av alla parfymer i den serien.

1. Dior Addict, Eau De Parfum
2. Dior Addict Eau Fraiche, Eau De Toillete
3. Dior Addict 2, Eau De Toilette
4. Dior Addict Shine, Eau De Toilette

De är väldigt olika varandra men alla har en skön doft.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Honeymoon

Datum: 2008-06-30 Tid: 09:40:05

Kom hem från två veckors smekmånad för några dagar sedan. Resa gick till magiska Balchik i Bulgarien. Det är en mysig stad om sträcker sig upp mot kalkbergen vid svarta havet. Nybyggd lyx blandat med förfallet öststat chick. Servicen på hotellet, restauranger och butiker är den bästa jag någonsin fått. Balchik är inget utbrett charterresmål och deras största turism kommer från grandländerna.

Balchik är Bulgariens riviera med allt som hör till. Bulgarier är otroligt barnkära, jag har faktiskt aldrig stött på ett sådant barnkärt folk tidigare. Det är faschinerade och se ett sådant genuint varmt bettende mot barn från alla kategorierar av folk. Vår son charmade skiten ur dem, i vanlig ordning givetvis ;), och fick flera presenter av gatuförsäljare och provsmaka mat av yppiga maffiabrudar vid poolkanten.


Foto: privat


Foto: Ving


Foto: Wikimedia Commons

I Balchik finns drottningen av Rumäningens gamla slott som användes som hennes sommarbostad. Det är ett stort område med flera byggnader med olika arkitektur, kapell, vattenfall, trädgårdar och omfattande rosengård.

Det var väldigt växlande väder första veckan vi var där, men stora regnskurar varvat med skinande solsken. Vi fick även uppleva några häftiga åskstormar. Andra veckan var det inga regnskurar alls utan
otroligt varmt, ca 34 grader. Då uppskattar jag personligen ett mer växlande väder som återgår till varmt, men det var givetvis skönt med riktigt hett väder med tanke på sommaren i Svea som aldrig riktigt tar fart.

Vår honeymoon var helt underbar, vi hann slappna av ordentligt och njuta på dessa två veckor. Kommer vara varma romantiska heta minnen för livet framöver.Kommentera! | 1 st
Kategori: Resor & semester


Beauty Bag Omgång Numero 2

Datum: 2008-06-11 Tid: 19:36:45

Beauty bagen är här för andra gången och jag är överlag nöjd över innehållet!


Bild från Beautybag.se


Fick två rosa lack, ett China Glaze i färgen Shocking Pink och ett CDN lack som heter Paris in Pink. Då rosa är en mycket fin färg men dock inte min färg är jag i färd med att byta bort dem på Pret-ty.se

Fick även Trind Nail Repair Anti-Bite (nagelstärka med anti-bit smak) och då jag inte biter på naglarna har jag inget bruk för den. Har dock läst många bra recensioner om den. Så den byter jag även den gärna bort mot någonting, any suggestions?

Fick även Collistar Latte Spray Superabbronzante Idratante (Supertanning Moisturizing Milk Spray med SPF 6) som jag gärna byter mot någonting annat.  Collistar är marknadsledande i Italien och är främst känd för sina tekniska innovationer bland sina produker och har fått en rad utmärkelser för det. Jag har relativt känslig hud så jag vill inte använda någonting som främjar solbrännan, även om det är SPF 6 så tror jag att det kan bli för starkt för mig.

Någon som har några förslag på byten??? Alla är välkomna!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp