Dior

Datum: 2008-02-27 Tid: 20:32:55

Lisens Blogg hittade jag dessa vackra bilder från Diors höstshow, håller med Lisen om att det är Manga inspirerat, I would like to call it Manga Goes Moods. Visst är de underbara!?

image178image179

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


La Pickadolos

Datum: 2008-02-27 Tid: 20:11:50

Jag har infört en köpfri månad. Det enda som får införskaffas är om något som jag redan har som behövs tar slut, och då tänker jag på saker som hudvård och mascara.

Jag rensar ofta ut kläder som jag inte använder så min garderob rymmer inte massa kläder som jag inte använder, trots det så använder jag inte alla plagg, även om jag gillar dem. Tänkte jag skulle börja använda alla kläder som jag har, specillet den här månaden när jag inte kan köpa mig lycklig de dagar solen inte lyser.

Ska bli intressant och se hur många gånger det kommer kännas lite jobbigt att inte kunna köpa det jag blir sugen på. För om jag är ärlig mot mig själv så blir det en del shopping varje månad även om det är under mycket rimliga former med pengar kvar på kontot när månaden är slut trots att jag inte tjänar storkovan.

Fredrik Lindström har ett kapitel i sin bok Vad gör alla superokända människor hela dagarna? där en kille längtar efter sin nya stil som han ska skaffa till hösten. Han beskriver så bra den där känslan av att uppfylla/bli sitt nya jag genom att man köper den där ögonskugga eller plagget. Varför är det så svårt och inse att man inte kan bli annorlunda som person av något som kommer utifrån en själv? Det är löjligt att ens tänka tanken egentligen, samtidigt fortsätter man att köpa sig lycklig för stunden och se sitt nya förbättrade jag i olika produkter.

Rekommenderar verkligen den boken, hans humor är underbar och han är lysande på att beskriva olika känslor och situationer to-the-point som man oftast inte pratar om, sånt som är pinsamt och genant och hysteriskt roligt och naket, boken är perfekt för högläsning!

Men... när månaden är över ska jag definitivt klicka hem den här skönheten från Route 66. Klänningarna från Oh Daddyos har jag ännu inte köpt, suger fortfarande på den karamellen med tanke på tull och momsen som tillkommer och att det kan vara svårt med storleken, och de får noga vänta ett tag till och stiga åt sidan för den här kjolen!


image180

image181

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Asos

Datum: 2008-02-27 Tid: 19:37:19

Klickat hem lite smått och gott från Asos. Strumpbyxorna och bältet finns redan i min garerob. Har använt bältet räven unt höften istället för midjan och fått många fina komplimanger för det!

Klänningen har jag inte fått än men jag behöver lite finare klänning till lite olika tillställningar, ska på bröllop och diverse. Den tillsammans med mina leopardpumps får bli min festoutfit!

image194


Kommentera! | 1 st
Kategori: Clothes & Accessories


Kat Von D

Datum: 2008-02-25 Tid: 19:35:26

Herre jösses vilken skönhet. Denna både tatuerande och tatuerade vackra tjej som ursprungligen kommer från Mexico men som bott i Usa sedan barnsben. Får mig dessutom tyvärr att få ångest över de halvfärdiga tatueringar jag har, speciellt min ryggtavla. Men snart ska jag ta itu med det, bokat in flera tider med start i slutet av mars!

På Kats hemsida kan man läsa mer om henne och kolla in hennes portfolio m.m.

image164

image166

image167
image169

Kommentera! | 2 st
Kategori: Underhållning


Beauty Bag Is Here

Datum: 2008-02-16 Tid: 11:39:13

Hämtade ut min Beauty Bag imorse och jag har givetvis väntat med spänning på första utskicket.
Tyvärr måste jag säga att jag blev lite lite besviken. Fick hårvårdsprodukt från Toni & Guy som jag inte använder då jag inte platttångar mitt hår, ett smycke från Claudia som inte fall mig i smaken överhuvudtaget och en del prover från märken jag inte är intresserade av alls.
Däremot blev jag väldigt glad över Exfoliating lemongrass cleanser från Suki och duschcremen Aphrodite från Margarita Bloom.

Kommer givetvis fortsätta att ge Beauty Bag några chanser och ha kvar min premunation, jag är inte helt missnöjd, bara lite lite besviken. Blev ni nöjda med eran Beauty Bag?

Önskar alla en underbar helg! Själv tänker jag göra mitt yttersta för att ha två härliga dagar från jobbet!

Kommentera! | 1 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Happy Birthdays

Datum: 2008-02-11 Tid: 22:02:42

I slutet av januari och början av februari fyller halva min släkt år, jag och inprincip alla i min släkt är vattumän.
Vi firade gemensam födelsedagsmiddag ute på restaurang förra veckan och jag överröstes med fina personliga presenter! Den bästa födelsedagen jag kan minnas! Så härligt att nästan alla var samlade och att delar av min släkt åkt tvärs över landet för att fira tillsammans.

Fick bland annat boken Lisens Örtspa som jag verkligen ser fram emot att sätta tänderna i.
"Hon ger förslag till olika bad, ansiktsvatten, skrubbar, badsalt, krämer och salvor som man kan göra själv av örter och andra enkla ingredienser. För varje årstid beskriver hon vilka växter som finns tillgängliga och berättar om deras fantastiska egenskaper"..image163

Kommentera! | 2 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Tiden Går

Datum: 2008-02-02 Tid: 07:19:33

Tiden går fortare ju äldre man blir och det första året som mamma har gått i rekord fart. Om en vecka fyller min son 1 år och det är ofattbart att han för några veckor sedan tog sina första steg och att han lär sig mer och mer ord för varje vecka som går! Tänkt att han växt inuti mig och låg där i magen på bilden nedan. Självklara saker för många, ett mirakel för mig. Bilden nedan togs i sept -06.

image160

Foto Alexander Berglund

Kommentera! | 3 st
Kategori: Att vara förälder