On the road

Datum: 2009-11-30 Tid: 22:43:54

I helgen bar vi oss alltså iväg till Borås för en mini weekend med familjen, min kära och generösa mor och hennes make bjöd oss alla på en tur på äventyrsbadet och en härlig hotellnatt med god mat och mycket trevligt sällskap.

V åkte rutchkana 167493030 ggr och även den stora flera gånger med sin kära pappa, jag satt på land i min snygga baddräckt som döljer det som bör täckas och när man tänker på det på det sättet så ser man verkligen hur jag blir mer o mer lik min mamma för varje dag som går för även hon satt vid min sida som den äkta landkrabba hon är, jaja det är väl bara att acceptera ;)

Sjuuukt trevlig helg, stort tack mamma och Bosse!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Lussebak

Datum: 2009-11-30 Tid: 22:34:43

Idag har det bakats hela dagen lång, jag är helt slut nu. Min söta svägerska har varit över och hjälpt till att hålla i trådarna! Skulle bara bakas lite bullar men det blev en heldag av det mycket pga min dåliga planering, men det har varit en mycket mycket trevlig dag.

Här är en del av bullarna, blev så fin färg på dem, receptet hittar ni här.

 


Foton: Privata

Kommentera! | 2 st
Kategori: Mat och Dryck


Skavlan förgyllde min kväll!

Datum: 2009-11-27 Tid: 22:10:55

Skavlan gästas av en av mina husgudar när det kommer till humor Fredrik Lindström, i min värld blir allt han rör vid till guld, hysteriskt roligt guld. Han gör sådana fantastiska iaktagelser i vardagen och återberättar dem spot on. Har ni inte ännu någon gång sprungit på hans bok "Vad gör alla superokända människor hela dagarna" så rekommenderar jag er det å det varmaste och läsa den.

Programmet avslutades även med en fantastisk låt, Thåström är vanligtvis ingen favorit sådär men låten han framförde var rysligt bra. Den hette Kort biografi med litet testamente och jag måste säga att låtidén är helt genial, lyssna på den och texten! Musiken påminde lite om mina favoriter Mogwai.

Nu ska jag hoppa i säng, upp tidigt imorgon och iväg på äventyr!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Tävling


...varför sluta när man börjat...

Datum: 2009-11-25 Tid: 21:34:51

Fortsätter pimpa här hemma, två stycken sådana här - check!


Foton: Jysk.se

Kommentera! | 1 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Två flugor i en smäll

Datum: 2009-11-25 Tid: 09:43:07

Jag vill tipsa om den eminenta bloggen Popmorsan samtidigt som jag vill visa vad jag hittade för hysteriskt roligt klipp inne hos henne, ja det blir alltså två flugor i en smäll. 

Men nu till detta klipp, ser ni vem detta är, jag säger SER NI VEM DET ÄR?


Ja just det, Anders Bagge med hår och när det gäller själva låten så pratar vi aldrig om den igen, ok? :)

Kommentera! | 2 st
Kategori: Underhållning


Pimpin´!

Datum: 2009-11-23 Tid: 15:34:06

Håller på och pimpa både utomhus på balkongen och utanför utedörren och även inne i vardagsrummet köpte två såna här lyktor som vi ska hänga på väggen på balkongen. Sypermysigt att tända dem både varma sommarkvällar och även att njuta innifrån tända under vintertiden.

Den här lyktan ska joina den andra lyktan och ljungen vid entrén:

...och dessa ramar och ljushållare ska tillsammans med andra ramar flytta in i vardagsrummet måste bara bestämma hur vi ska göra med väggen bakom soffan, sätta upp hyllor eller smäcka upp dem direkt på väggen.


Alla foton: Jysk

Kommentera! | 1 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Hysteri!

Datum: 2009-11-23 Tid: 11:12:12

Twilight hysterin har nog ingen undgått oavsett om man är en biten tonårstjej eller inte. Själv tycker jag första filmen är bra men som jag sagt tidigare så hade jag hellre sett den i mer vuxen tappning men då jag är en riktig sucker för vampyrfilmer b-film eller inte så njöt jag givetvis i fulla drag av alla heta vampyrer och dess mystik. Precis som miljontals kjoltyg världen över trånade jag mest över Robert Pattinsons rollfigur, för jag måste säga att precis som han själv sagt i en intervju så är det hand rollfigur Edward Cullen som alla flickor förälskar sig i och inte han och jag kan inte annat än att instämma.

Däremot så hittade jag en riktigt het bild på själva Robert som jag givetvis måste dela med mig av.Foto:Kandisnytt.msn.com

Jag ser fram emot den aktuella andra filmen i ordningen och även om jag inte väntar mig ett mästerverk så väntar jag mig några timmars ren och skär underhållning!

 

 

Kommentera! | 1 st
Kategori: Underhållning


Glöggfest, glöggfest hela dan!

Datum: 2009-11-23 Tid: 10:57:06


Foton: Cosas.se

Det röda setet har jag önskat mig i julklapp av min kära mor och så får vi se vad tomten kommer med, hade varit hemskt trevligt att glögga loss i dessa snyggingar!

Det grå ligger mig egentligen närmre om hjärtat men är det jul så är det!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Skapar barndomsminnen...

Datum: 2009-11-22 Tid: 22:26:00

...är vad vi både medvetet och omedvetet gör och det är rätt häftigt och även rätt hisnande att tänka på. Denna duk, kökshanddukar och julgransmatta har jag beställt hem nyligen och de ska hädanefter fira nalkande jular tillsammans med oss. Dessa rutor kommer med största sannolikhet att ta fram julkänslor hos mina söner när de ser eller tänker på dem senare i livet , mysigt att tänka!Foton: Hm.se

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Götta

Datum: 2009-11-20 Tid: 09:52:09

Stekte chokladpannkakor (med dinkelmjöl of course) för första gången till middag för någon dag sen till hela familjens förtjusning, götta!

 


Foto: Privat

Kommentera! | 2 st
Kategori: Mat och Dryck


Julfint

Datum: 2009-11-19 Tid: 22:00:59

Idag har det adventspyntats här hemma så ni alla som läser detta som är stora motståndare mot tidigt advents och julpynt bör inte läsa vidare!

Anledningen till detta tidiga pynt är en kombination av att vi inte är hemma nästa helg då man vanligtvis dekorerar och även för att vi köpte två julstjärnor på fot till barnens rum idag som V ivirgt ville sätta upp när vi kom hem och vem kan säga nej till tindrande barnaögon? Inte jag just då iaf och då åkte resten av pyntet upp med. Done and done!


Foto: Rusta

Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


En stor portion skönt sällskap

Datum: 2009-11-14 Tid: 23:12:06

Kvällen har innefattat mycket mycket trevligt sällskap i form av make, mina barn och underbara vänner, quesilladas (som blev sjukt goda), pärponpaj, nachos, guacamole och sockerdricka som precis avrundats med lite lite överblivet smågodis och mörk choklad från förra helgen. Även konsumerat en mängd roliga Youtube klipp och samtalsämnen har avverkades på löpade band, hetaste ämnet i kväll var film. Perfekt kväll!

Heidi är en riktigt skön donna! När hon ikväll skulle berättade något med inlevelse myntade hon det nya uttrycket "facetuba". Det är helt enkelt facebook + youtube i en härlig fusion. Även om det inte var planerat när det sas så var det genialiskt måste jag säga. Lets wear it out!

Slänger just nu ett getöga på Nurse Betty och håller på att dömma om det är något att ha eller inte, återkommer med dommen.

Hoppas ni haft en lika skön kväll ni med! Good night!

Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Praise you

Datum: 2009-11-14 Tid: 11:49:28We've come a long long way together,
Through the hard times and the good,
I have to celebrate you baby,
I have to praise you like I should

I have to praise you
I have to praise you like I should
Med denna nostalgi tripp vill jag hedra alla mina nära o kära, min familj och mina vänner, love you!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


Värk

Datum: 2009-11-10 Tid: 23:28:54

Jag har ont i fötterna så mýcket som jag gått de senaste dagarna har minst gått en mil om dagen och lyckats genomföra det genom att inte ta bussen utan bara gå gå och gå. Måste köpa bättre pjux om jag ska knata så här mycket!  Damn vad gött det känns, känslan av att ha bestämt sig och att genomföra det om ett tag kommer även "Gymet here I come"!

Vägde mig även idag när jag var på föräldragathering på bvc, jag har 12 kg att bli av med och jag har gått ner ca 1 kg sen förra veckan, kommer inte ihåg exakt men sist jag vägde mig där stod vågen på 72 komma någonting (tror det var 4) och nu stod den på 71.2 om jag inte minns fel men min amningshjärna kan mista sig anyhow så går det åt rätt håll, yey!

Toodles darlings.

 


Foto: Google

Kommentera! | 1 st
Kategori: Träning och kost


Sugen!

Datum: 2009-11-09 Tid: 10:05:24


Foto: hm.se

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Say yes to the dress

Datum: 2009-11-09 Tid: 09:50:13

pic-black-gingham-daisy-dress
Foto: PinUpGirlClothing.com

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Klassiker

Datum: 2009-11-08 Tid: 21:55:52

Igår var hela familjen i närmsta centrum och jag och V smet iväg en stund för att i hemlighet införskaffa farsdagspresent och när vi mötte de andra igen skriker V "Pappa, pappa överraskning, allisånger!"

Precious.

Kommentera! | 2 st
Kategori: Att vara förälder


Jazz hands!

Datum: 2009-11-08 Tid: 16:12:37

Söndagar är sedan några söndagar tillbaks jazzsöndagar hemma hos oss, perfekt söndagsmusik att runda av veckan med som känns som en riktigt mysig tradition som förhoppningsvis blir lika mysiga barndomsminnen för V och M som härliga minnen för oss.

Idag bjöd vi även hem ett par kära vänner på brunch perfekt när man ska umgås som småbarnsfamiljer då man ändå redan är uppe sen några timmar sen i regel och sen inte behöver komma hem sent och därför komma sent i säng bara för att man träffat vänner och ätit god mat tillsammans, absolut något vi ska fortsätta bjuda över vänner på!

Btw, på svenska borde väl brunch bli frunch, eller ;)


Franky boy!
Bild: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


All in

Datum: 2009-11-06 Tid: 17:59:40

Antingen eller, all in, av och på fraser som på ett ganska slående sätt kan beskriva min personlighet och förhållningssätt till saker och ting. I och med min nya health line får jag nu denna vecka skuldkänslor när jag äter en munk med fantastisk chokladfrosting och nötter på  och detta från att ha slukat allt med hull och håll bara förra veckan, baaaalaaaans, I will find it, känns alltid så här innan man kommer in i det bara.

Idag har jag haft en underbar dag med lång promenad på 2 timmar med hund modell grandios och mamma och bebis modell supertrevliga, riktigt skön dag som avslutades med denna tidigare nämnda munk som Aneta hade med sig för oss att kalasa på! Tack för trevligt sällskap, kaloriförbränning och även lite kaloriintagande ;) Lets do it soon again :D

Kommentera! | 0 st
Kategori: Träning och kost


Slim line!

Datum: 2009-11-05 Tid: 21:50:22

12 kg har jag gottat på mig under graviditeten och de vill jag givetvis bli av med, från och med i måndags är det ny hälsosam linje som körs här hemmá kontra stoppa i mig vad jag vill när jag vill som gjorts den senaste tiden. Hälsosam mat vid regelbunda tider och ingen mat efter klockan åtta på kvällen, godis och gott en gång i veckan och många promenader på det! Allt eftersom tiden går blir det förhoppningsvis lite träning som adderas.

Så tillfredställande känsla att ha bestämt sig och min mage och kroppen mår så mycket bättre nu när inte blodsockret åker vild berg och dalbana upp och ner.

Heja mig!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Träning och kost


Dag TV

Datum: 2009-11-04 Tid: 12:54:31

Räddningen mitt på dagen är Ellen DeGeneres show, blir glad inuti av att bara se en bild på henne liksom :) och hennes danser tröttnar jag aldrig på och hennes humor är spot on! She is a winner och förgyller de dagar som jag fastnar framför tvn.


Foton: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Räven raskar över isen...

Datum: 2009-11-03 Tid: 22:33:01..och julen börjar nalkas och med tanke på att 29:e aug kändes som alldeles nyss kommer det nog garanterat att gå i rekordfart. Då är det rättan tid för årets första julklapps önskelista. Ni som tittar in här då och då vet att jag ääälskar listor så nu spritter det i fingrarna här! Här kommer tio i topp just nu utan inbördes ordning.

1. Presentkort på fotbehandling/massage

2. Pablo Robertos nya kokbok

3. Leilas kak kokbok

4. United States of Tara box

5. Svarta Cheap Monday jeans i storlek som passar

6. Gym årskort

7. Blinc mascara och eyeliner

8. Platttång

9. Presentkort på Exuviance produkter

10. Bidrag till utemöbler till vår balkong

Foto: Google

Kommentera! | 1 st
Kategori: Önskelistor


Kurragömma

Datum: 2009-11-03 Tid: 22:01:20

Förra året invigde min kära mor och hennes man en tradition som är mycket uppskattad av oss andra familjemedlemmar. Varje första advent så träffas vi och göra något kul tillsammans, de och deras barn och barnbarn allt som allt är vi fyra familjer. Förra året ombads vi ta med oss badkläder förutom det visste vi ingenting och bjussades överraskande på en weekend tillsammans på Falkenbergs Strandhotell, hur mysigt som helst.

Iår har vi ännu en gång ombetts att ta med oss badkläder och precis som förra året vet vi inget mer än att vi ska ta med oss badkläder. Badkläder är ingenting en kvinna som för några månader sen fött sitt andra barn helst vill tänka på men om man måste så klickar man hem en sådan här skön dräkt som det är allra enklast att leka kurragömma i med sina extra 12 kg. Love it, så snygg!


Foto: Missmary.se

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories