Videokväll hos Luuk

Datum: 2007-10-25 Tid: 16:52:39

I Luuks nya tv-program så tar kvällens gäst med sig ett urval av låtar därav en kategori som kallas för skäms-låten, det är riktigt roligt. Man har ju haft några lik i garderoben själv under åren. Framför allt när man var yngre och mer osäker och man skulle vara så förbannat rätt hela tiden, speciellt inom den subkulturen man florerade i för stunden. Det är verkligen synd och skam att man inte hade en såpass bra självkänsla och självinsikt då utan istället trodde man att man skulle finna svaret utanför sig själv istället för rakt framför näsan, intui en själv, där det verkligen ligger.

Min skämslåt nu för tiden är i vart fall den här. Har till och med fällt någon tår till den någon gång och det är just därför det blir min skämslåt, för så stark är den inte på långa vägar.

Vilken är din skämslåt? Låt höra!

image51

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Ateljé Ciresia

Datum: 2007-10-25 Tid: 10:05:52

På Mariatorget i hjärtat av söder finns en konstateljé i mängden av alla andra ateljéer. Men det här stället är något alldeles speciellt. Kolla in deras hemsida eller ännu bättre gå dit och upplev stället på riktigt. Njut av de fantastiska lokalerna och den pågående konstutställningen. Man kan hyra ateljéplats eller gå kurser, och det är här det speciella med Ateljé Ciresia kommer in. Det är inga vanliga målarkurser utan det är Vedic Art. Vedic Art bygger på kreativitet ur Vedaböckernas perspektiv. Man målar i ett terapeutiskt syfte. På kvällarna är det olika evenemang och man kan även hyra lokalerna. Det finns även yogaklasser och terapeutiska behandlingar. I dagarna ska det även börjas serveras thé. Gå dit och njut av en kopp! Det kommer jag göra.

image50

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Viktigt

Datum: 2007-10-24 Tid: 20:43:52

image47

Att Al Gore vann nobelpriset var en seger tycker jag. Vi kan inte längre blunda. Har ni inte sett  En obekväm sanning, gör det. Jag uppmanar alla. Den är ett wake up call. Kolla in hemsidan will your at it.

image48

Kommentera! | 0 st
Kategori: Värt Att Tänka På


Urban Decay Eyeshadow Primer

Datum: 2007-10-23 Tid: 19:03:18

Jag instämmer med resten av bloggvärlden! Denna primer är fantastisk. När du kommer hem på kvällen sitter skuggan precis som du satt den innan du gick hemifrån, det är kanon! Jag använder den även som en bas till yttersta biten av mina ögonbryn som jag behöver hjälpa naturen på traven med. De har alltid försvunnit tidigare under dagen, men nu sitter även de på plats när man kommer hem på kvällen, det är underbart! Rekommenderas varmt!

image46

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Mini Cupies

Datum: 2007-10-23 Tid: 18:40:35

Min väninna bakar himmelska kakor och det har jag nämnt innan, me det tåls och nämnas igen. Idag blev jag bjuden på de här och jag har bara en sak och säga: ni måste prova! Vill ni se mer av dessa underbara bakverk eller beställa några är det bara att besöka holysweet.blogspot.com.

image54
Visst blir man sugen?

Kommentera! | 1 st
Kategori: Mat och Dryck


Växa & Upptäcka Världen

Datum: 2007-10-22 Tid: 20:59:46

Ett holländskt forskarpar har skrivit en bok som förklarar barns sju stora utvecklingsfaser som sker det första året.
Den heter Växa & Upptäcka Världen och är en life-saver som verkligen får en att kunna andas ut i perioder när inget fungerar och det kinkas och gnälls och ingenting är bra. För när man får förklarat för sig vad det beror på och det även blir tipsad om lekar som stimulerar utvecklingen som sker just nu känns allting mycket mycket bättre.

image44

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Klänningar För Alla Slags Tillfällen

Datum: 2007-10-22 Tid: 20:48:27

När jag letade efter klänning till min tärna så hittade jag till The Rose Dress. De har ALLA slags klänningar för ALLA tillfällen till ett oerhört bra pris. Tyvärr vet jag ingen som köpt därifrån så jag kan inte säga något om kvaliten och det är ju alltid en chansning när man köper från sådana fabriker på nätet. Men letar man efter en klänning och hittar den bland alla dessa miljontals klänningar så är det helt klart värt en chansning. Klänningen nedan funderade jag på att ha som klänning till min tärna, men vi valde en annan som inte var svart tillslut eftersom min klänning är i samma färg.

image42 

Lånad från The Rose Dress hemsida

Kommentera! | 0 st
Kategori: Bröllop, planering & inspiration


Bepanthen

Datum: 2007-10-22 Tid: 13:13:36

Om ni har barn så vill jag tipsa om en superbra kräm som heter Bepanthen, den säljs på apoteket. Rekommenderar den varmt! Om min son är lite röd eller har någon prick så försvinner de vanligtvis bara efter några timmar efter att man strykt på den. Funkarsäkert lika bra på oss vuxna men den är lite kladdig så man blir lite glansig av den.

image41

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Manschettknappar

Datum: 2007-10-22 Tid: 12:02:58

Hittat de perfekta! Vi har köpt manschettknappar som pryds av spader ess till min sambo som han ska ha på bröllopet. Very happy.

image40

Kommentera! | 0 st
Kategori: Bröllop, planering & inspiration


Julen Nalkas

Datum: 2007-10-22 Tid: 11:51:52

Jag älskar att skriva listor. Lisor på allt, det är som att man rensar hjärnan när man får ner det svart på vitt och det är oerhört tillfredsställande att få bocka av någonting på en lista när det är gjort eller inhandlat, I love the feeling.

Julen nalkas och då får man skriva önskelista! Det var det bästa jag visste när jag var liten, det var till och med bättre än att få själva klapparna. Gjorde ju nyligen en lista men det var en allmän drömlista på vad jag vill ha, inte att förväxlas med julklapps önskelistan, så här kommer den.


1. Laura Mercier parfym Creme Brulée 500 kr på NK
2. Talika - Eyebrow Lipocils 199 kr på e-beautyshop.com
3. Talika Lipocils Eyelash Conditioning Gel 199 kr på Eleven.se
4. Svart kappa/omlottröja sydd av min vän Camilla Wellton

5. Organic To Gos kit 299 kr på inezza.com

image39

Kommentera! | 0 st
Kategori: Önskelistor


Magi?

Datum: 2007-10-22 Tid: 09:08:36

Hos en av mina favoritbloggerskor, som jag hänvisat till en gång tidigare, Sublim läste jag först om märket Talika. Det är franska produker som kan liknas vid magi då de kan få både ögonbryn och ögonfransar att bli tätare, tjockare och längre. 

e-beautyshop.com skriver de:

1948 uppfann en kvinnlig läkare, Danielle Roches, en antibakteriell creme med plantextrakt, som skulle läka svåra brännskador som uppstått på ansikte och ögon under kriget. Cremen gjorde även att ögonfransarna växte ut oerhört snabbt. Detta la grunden till Talikas serie av naturliga produkter med fantastiska resultat

Och på Eleven.se skriver de om just ögonbrynsprodukten:

I Frankrike är Eyebrow Lipocils den enda produkten på marknaden som har fått rätten att hävda att den förbättrar och stärker tillväxten hos ögonbryn.

Produkten kan användas dagligen. Den är mycket mild och kan användas även av dig som har mycket känslig hy. Dess effekt är bevisad med kliniska studier.


image38


 

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Pret-ty.se

Datum: 2007-10-22 Tid: 08:33:23

Jag har blivit helt hooked på Pret-ty.se. En site helt ägnad till smink och skönhet och allt som hör där till. Över 20 skönhets-bloggare är knutna till siten och förutom det så finns det ett forum, krönikor, bytesplatsen (där man kan byta smink man köpt som man inte är nöjd med) och mycket mer därtill. Check it out!


Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Mer Parfym

Datum: 2007-10-21 Tid: 12:20:06

Igår var jag inne på NK och luktade på Laura Mercier´s Creme Brulée. Den luktade gott! Annorlunda och lite svår definerad först, men tillslut så bestämde jag mig för att den luktade hur gott som helst och en sån kommer inom en snar framtid att stå i mitt badrumskåp.
Luktade även på bodycremen chocloate truffle och det är förbannat synd att den inte finns som parfym, för den luktade helt perfekt. Mailade Laura Mercier för att kolla om de var på väg att lansera även den som parfym men tyvärr hade de inga sådana planer för närvarande.

Så även om jag hittat en vinnare på vägen så är jag ju fortfarande på jakt efter min chokladparfym. Därför är jag bra sugen på att lukta på Aquolina´s ChocoLovers (och samtidigt deras Pinksugar när man ända är på gång, verkar supergod den med).

Eleven.se säljer den men då jag är rätt kräsen när det gäller parfym så vill jag inte köpa dem utan att lukta på dem innan. Så tidigare idag så droppade jag iväg ett mail till dem och frågade om jag kunde få köpa små prover av dem. Fick svar bara några timmar senare där de bad om min adress så de kunde skicka dem till mig! Vilken service! Tummen upp!
image36
När jag var i tonåren så gillade jag fruktiga dofter, två favoriter var Tommy Hilfigher´s Tommy Girl och Armani´s She, båda två inhandad av min kära mor. Senare gillade jag lite tyngre dofter som Lolita Lempicka´s parfym med samma namn och Thierry Mugler´s Angel. Efter det kom en tid av vaniljparfym från BodyShop och det senaste inköpet som gjodes var Lancôme´s Hypnôse. Nu däremot känner jag att jag vill ha en mer lättsam och lekfull doft. dock inte fruktig och citrusinspirerad. Laura Mercier´s är som sagt en given vinnare som jag är väldigt glad att jag hittat, men jag behöver en doft till för vi har bestämt oss för att ha en parfym endast kring bröllopet så man lätt genom den doften kan få fram minnen från den tiden.

Vilka är och har genom åren varit dina favoriter?

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Erbjudande på Lancôme-mascara

Datum: 2007-10-17 Tid: 16:42:55

Sublim´s skönhetsblogg fick jag tipset om att svenska webbutiken Beauty Planet just nu har erbjudande på Lancôme-mascaror. Alla nya kunder får för 99:- köpa antingen Hypnose, Definicils, Fatale eller LÉxtreme, de kostar vanligtvis 245 :- Det är en mascara per hushåll som gäller och frakt tillkommer med 29:-
Passa på!

image33

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Kakeldekor

Datum: 2007-10-17 Tid: 14:57:48

Jag är bra sugen på att pimpa upp vårat kök med någon av dessa kakelstickers men det blir nog en aningens för dyrt om hela köket ska kläs, och jag vill inte bara ha någon enstaka här och där.

image32

Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


MAC´s sminkprover

Datum: 2007-10-17 Tid: 14:41:38

Prover på många kvinnors favorit MAC kan man köpa på The Body Needs En ambitiös kvinna har fotat alla pigment på fingret så man kan se hur färgen blir på huden. Perfekt, hon är värd en eloge! Dessa pigment är jag sugen på

image29

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Min tärnas klänning

Datum: 2007-10-17 Tid: 13:36:19

Min bästa vän ska ha denna skapelse som tärnklänning.
Den passar perfekt till min klänning. Svart med vitt band runt midjan kontra denna cremevita med svarta detaljer. Så glad att vi hittade denna, den känns perfekt!

image26

Kommentera! | 5 st
Kategori: Bröllop, planering & inspiration


Tjuvlyssnat

Datum: 2007-10-17 Tid: 11:11:19

Kolla in dessa godbitar och läs fler på Tjuvlyssnat.se

image25

Ica

En tjej (ca 25 år)  har sitt barn, iklädd en rosa mössa, 
i en sittvagn. En äldre dam kommer fram och lutar sig mot barnet.
Damen: Nämen gud, vilken söt liten flicka!
Tjejen: Tack, men det är en pojke.
Damen (tittar upp och fnyser lite): Men varför har han då en rosa mössa?
Tjejen (svarar trött): För att han är bög.


Mataffär, Täby Centrum
Barnet: Men jag viiill ha godis mamma! Viiill!!
Mamman: Om inte du är tyst nu så dör Björne!
Barnet blir mycket tyst.


Gröna tunnelbane-linjen, mellan Kristineberg och Alvik
En välklädd man ( ca 35 år) och dito kvinna sitter och kelar och
småpussas. Mannen tar fram sin mobil, slår ett nummer och ser allvarlig
ut. Kvinnan fortsätter att stryka honom över kinden och rufsa i hans hår.
Mannen: Hej älskling! (Lyssnar) Men konferensen är slut i morgon, så jag
hinner hämta ungarna på fritids då. (Lyssnar) Ja, men du vet att jag inte
kan komma ifrån idag. Jag hinner inte åka hem från Vaxholm, så du måste
hämta idag och lämna imorgon. (Lyssnar) Jodå, konferensen slutar strax
efter lunch, så jag hämtar dem och är hemma före dig. Har du vattnat
gräsmattan? (Lyssnar) Saknar dig också, älskling!
Ur tunnelbanehögtalarna hörs högt och tydligt "Nästa. Alvik. Slutstation."
Mannen stänger av mobilen och tittar panikslaget på kvinnan bredvid sig.
Mannen: Shit!!! Hon hörde det där!!! Och hon vet att du bor i Alvik!!!
Faaan också!!!
HAHAHAHA.. BUSTED!


City
Son (ca 5 år): Pappa jag VILL ha glass!
Pappa: Nej, vi ska hem och äta nu.
Son: Men pappa, jag VILL, VILL!!!
Pappa: Men jag har sagt nej.
Son: Om jag inte får glass NU, så berättar jag för mamma att du brukar
kissa i handfatet.
Det blir tyst i hela vagnen.


Mcdonalds, Hötorget, Sthlm
Pojke (ca 5 år), sitter i sällskap med tjej (ca 20 år).
Pojken: Har du någon snopp?
Tjejen: Nee. Tjejer har ju ingen snopp vet du väl?!
Pojken: Jo, men min mamma har en jättestor snopp i garderoben!

image24

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Mer Mineral Smink

Datum: 2007-10-17 Tid: 10:18:23

Blev tipsad om HH Mineral Cosmetics där man också kan beställa prover.
Blev lite sugen på skuggorna Gold Shimmer & Pearl Beige Shimmer!

image23

Jag har även tidigare beställt foundationprover från Tikei´s men föll för Everyday Minerals foundations, tycket de var skönare på och till ett mycket bättre pris dessutom.

Det är ett stort samtalsämne vilka mineralsmink som är bra för dig eller inte, beroende på vilka ämnen de innehåller. Det mest omtalade ämnet är bismuth som ger irriration och klåda hos vissa.
Vad är nu bismuth? Hittade en intressant artikel som tog håll på många halvsanningar och nästanfakta:

"Of all the heavy metals bismuth it is the only non-toxic. Bimsuth is a carrier for fuel in nuclear reactors.
Bismuth components are used in everything from detection work, to making acrylic fibers, to safety devices in fire detection and extinguishing items, soldering, magnets and medicine as well as cosmetics.
Because it is a by-product of lead refining, bismuth oxychloride should be lead free when companies begin using it in their cosmetics.

Companies use this in their cosmetics because it is cheap to buy and is an inexpensive filler.
It does have binding qualities, so the makeup will "stick" to your skin, so to speak.
There are other products that are just as effective at adhesion, and are better for your skin.  
If you use a brand with bismuth oxychloride you'll notice a shiny look after applying the makeup. Not like oiliness, but almost shimmery. That's the bismuth oxychloride.

It's a very heavy element, which makes it difficult for many people to wear. It has to be forced into the pores otherwise it is capable of sliding off the wearer's face. The heaviness can result in clogged pores or irritated skin. Bismuth oxychloride often feels silky and not rough when rubbed between the fingers. Mineral makeup companies that do not use it have a lighter feeling makeup that usually blends into the skin better and with less effort.

Its molecular makeup is a crystalline shape, which may be a cause of the itchiness some women get when they wear it. Many women experience noticeable itching when they sweat. Don't forget it is also kin to arsenic, chemically. Your body will reject things it does not like, and if you'll get sick from ingesting arsenic, it would make sense that your skin would get irritated from having arsenic forced into it.

So, if you find you're experiencing some problems with your current mineral makeup and it contains bismuth oxychloride, you may want to consider switching brands. Many women experience skin irritation when using mineral makeup and don't know why. It's likely that bismuth oxychloride is the reason."

Det mest kända (och dyraste) mineralsminkmärket I.D( Bare Escentuals) innehåller bismuth.
Det första mineralsminket jag provade var IsaDoras och det innehåller det också. Jag upplevde precis som hon skriver i artikeln att det kliade hysteriskt när jag svettades, lite otäckt och veta att det var huden som försökte tränga ut bismuth som försökte ta sig igenom porerna, blä.

Ett annat ämne som mineralsmink ofta innehåller är mica, det ska tydligen också vara känsligt för en del, för min del har jag inte märkt något. Men det ska vara ganska ovanligt med mica-överkänslighet.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Begär

Datum: 2007-10-17 Tid: 08:27:59

Jag har några saker jag önskar mig. Vi bor i en jätte charmig takvåning med sunkigt badrum, så numero uno på min önskelista av önskelistor är ett nytt badrum. Förutom det så önskar jag mig:

Inredning
1. Ny soffa. Förslagsvis kramfors i mörk eller ljusgrå

2. Lampor till vardagsrummet. Spotlights till ena sidan & Knappa Tulpan till andra

Kläder/Mode:
1. Svart figursydd skjorta

2.Varm & snygg vinterjacka/kappa

3. Snygga skinnhandskar
image22

Smink/Skönhet:
1. Shisedos omtalade ögonfransböjare

2. Letar efter den ultimata rengöringen då jag bestämt mig för att hitta en till bättre pris än min favorit Dermalogicas Ultra Calming Cleanser. Det omtalade märket Mario Badescu har en het kandidat Enzyme Cleansing Gel och den har ett lite bättre pris. Frågan är bara om den tar bort ögonmaken lika bra som smutsen på resten av ansiktet? Någon som provat och vet?


3. Max Factor Masterpiece Mascara (med rosa borste). Hoppas den är lika bra som alla säger!


4. Parfym som luktar choklad

5. Make Up Store Treatment Mascara
image21

Kommentera! | 0 st
Kategori: Önskelistor


Everyday Minerals

Datum: 2007-10-16 Tid: 21:33:09

Everyday Minerals har flera generösa erbjudanden och prover.
Deras Free Sample -MakeUp Kit kostar som det låter ingenting, förutom frakt givetvis, och du får:
 • 3 Foundations
 • 1 Blushes & Face Colors
 • 1 Concealer

 • Beställde deras concealer Sunlight och den rekommenderar jag varmt, den är perfekt att ha under ögonen för att ta bort mörka ringar och "puffighet". Applicera den innan du tar på din foundation, och inte efteråt.


  Jag passade även på att köpa deras generösa erbjudande med borstar/verktyg.
  Man får välja 5 st valfri ur deras sortiment för 28 dollar (just nu är det 176,50:-)

  Knock yourself out!


  image18

  Kommentera! | 1 st
  Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


  Pure Luxe

  Datum: 2007-10-16 Tid: 21:22:21

  Pure Luxe har underbara sminkprover som man kan beställa till så bra priser att det är beroende framkallande. Och proverna är generösa i mängd.

  Leverans på en vecka och jag fick precis hem 8 st. ögonskuggsprover och 3 rougeprover för 127,50 :- inkl. frakt.
  Deras rouge Nymph ska vara väldigt lik storsäljaren Nars Orgasm. Jag har inte provat Nars rouge men efter att ha provat Pure Luxe Nymph är den helt klart min nya favorit, superfin!

  Me like, me recommend!
  image17

  Kommentera! | 1 st
  Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


  Lotuslycktor

  Datum: 2007-10-16 Tid: 19:13:11

  Jag älskar dessa lotuslyktor, har en både i sovrummet och en i vardagsrummet.
  Bröllopets färgtema är brunt/svart/guld och svarta lotuslycktor ska ingå i bordsdekorationen tillsammans med bruna blockljus i olika höjd. Blockljusen ska stå 3 & 3 med vita kallor som sticker ut mellan dem. Sen ska chokladdragéerna som jag länkade till tidigare vara utspridda som en rand i mitten av bordet, som ätbar dekoration! Sen så har vi ju de dekorativa kuverten med snygga servetter och matchande servettringar och favouraskar. Brudbuketten ska endast bestå av kallor.
  Drömmer mig bort med denna utförliga beskrivning.
  image16

  Kommentera! | 0 st
  Kategori: Bröllop, planering & inspiration


  Choklad Parfym?

  Datum: 2007-10-16 Tid: 18:44:01

  Jag är på jakt efter en parfym som luktar choklad.
  Min förhoppning är att BodyShop ska ha en, ska dit på fredag och kolla.

  Har httat denna parfrym från Laura Mercier somverkar vara ett utmärkt bra alternativ om jag inte hittar någon med renodlad choklad doft. Hon har i sin serie en bodylotion som luktar Chocolate Truffle, men tyvärr hittar jag inte den som parfym. Parfymen jag hittat heter Creme Brulee och ska dofta som varm karamell, spunnet socker, franska vaniljbönor & vit musk. Jag har en vanlij parfym i badrumskåpet som användes flitigt för några år sedan så denna kombination låter himmelsk god i mina öron!

  image14
  image15

  Kommentera! | 1 st
  Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


  Jesper Juul

  Datum: 2007-10-16 Tid: 18:12:01

  Det finns en dansk barnpsykolog som verkligen ger ett nytt och viktigt perspektiv på barnuppfostran. Köpte "Här är jag, vem är du!" och "Ditt kompetenta barn" o håller på och tuggar mig igenom den första och är redan helt såld. Hans böcker borde delas ut på bvc gratis till alla föräldrar. Check them out, basta.

  image13

  Kommentera! | 0 st
  Kategori: Att vara förälder


  Caketopper

  Datum: 2007-10-16 Tid: 18:00:38

  Chokladfabriken kan man beställa custom made caketoppers att ha på bröllopstårtan och vi har bestämt oss för att beställa därifrån.
  Man medtar foto på brud och brudgum och det lilla marsipan bröllopsparet kan lackas så man kan behålla den så länge man kan, om man inte äter upp den vill säga.
  Fr. 250 kr, mycket överkomligt!

  image12

  Kommentera! | 0 st
  Kategori: Bröllop, planering & inspiration


  Ett Klick För Skogen

  Datum: 2007-10-16 Tid: 16:59:52

  Några sekunder om dagen har man alltid till övers för att gå in på denna sida och ta sitt ansvar. Det enda man behöver göra är att klicka på en knapp.

  Ett Klick För Skogen

  image9

  Kommentera! | 0 st
  Kategori: Värt Att Tänka På


  Heta Heroes

  Datum: 2007-10-16 Tid: 16:35:22

  Jag är uppslukad. I somras var vi och besökte mina föräldrar i Göteborg och hos min pappa fastnade jag i några avsnitt av Heroes när jag zappade förbi canal+ som visade serien redan då.

  Vi har valt att sumpa alla extrakanaler hemma då man för den största delen bombaderas av skit, men denna serie är allt annat än skit och jag är så glad att tv4 sänder den. Om du missat den, köpt dvd-boxen när den väl kommer!

  image7

  Kommentera! | 0 st
  Kategori: Underhållning


  Erika Tubbin

  Datum: 2007-10-16 Tid: 16:22:33

  Letar för fullt efter ett passande hårsmycke och tiara känns inte riktigt helt rätt.
  Hittade på så sätt till Erika Tubbins hemsida. Är väldigt sugen på någonting i stil som detta pannsmycke

  image8 

  Har varit i konakt med Erika och det är inte hon som gjort just det pannsmycket utan det hon har gjort är kammarna som Anne har vid sidan av ansiktet. Däremot skulle hon sätta sig ner o se vad hon kunde få ihop. Väntar med spänning på hennes ide´!

  Kommentera! | 0 st
  Kategori: Bröllop, planering & inspiration


  Choklad Dragéer

  Datum: 2007-10-16 Tid: 16:02:31

  I maj blir vi make och hustru.
  Yes, det är väldigt spännande! Jag har hittat mannen jag vill dela mitt liv med han i sin tur (som tur är) kvinnan han vill dela sitt med.
  Det är inte alls som jag någonsin föreställt mig, detta är så mycket mer real och miljoner gånger bättre.
  Planeringen har varit i full gång ett tag nu. Hittade dessa drageér som jag tänkte dekorera med och eventuellt även ge som favors.
  Tänkte dela med mig av dessa guldkorn, då de är väldigt prisvärda jämfört med alla andra jag hittat.

  Chocolate Trading Co

  image4

  Kommentera! | 0 st
  Kategori: Bröllop, planering & inspiration


  O´ Holy Sweet

  Datum: 2007-10-16 Tid: 15:52:21

  En väninna till mig bakar som en gud.
  Titta in på hennes blogg och bli inspirerad! Orkar du inte baka själv är det bara att beställa!

  O´ Holy Sweet

  image53

  Kommentera! | 2 st
  Kategori: Mat och Dryck


  Bära barn

  Datum: 2007-10-16 Tid: 15:34:13

  Det är vansinnigt att man bara kan hitta babybjörn i alla affärer när man letar efter en bärsele till sitt barn.
  Som tur var blev jag tipsad om denna.
  Det är det bästa köpet vi gjort till våran son och bärselen heter Ergo, man kan bära på magen, ryggen och höften.
  Precis som namnet antyder så är det en ergonomisk bärsele och till skillnad från tex. Babybjörnen så får man inte ont i ryggen och andra delar av kroppen av att bära i den.
  Precis som en bra vandringsryggsäck placerar den vikten på höften. Man kan köpa den på diverse olika svenska webshopar.

  Ergo Baby Carrier  image1

  Kommentera! | 0 st
  Kategori: Att vara förälder


  Väggdekorationer

  Datum: 2007-10-16 Tid: 15:26:27

  Det är inne med väggdekorationer nu, man kan hitta alla olika slags mönster  och citat att pryda sin vägg med.
  I en av mina favoriter bloggar I nöd och lust fick jag tipset om Via Letter. Om man vill skapa en mer personlig väggdekoration bör man kolla in deras sida Spell It Out

  image2

  Kommentera! | 0 st
  Kategori: Inredning, prylar & ting


  Nytändning

  Datum: 2007-10-16 Tid: 15:19:13

  Jag har nu när min underbara son är 8 månader fått en nytändning på smink och det känns väldigt bra och rå om sig själv. Hitta tillbaks till den delen av sig som ägnar en stund enbart åt sig själv och spegeln varje dag.

  Finns en site som säljer alla stora kända märken, allt från Dermalogica till Smashbox., som har väldigt bra priser på sina produkter. Man kan spara en rejäl hacka på att beställa därifrån istället för att köpa i butik här i Sverige. Skulle paketet kollas i tullen och man får tullavigt (p.g.a att man importerar något utanför EU och det är olika moms) så står Strawberrynet för den summan.
  Man faxar bara kvittot så sätter de tillbaka den summan på ditt kreditkort, det kallar jag service!

  Starwberrynet.com

  image5

  Kommentera! | 0 st
  Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


  Varmt välkommen till min nya blogg!

  Datum: 2007-10-16 Tid: 14:39:49

  Finns miljonals med bloggar och nu är ännu en till född.
  Skapat den för att jag vill dela med mig av mina tankar, tips och ideér!

  Hoppas du blir inspirerad!

  image10

  Kommentera! | 0 st
  Kategori: Allmänt Om Allt