Färska räkor och kräftor

Datum: 2009-10-30 Tid: 18:03:52

Uppdatering: Efter en vecka i Gbg har vi flytt stan och begett oss mot skärgården. Hela min lilla la familia är nu samlad hos min kära mor på Tjörn och ikväll blir det färska räkor, kräftor och ostbricka!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Jag är tuff

Datum: 2009-10-23 Tid: 15:30:25

Ja det har jag fått höra hela dagen idag av diverse personer då jag satte mig på X2000 med min 2 månaders och min 2,5 åring och begav mig mot la familia i Göteborg igår själv. Resan gick över all förväntan med endast två tillfällen av tillfällig kaos.

I Sveriges framsida ska vi stanna tills slutet av nästa vecka och proppa dagarna fulla med släkt och nära och kära och jag kan bara säga: GÖÖÖTTTT!

Ikväll är det fredagsmys med färska räkor och vem vet kanske serveras de med en portion Idol? Hoppas ni alla får en skön helg för det ska vi ha med morfar och co! <3

Kommentera! | 1 st
Kategori: Att vara förälder


Svenska Hollywood Fruar

Datum: 2009-10-14 Tid: 10:21:36

Helt hysteriskt roligt, klockrena imitationer! MÅSTE SES :)

Kommentera! | 1 st
Kategori: Underhållning


Bye bye lyxfruar!

Datum: 2009-10-12 Tid: 21:56:29

Tittar just nu på sista avsnittet av Svenska Hollywood fruar som tv3 har skrapat ihop för att mjölka ur det sista ur succén. Kommer verkligen sakna dessa underhållande donnor!

Favorit repliken helt klart genom alla avsnitt är Marias angående läppstift :)

 

Jag tar säkert på mig läppstift 50 ggr per dag. Utan läppstift känner jag mig bar, naken, exposed, nervös, rädd. You gotta love her!


Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


Change of plans

Datum: 2009-10-07 Tid: 09:39:39

Idag var det planerat barnvagsnbio men jag avbokade då jag kände att tempot är för högt just nu. Idag vill jag skrota omkring hemma och på sin höjd gå till affären, känner att det är viktigt att lyssna på min kropp nu med så att inte ännu en infektion av något slag kommer som ett brev på posten.

Har verkligen varit måga change of plans när det gäller bio på senaste tiden ni som tittar in här titt som tätt vet att jag och min loverboy hade en inplanerad biodate kort innan junior liten kom men den daten blev aldrig av då jag hade sådana täta förvärkar den kvällen att vi inte vågade bege oss iväg.

För några veckor sedan hade jag även planerat att bjuda en kär vän på bio men istället för trevligt sällskap, en skön rulle, popcorn och godis fick jag spendera min helg på sjukhus istället.

Verkar helt enkelt som om biogudarna har bestämt sig för att jag inte ska ha en portion film för tillfället om det inte gäller tecknat det vill säga för i söndags var ju faktiskt jag och junior senior på Spöket Laban!


Foto: Google

Kommentera! | 3 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Mammaledig

Datum: 2009-10-06 Tid: 15:26:45

Mammaledig är ett otroligt vilseledande ord för ledig är man definitivt inte. En av J´s bästa vänner har 3 kids och han säger att efter 3 pappaledigheter så vet han med all säkerhet att det är mer jobb att vara hemma än att vara på jobbet och på ett sätt håller jag med då man inte sitter med fötterna på bordet direkt, tvärtom och ju mer kids desto mer pussel.

Det är minst sagt full rulle men jag njuter i stora drag av att vara hemma med mina älskade, fina, underbara, skrikande, trotsiga, trötta, glada, pigga och sköna barn :D

Den tid som jag är ensam med junior liten har även den blivit fullspäckad med promenader, playdates, barnvagnsbio och fikor och besök och jag ser verkligen fram emot nästa dag då inget är planerat som dyker upp någongång nästa vecka ;) Busy busy bee!

Kommentera! | 1 st
Kategori: Att vara förälder


Needs it

Datum: 2009-10-06 Tid: 13:59:35

Allting i badrumshyllan tar alltid slut samtidigt och varje gång ställer jag mig frågan varför? Just denna månad har jag inte så mycket pengar över överhuvudtaget heller för den delen men det som behöver inhandlas/fixas sooner or later är i vart fall:

- Exuviance rengöring, tror nattkrämen är på g att ta slut den med och jag behöver även köpa den lite fetare dagcremen nu när vinterhalvåret är här. Sen så tror jag att jag ska gå över till deras flytande foundation från mineralsmink, hm, det blir dyrt det här!

- Kerastase Anti Ciment värmelotion

- Blinc mascara

- Blinc eyeliner

- Slinga håret

-Amnings bh

- Mysbyxor, hål i de par jag kommer i

- Sen så vill jag gärna lägga vantarna på en klänning/tunika som jag sett

- Mina fötter i desperat behov av en fotbehandling för att göra dem mjuka och sköna igen efter en torr sommarJa jag tror det var det! Fast en cake eyeliner från Make Up Store samt deras Treatment Mascara hade inte suttit fel, samt en platttång.
Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Bota dåligt samvete

Datum: 2009-10-01 Tid: 21:08:16

Den strandade irriterade hormonsvallande val situationen som befann sig här hemma tätt följd av ett småsyskon som tar all uppmärksamhet på grund av en mycket glupsk aptit i kombination med en del magknip har gjort att jag gått loss på lite evenets som jag och storebror V ska göra på helt alena hand. På söndag ska vi på hans första bio, folketshus i trakten visar Spöket Laban som är en favorit så det blir nog med allra största säkerhet en stor succé och som gräddet på moset bokade jag även precis biljetter till Disney on Ice - Mimmi och Musses Sagolika Resa i början av jan. Det tror jag blir lika uppskattat som cirkusen vi var på för några månader så där uppskattat så att hakan tappas och ögon riktigt tindras.


Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder