Längtar...

Datum: 2008-10-30 Tid: 15:40:26

Varit i Gbg nu sedan söndag natt och saknaden av min älskade smyger på mer och mer för varje dag som går. Det är skönt och sakna varandra, ska bli underbart o se honom igen på fredag när han kommer ner.


Foto: Veronica Mazurkiewicz


Kommentera! | 4 st
Kategori: Love


Wow!

Datum: 2008-10-30 Tid: 11:54:39

Snubblade över KingCarlos Tattoo´s hemsida. En helt otrolig tatuerare vid namne Calle jobbar där och studion ligger vid St. Eriksplan i Stockholm. Jag är helt hänförd av hans alster och ska definitivt titta in där en sväng och se om han kan göra min tatueringen på armen, beroende på priser och diverse. Åhh, jag har sagt det men säger det igen: jag är peppad!


Foton: http://www.kingcarlostattoo.com

Kommentera! | 2 st
Kategori: Tattoo


Grey

Datum: 2008-10-29 Tid: 21:43:27


Foton: Asos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Nice

Datum: 2008-10-29 Tid: 21:42:02


Foto: Asos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Art

Datum: 2008-10-29 Tid: 20:44:26

Hos söta BettieLi kunde jag för några dagar sedan länka mig vidare till AllPosters vilket var trevligt då jag inte tittat in där på mycket länge.

Titta här vilka härligheter som man kan köpa för att ta hem och pryda sin väg med. Ett ord: beslutsångest :)Kommentera! | 1 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Inspiration

Datum: 2008-10-29 Tid: 19:55:19

Helt plötsligt har inspirationen tagit ett stadigt grepp om mig när det gäller framtida tatueringar och vips vet jag precis vad jag vill ha och är givetvis peppad till max!! Dels vet jag nu hur jag helt ska slutföra den jag har på foten/benet och dels hur jag vill fortsätta runt min vita tatuering som jag har på ena handleden. Ryggen är redan bestämt sedan länge, det är bara utförandet som tar sådan enorm tid, framförallt då min vän och tatuerare flyttat till Umeå och inte svarat på det sms jag skickade för en tid sen. Inte kul :( Jag vill nu!!

Hm, tror nog jag ska gå till någon annan när det gäller underarmen då jag helt enkelt inte orkar vänta, men de han påbörjat ska han nog få slutföra. Tåls och tänka på men en kär arbetskamrat går till ett ställe som jag tror skulle kunna vara aktuellt för detta nya alster.

Någon preview på inspirationsmotiven blir det inte (it´s my little secret!) men däremot kan jag visa upp en av de snyggaste tatueringar jag sett. Om något liknande (det som är så snyggt är framförallt färgkombinationen) någonsin kommer pryda min kropp vet jag inte riktigt då det helt enkelt inte finns så mycket plats kvar då jag inte vill vara tatuerad på varje lem.


Foto: BMEzine.com

Kommentera! | 0 st
Kategori: Tattoo


Bargain

Datum: 2008-10-27 Tid: 20:31:18

Dessa stövlar med häftiga detaljer kan man klippa hos Asos för endast 459 kr!! Thats a bargain I tell you.Foto: Asos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Hairdays

Datum: 2008-10-27 Tid: 19:46:10

                   
Foton: Privat

Lovade för ett tag sedan en faceshoot på nya frillan och då ni fått vänta längre än vad jag hade tänkt mig så tänkte jag kompensera med min frisyrresa de senaste åren, for what it´s worth.

Har haft enormt många olika varianter av frisyrer och färger genom åren. Ovan ser ni resan från sommaren -07 då jag klippte av mig mina dreads till en kort page som först behölls i den röd färg som mina dreads var i men snart färgades brunsvart. I våras avfärgade jag håret till den färgern som fotot nummer två visar, det visar även ett porträtt av en mycket trött mamma, hihi, och håret klipptes till en kort bob. Blev verkligen inte nöjd med färgen men efter den behandlingen mitt hår fått genomlida för att avfärga allt jag utsatt det för så var det inte så mycket mer att göra än att gilla läget. För ca en månad sedan (har inte riktigt koll på tiden) färgade och klippte jag mig till det som ni ser på de sista två bilderna och jag är för första gången riktigt nöjd med mitt hår sedan jag klippte av mig dreadsen och tror jag kommer ha denna frisyr och färg ett bra tag.

Japp, det var det, haha.

Kommentera! | 3 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Brandon Boyd

Datum: 2008-10-26 Tid: 18:09:25

Det faktum att sångaren i Incubus Brandon Boyd nästan alltid har bar överkropp i alla videor är ett mycket bra faktum.

Han är vid närmare eftertanke faktiskt väldigt lik tre ex till mig, på olika sätt. Lustigt, har aldrig tänkt på det tidigare men såg det idag när jag gjorde en googlespree på honom.Kommentera! | 1 st
Kategori: Musik


Umbrella

Datum: 2008-10-26 Tid: 17:59:35

Jag älskar Rihannas Umbrella och idag ramlade jag över denna version av den. Även om inte videoidén att på skämt härma orginalvideon är särskilt färsk så drar den i smilgroparna i alla fall.

Kommentera! | 1 st
Kategori: Musik


Nya soffan

Datum: 2008-10-26 Tid: 17:57:29

Nya soffan är på plats och våra gamla är hämtade till deras nya hem. One word: sweeeeet.
Foto: Privat

Kommentera! | 2 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Fynd

Datum: 2008-10-26 Tid: 17:37:33

Jag och H införskaffade oss denna snygga neccessär på Beauty Mässan när vi var där och den kostade endast ynka 50 kr, ett riktigt fynd som gjorde mig riktigt glad! Beauty Mässan var proppfullt och precis som förväntat. Jag hade en trevlig stund med mina vänner och var helt slut när jag kom hem.


Foto: Lånad här

Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Paris Kate & I

Datum: 2008-10-26 Tid: 09:33:37

Införskaffade den svarta toppen med det lilla bandet igår på MQ, I love it!


Foto: MQ

Kommentera! | 1 st
Kategori: Clothes & Accessories


Workmates!

Datum: 2008-10-24 Tid: 16:29:48

Första arbetsveckan på nya tjänsten är avklarad och den avslutade med något mycket positivt. Efter överläggande med chefen så bestämde vi oss snabbt att ett frustrerande moment som jag jobbat med denna vecka ska ändras till ett mer effektivt sätt vilket jag blev väldigt glad över då det känns som att vandra i djup gyttja ungefär och jag har kännt att det måste finnas något mer effektivt sätt sedan jag satte mig med den uppgiften första gången.

Nästa vecka har jag semester men efter det så ska det verklign bli kul och komma tillbaks och jobba på det nya sättet! Var även uppe hos VD:n för ett nervöst första möte då ett leverantörskontrakt skulle signeras. Det blev ganska fumligt men helt klart godkänd presentation från min sida, men ja, nervös det var jag, mer än jag trodde i förhand.

Förutom jobbuppgifter så måste jag plussa alla mina sköna arbetskamrater som sitter runt om i huset som förgyller min dag med mängder av sjuka humor (yes, det finns dolk som har lika bisarr humor som jag!:D ) och ett lyssnande öra om det behövs.

Ikväll ska jag och J mysa och äta god mat och hyra en film, imorgon bär det om allt går som det ska av till Beautymässan och på söndag är det barndop och sedan bär det av till Gbg på kvällen. Skulle gärna klämma in ett Ikeabesök någonstans också eftersom vi inte hann det förra helgen, men man hinner aldrig allt man vill underätta under helgen nu för tiden.Hoppas ni alla får en underbar helg!

Blöt puss på er!


Lämnar er med en av mina nygamla godingar som jag hitta i min musiksamling idag på väg hem från jobbet idag:Spineshank - Slavery

Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Shoes, shoes, shoes...

Datum: 2008-10-23 Tid: 19:41:39

Från samma märke från de senaste par skorna jag köpte hittar man dessa skönheter, visst är de läckra?


Foto: www.have2have.seKommentera! | 1 st
Kategori: Clothes & Accessories


Bloggen firar 1 år!

Datum: 2008-10-22 Tid: 21:09:53


16 oktober fyllde min lilla blogg 1 år och det vill jag givetvis fira med min lilla trogna skara av läsare.

För att fira detta lottar jag ut ett av mina favoritörhängen då trots att de är en av mina favoriter sällan används och det är synd och skam att lbara låta hänga i mitt badrum. De hör hemma vid öronen på en pingla!

Örhängena pryds av var sin eight-ball så alla ni som delar min passion av pinupor, retro, rock och tattoo skriv ert namn i kommentarerna så kan de bli dina! Jag drar en vinnare 1 nov, så rösta innan dess.

Ha en underbar kväll!
Foto: Privat


Kommentera! | 4 st
Kategori: Tävling


It´s mine now

Datum: 2008-10-22 Tid: 20:15:24

Denna hitta hem till mig idag (tryck bort första bilden så ser du den). Sjukt snygg på.

Kommentera! | 2 st
Kategori: Clothes & Accessories


Work

Datum: 2008-10-22 Tid: 20:10:31

2 timmars konferenssamtal som var en introduktion angående ett program som jag aldrig sett innan gör en rätt tom i huvudet. Toppa det med att den engelsktalande killen som höll i utbildningen från Polen inte sa en enda gång vilken slide vi var på utan bara "let´s proceed" och ibland innebar det flera sidor per gång, gahh.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


I want my mommy...

Datum: 2008-10-21 Tid: 20:36:35

40 min telefonsamtal med mamma om allt mellan himmel är som balsam för själen emellanåt!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Det ska vi fira!

Datum: 2008-10-21 Tid: 18:40:37

J tog körkortet idag på första uppkörningsförsöket! My man! Underbart :D

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Bläääää

Datum: 2008-10-21 Tid: 18:37:05

Fy fan vilken eftermiddag. V fick ett utbrott i mataffären som jag först envist försökte lugna ner på plats, blod svett och tårar toppat med folks blickar som säger "Men-gör-någonting-då!" (som om man inte försökt!) vid sådan tillfällen så är det inga snälla tankar som cirkulerar i mitt huvud när jag tittar mig omkring på mina kära medmänniskor runt om i köpcentret som slänger dessa blickar, utan mera tankar i stil med "En-blick-till-gubbjävel-och-jag-nitar-dig! (vilket jag givetvis aldrig skulle göra, men ändå...). Sen finns det också de vänliga tanterna som försöker få V på andra tankar och distrahera honom för att han ska bli glad, men i sådana lägen fungerar det aldrig, tyvärr, men det är väldigt sött och välkommet att de försöker!

Tillslut åkte vi hem och hela vägen hem och en bra stund hemma var han fortfarande helt hysterisk och ledsen. Så sällan han gör så men när han får sådana där vansinniga utbrott så är det helt klart med både min och hans pappas envishet tillsammans.

Jag känner mig som en så otroligt dålig mamma också vid sådana tillfällen eftersom jag har ett ganska hett temperament och efter att ha trängt undan alla känslor i dryga 30 min och försöka hålla mig lugn tillslut inte lyckas utan rycker upp V häftigt och näst intill skriker och det känns som man ska tappa det. Då kan man snacka om hög stressnivå och jag känner mig alltid så kass och helt tömd efteråt.

Usch, usch blä bläääää. Det suger älgballe rent ut sagt.

Det som stressar en värst vid sådana tillfällen är att man inte vet på grund av vad det beror på. För självklart så skriker inte min underbara lilla älskling bara för att det är kul utan det är ju givetvis någonting som tynger honom, bara det att jag inte förstår på grund av vad och det är otroligt frustrerande, för båda parter givetvis.

Hans dagisfröken rekommenderade redan innan V började på dagis att vi skulle ta semester v.44 (under det sedvanliga höstlovet) om vi hade möjlighet till det då de små barnen oftast var väldigt slitna vid den tidpunkten på terminen. Eftersom detta är nästa vecka så kan det vara en bra förklaring på varför han är så trött och sliten. Vi följde givetvis V´s frökens råd och rekommendation och vi har semeser nästa vecka vilket ska bli otroligt skönt och välbehövligt! Vi ska åka till min släkt och mina vänner på västkusten och njuta i fulla drag för det är mer än sötaste V som är sliten, jag kan också skriva under på det!

Kommentera! | 1 st
Kategori: Att vara förälder


Jag vann!

Datum: 2008-10-20 Tid: 20:41:28

Tack söta Bjooti och Viva La Diva för det fina priset! Läppglans i pinup förpackning, kan det bli bättre? Första dagen på nya tjänsten som bara svishade förbi utan att jag egentligen hann göra någonting förutom att installera mig. Sedan en cykeltur i naturreservatet vid Viggos dagis (motion och natur, två flugor i en smäll!) och sedan detta! What a day! Me like.


Foto: Lånad från Bjooti


Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Ohhh, mums!

Datum: 2008-10-20 Tid: 17:51:47

De här bara måste jag prova att göra, fast med fruktsocker och dinkelmjöl ;)


Foto: Lånad från Marias Kakburk

Kommentera! | 1 st
Kategori: Mat och Dryck


Miss Sixty dreggel...

Datum: 2008-10-19 Tid: 08:17:37Hittar du här.


och här...

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


I want more

Datum: 2008-10-19 Tid: 08:11:10

Igår såg vi de två sista avsnitten av första säsongen av Dexter och för att inte utge några spoilers för några som kanske inte kollat färdigt på säsong ett än så tänker jag inte säga vad det är, men för er andra som sett den så kan jag stolt och med en stor portion skryt säga att jag listade ut hela den stora finalen för flera flera avsnitt sedan!

Jag har på dessa 12 avsnitt utveklat ett starkt beroende av Dexter och allt jag kan säga är att I WANT MORE. Utan tvekan den bästa serie jag någonsin sett.Kommentera! | 0 st
Kategori: Underhållning


More dresses

Datum: 2008-10-19 Tid: 08:03:13


Foton: Asos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Round up

Datum: 2008-10-18 Tid: 12:16:14

Kakan var succé och även mini-orchideerna som jag gav till mina två chefer som avskedspresent, det är en rörig avdelning och visst är det mycket som kan förbättras men de gör båda på sitt egna sätt ett bra jobb som jag ville uppmärksamma när jag gick vidare.

Det blev överlag ett mycket bra avslut på den avdelningen och det sista jag hjälpte till att göra var att flytta min arbetsgrupps skrivbord och andra prylar bort från kontorslandskapet till ett eget rum som vi har väntat på i ett bra tag nu på att det ska ske. Well, så även om jag inte fick ta del av det nya rummet så fick jag iaf vara med och flytta grejerna dit ;)
Igår kväll satt vi fastklistrade framför två avsnitt av Dexter och goffade i oss Orios och annat gott. Jag tror jag är kär i Dexter. Det är någonting speciellt med honom och sånt faller man ju för och det faktum att han är seriemördare kan man ju lätt argumentera bort med att han bara fixar bad guys. Jag gillar inte stora muskulösa killar i vanliga fall utan jag gillar mer deffade atletiska kroppar but there is something about those tight sweaters he´s wearing, I like.. a lot!


Foton: Google

Kommentera! | 4 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Baka baka liten kaka...

Datum: 2008-10-16 Tid: 20:07:23

Håller på och bakar kaka till jobbet imorgon. VI har alltid fredagsfika men imorgon är det ju sista dagen på den avdelning och allt så jag slår på stort med ett av mina grymmaste bakrecept! Kakan är dödligt god så jag måste givetvis dela med mig av receptet till er!

Kladdkaka med nougattäcke


Du behöver:

· 100 g smör

· 2 ägg

· 3 dl socker

· 1,5 dl mjöl

· 4 msk kakao

· 1 tsk vaniljsocker

· 1/2 tsk salt

· 50 g mörk choklad (minst 60 % kakao)

· Kokos eller ströbröd till formen

· Cirka 100 g Odense nougat


Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Smöra en form med löstagbar kant och bröa den med kokos eller ströbröd.

3. Smält smöret i en kastrull.

4. Vispa samman ägg och socker, det går bra med handvisp.

5. Vispa ner mjöl, kakao, vaniljsocker och salt.

6. Tillsätt det smälta smöret och vispa väl.

7. Krossa den mörka chokladen och blanda ner i smeten.

8. Häll all smet i formen och grädda ca 20 minuter beroende på din ugns effekt.

9. Ta ut kakan och låt svalna i cirka 5 minuter innan du hyvlar på ett ca 1 mm tjockt lager nougat. Nougaten smälter och när den har stelnat är kakan färdig att servera med vaniljglass eller vispgrädde.


 

TADA! Jag kör med dinkelfullkorsmjöl och fruktsocker för att göra det till en mer GI-vänlig variant och den är brutalt god denna kaka! Enjoy!

Kommentera! | 3 st
Kategori: Mat och Dryck


Black Beauty

Datum: 2008-10-16 Tid: 20:03:40


Foto: Asos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


I want it badly

Datum: 2008-10-15 Tid: 17:33:20


Foton: Asos

Kommentera! | 2 st
Kategori: Clothes & Accessories


Beautiful!

Datum: 2008-10-15 Tid: 17:30:02


Foto:Asos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Have to have

Datum: 2008-10-14 Tid: 22:23:54


1. Platttång med keramiska plattor

2. Stylingprodukt som ger lite glans men framförallt lite rörlig stadga. Tror jag ska prova en liten burk av det som frisören stylade mig med från märket Rusk

3. Svarta pärlörhängen

4. Mogwais nya platta

5. Meshuggahs nya platta

6. Snygga ordentligt varma skor inför vintern

Kommentera! | 1 st
Kategori: Önskelistor


Some black and white crawings...

Datum: 2008-10-14 Tid: 19:34:23Foton: PinUpGirlsClothing (som förövrigt fått ny enkel navigerande sida!)

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Yihhaaaa!

Datum: 2008-10-14 Tid: 17:52:17

Familjen har utvecklat att skrika Yihhaa till en tradition när vi cyklar. V är sockersöt när han hänger på och folk som får ta del av det smälter givetvis genast och vill spontanadoptera honom direkt (givetvis något som alla som föreslår nekas!)

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Sista veckan...

Datum: 2008-10-14 Tid: 17:48:09

Sista veckan nu på min nuvarande tjänst och sedan bär det iväg till nya äventyr och garanterad förvirring ett tag innan man fått häng på saker och ting. Det ska bli otroligt skönt och göra något nytt och framför allt totalt annorlunda mot det jag gör idag. Inga mer problem att lösa för kunden utan nu kommer jag vara kund och be om tjänster och ha problem att lösa.

I och med det är det inte sagt att det inte kommer finnas problem som jag ska lösa själv för de kommer det att krylla av eftersom vi är med och bygger upp denna tjänst men det ser jag mest som en fördel och det ska bli så spännande och självklart bitvis jobbigt att vara med och utveckla detta! Det är jag och en annan tjej som för övrigt verkar hur gullig som helst med ett stort delat intresse för smink och astrologi, så förutsättningarna verkar iaf toppen!

Men utöver det så ska jag inte spekulera mer eftersom man aldrig vet vad man får! Men jag är peppad!

Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Dyrgriparna!

Datum: 2008-10-14 Tid: 17:30:04Som den fanatiska listälskaren jag är så känner jag ett stort behov av att lista något och denna gång får det bli favoritprylar i badrumsskåpet. Tänkte att man bara får välja en, förutom under kategorin makeup där det är några underkategorier. Så, vilka är dina favoriter?Helt klart Kerastase Anti Ciment, en värmeskyddande leave-in lotion som luktar himmelskt av citrus och som gör under för håret. Jag använder den även när jag inte fönar eller plattar håret. Rekommenderar otroligt varmt! Hos Baresso hittar man den för endast 209 kr!Det blir svårt för mig att välja någon solklar hudvårdsfavorit då jag som sagt precis provar lite andra typer av hudvårdsprodukter men det lilla som jag fått ta del av Juicy Beauty´s Blemish Clearing Serum är jag mycket imponerad av och hoppas att det kommer hålla i sig.
Hud: Min foundation från EM i färgen cool/medium i kombination med EM´s concealer Sunlight (att ha under ögon innan foundationen) är en klar vinnare hos mig som snabbt och enkelt ger en snygg, jämn och fräsh finish.

Ögon: I said it before and will say it again: Blinc eyeliner! Mina ögon rinner lätt men med denna underbara liner så behövs det inte bättras på något på makeupen på hela dagen, den e grym!

Läppar: Jag passar på denna kategori då jag inte är någon läppgunkfantast men fuskar in underbara rouget MAC Gentle här istället! Pigg och fräsh look på 3 sekunder med detta underbara rouge.Min absoluta favorit just nu är helt klart Hot Fudge Sunday från Library Of Fragrances! Yummy!
För ett tag sedan provade jag Fast Freeze Quick Dry från China GLaze och den är riktigt bra men jag måste nog säga att deras Fast Forward är snäppet ännu bättre.


Det var mina favoriter just nu, nu vill jag givetvis ta del av dina!
Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Nya tillskott i hudvårds ritualen...

Datum: 2008-10-13 Tid: 21:20:53

Min hud har verkligen ändrats de senaste åren och jag har mina egna teorier på vad det kan beror på. Jag tror att en hel arbetsdag vid datorn verkligen gör sitt och kanske även att hormonbalansen ändrats något sen jag fått barn (och andra faktorer) men i vilket fall som helst så har min hud gått från att vara torr och känslig till fet/blandhud.

Jag skrev för ett tag sedan om min favorit rengöring Olive Cleansing från Dermanord och jag har faktiskt varit otrogen och köpt på mig Juicy Beauty´s Cleansing Gel efter att jag hade använt upp ett prov av denna underbara rengöring i ren fröjd.

Olive Cleansing är perfekt på många sätt och vis: den tar bort all smink galant, är ekologisk och lämnar huden behaglig, lite grann som man smort in den och det är just på grund av det som jag vill prova något nytt för nu när min hud är mer åt det feta hållet. Jag vill ha en rengöring som är anpassad till det och som kanske kan hjälpa till på traven och matta ner.

Jag lovar att ge er en utförlig recention när jag använt den ett tag!

Ett annat nytt tillskott i hdvårdsfamiljen är 100% Coffeine Eye Creme och det jag kan säga efter att endast provat den två gånger är att den luktar gudomligt, känns bra på huden, och har en snygg, praktisk och hygienisk förpackning. En mer utrförlig recention om den utlovas givetvis också efter närmare bekantskap.

Jag beställde den på Style Exchange en sida från England som kunde erbjuda den till bäst pris inklusive frakt, varan kom snabbt och det var fina prover med i leveransen! Rekommenderar! Kolla in sidan här.

Foton från: Inezza & Style Exchange

Kommentera! | 1 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Som hittat?

Datum: 2008-10-13 Tid: 20:51:11

På Asos Mid Season Sale kan man klippa denna kavaj för 1,700 kr, ordinarie pris 3400 kr. Snygg men dyr.


Foto: Asos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Nominerad

Datum: 2008-10-12 Tid: 19:03:38
Underbara inspirationskällan Inthemake har ännu en gång nominerat mig :D Hennes färgglada blogg är en av mina personliga favoriter så givetvis är jag glad som en lite lärka, tusen tack från botten av mitt hjärta!

Här är reglerna för ovannämnda utmärkelse:

1. The nominated is allowed to put the picture on their blogs.
2. Link to the person who awarded you.
3. Nominate seven other people and link to them.
4. Leave a message on their blogs to make them aware that they're nominated.

Förutom förra nomineringen så blev jag också nominerad av sötaste Vacker & Underbar för en tid sedan och kort innan dess hade jag själv slängt ihop en liten lista för att vissa uppskattning så jag kan inte annat än at fuska lite och nominera alla som någonsin fått en kommentar av mig, tack alla för att ni lägger ner tid och energi på att sätta guldkant på vardagen och dela med den av er till oss andra!

Stor blöt puss på er!

Kommentera! | 3 st
Kategori: Underhållning


Only hot!

Datum: 2008-10-12 Tid: 18:04:50"Yeah you PMS like a bitch I would now!"

LOVE IT! Katy Perry - Hot N´Cold

Kommentera! | 2 st
Kategori: Musik


13 things there is to know about me...

Datum: 2008-10-12 Tid: 17:54:10

Blev taggad av min kära vän MizzPink och öven om jag svor både en och två gånger över vissa av frågorna (det är ju helt omöljligt och välja bara några enstaka ibland) så kommer mina svar här!

Jag taggar alla som har lust, skriv en kommentar om ni hakar på så att jag kan ta del av svaren och stilla min nyfikenhet!

Vad är det 3 senaste sakerna du har köpt?
1.En beställning från Head2Toe innehållande 3 lösögonfransar och prover på olika smarriga handcremer
2. 100% Coffeine EyeCreme
3. Kerastase Anti Ciment (

Vilka 3 låtar/skivor laddade du ner senast?
Jag laddar inte ner musik men jag låter andra göra kriminella ting åt mig istället, haha, det senaste musik jag fått är:
1. Trivium
2. Soilwork
3. Katy Perry "One of the boys" <--- nästa skiva att ladda iPoden med

Vilka 3 plaster har du senast besökt?
1. Balchik, Bulgarien där vi var på en två veckors honeymoon i somras
2. Göteborg för att hälsa på familj och vänner
3. Österlen för att hälsa på släkt

Vilka är dina 3 favoritfilmer?
So many movies, only three options :/ Nej det går inte, under min kategori underhållning kan ni hitta ett urplock av bra filmer som jag gillar men för att nämna en så säger jag Into The Wild, en av de senaste bra filmerna jag såg.

Vilka är dina 3 favoritägodelar?
1. Mitt hem, även om vi på sikt letar efter nytt boende så älskar jag vårt hem. Det är vårt, tryggt, varmt och kärleksfullt!
2. Min dator (använder den till ALLT)
3. Min kamera (älskar att föreviga minnen)


Vilka 3 saker kan du inte leva utan?
1. Mina kläder (inte kul o gå naken and I love how them make me feel!)
2. Min mobil (klart jag kan klara mig utan den men den underlättar något enormt)
3. Blinc eyeliner tillsammans med en liten syntetsborste (dessa två gör skönhetsritualen och resten av dagen så mycket enklare då jag inte behöver bättra på sminket en endaste gång!)

Vilka är dina 3 önskningar?
1. Live happily ever after med min underbara familj och fantastiska vänner.. det är ett kortfattat sätt att uttrycka min allra största önskningar i livet!
2. Jobba på ett jobb (typ något i den stil som jag har nu) tre dagar i veckan, arbeta med mina massagebehandlingar och alternativ medicin samtidigt som jag hjälper till med andra saker på min väns fantastiska ställe (där jag ger behandlingar) de två andra dagarna i veckan
3. Att vi hittar vårt drömboende alla kategorier

Vilka 3 saker har du ännu inte gjort?
1. Rest till Australien
2. Rest till Afrika
3. Rest till Sydamerika
Jag har gjort det mesta som jag vill and then some men det finns fortfarande vissa ställen i världen som jag inte besökt som jag gärna skulle åka till.

Vilka är dina 3 favoriträtter?
1. Fantastiska pastarätter
2. Underbar husmanskost
3. Mexikansk mat
Jag gillar så mycket mat så jag kan inte välja ut endast några rätter..

Vilka 3 kändisar skulle du helst villa chilla med?
1. Milo Ventimiglia
2. Dita Von Teese
3. Micheline

Nämn 3 grejer som "freaks you out".
1. Att de jag älskar ska råka ut för något och inte längre finnas hos mig
2. Att jag inte är en bra mamma nog
3. Jag tror mig kunna se bortom illusionen någorlunda, men tänkt om även det är en illusion på en illusion på en illusion på en...

Nämn 3 saker som du är ovanligt bra på.
1. Jag är en sann organisatör med allt vad det innebär
2. Ge massage och healing
3. Peppa folk

Vilka 3 saker trånar du mest efter?
1. En bra kamera (men det kommer jag snart få för jag ska köpa min kompis gamla då hon precis ska köpa en ny monsterkamera)
2. Långa tjocka ögonfransar
3. Inte behöva tänka på pengar, där med inte sagt att jag vill bli rik men däremot hade det varit skönt o inte behöva tänka på om man har räd att äta ute eller köpa den där tröjan etc.

Så, nu vet ni lite mer om mig!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


The Hairdo

Datum: 2008-10-12 Tid: 12:20:26

Blev jätte nöjd med resultatet :) Var först och klippte mig för första gången sen tidig våras för någon vecka sedan och den frisören klippte mig i en jämn page. Hon jag var hos igår klippte upp det i olika etapper efter att vi färgat det så att man kunde se skifftningarna eftersom jag bad henne färga håret i 3 olika färger. Längst ner är det svart, ovanpå det är det chokladbrunt och längst upp gjorde vi blonda slingor och för första gången jag var hos en frisör så förstod hon exakt vad jag menade när jag beskrev hur jag ville ha det! hallelujah, tror jag har hittat the one and that she´s a keeper!

Har varit på ett mission och försökt hitta en frisör som man kan fortsätta gå till som lär känna ens hår och det har varit svårt. För det första har jag ingen stor erfarenhet av frisörer (eftersom jag hade dreads och innan det andra konstigheter i mitt hår i många år) och för det andra så är jag sjukt petig och har stora förväntningar när jag går till en frisör, men förhoppningsvis är letandet nu över! :)

En enda grej med färgningen är att jag skulle vilja ha det lite mer svart så det syns mer, nu är det mer som en markering. Så nästa gång får jag helt enkelt be henne lägga i lite mer svart och även lite svarta slingor som går uppåt som kilar och sedan VOILA, I´m completely satisfied! Ansiktsfoto på nya frillan kommer senare!


Foto: Privat

Kommentera! | 6 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


2morrow

Datum: 2008-10-10 Tid: 23:10:28

Imorgonkväll bär det iväg ut för att bland annat fira en av mina käraste vänner då hon fyllt år tidigare i veckan, så det blir till att ladda med hungrig mage, dansskor, handväska med de mest nödvändiga ting och det lilla svarta fodralet och förhoppningsvis blir det succé med min nya hårkulör som fixas imorgon bitti hos frissan. Ser fram emot att byta ut denna otroligt tråkiga färg som jag gått omkring med sedan avfärgningen från knallrött i tidig våras. Vad de blir för färg får ni när det är klart :)

Kommentera! | 3 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Pladder

Datum: 2008-10-10 Tid: 23:04:33

Jag har pladdrat på som en kulspruta ihop med min vän L ikväll medans vi klämde i oss en chevré, rödbetor, valnötter och honungs sallad toppad med en himmelsk GI-tryffel tårta med jordgubbar och hallon som L - den korade bakdrottningen - hade med sig. Underbar kväll.

L om du läser detta, du är grym, love you hun! "Vi två mot världen!"


Resterna av vår fantastiska efterrätt...
Foto: Privat

Kommentera! | 2 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Fighter

Datum: 2008-10-09 Tid: 16:25:25

Den här väskan som man kan köpa hos Asos med knogjärn var rätt cool fastän jag nog tycker det är lite för bisarrt med ett knogjärn som dekoration, användbart för en riktig fighter kanske fast riktigt så tuff är nog inte jag.Kommentera! | 2 st
Kategori: Clothes & Accessories


Äntligen...

Datum: 2008-10-08 Tid: 15:30:27

Efter en mängd med tragiska missöden och en extrem jävla pers är äntligen V´s kusin här! Enorm lycka!

Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Firetrap

Datum: 2008-10-06 Tid: 08:15:14

Är lite halvsugen på denna top som man kan klicka hem från Asos Red, designen tilltalar mig och jag gillar de dekorativa knapparna, men tyget vet jag inte riktigt om jag gillar eller inte.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


La Weekend

Datum: 2008-10-06 Tid: 08:04:11

Pappa var på ett efterlängtat besök i helgen och vi var även iväg hela familjen på beösk hos min farfars syster som är 92 år. En pantertant som man inte kan annat än att älska, så underbar. Hela helgen har varit varm, familiär och underbar.

Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt