Sex laxar i en laxsask

Datum: 2010-02-24 Tid: 16:36:19

Lax, jag älskar lax. Jag brukar vanligtvis pimpa den med honung och sesamfrön, fetaost och pecannötter, i aluminiumknippen med färsk dill och citron och även i knippe med ingefära, sesam och citron.

Vad brukar du göra med din lax? Jag vill ha inspiration!

Kommentera! | 1 st
Kategori: Mat och Dryck


Kommentarer
Heidi

Jag har precis upptäxt chevrelax. Du blandra creme fraiche med smulad chevreost. Pressar i en gnutta citronjuic och läggern den på det på laxbitarna. OM du vill kan du ringal lite honung över laxen innan du lägger på chevrekrämen. Sen in i ugnen på 175 grader tills du ser att laxen är klar och krämen fått lite gyllenbrun färg =)

Skrivet: 2010-02-24 kl. 18:27:26
URL: http://mizzpink.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: