Dagens lunch
Datum: 2010-02-24 Tid: 11:40:19
Tonfisk och äggröra på smörgås, supergott och nyttigt!
Du behöver:
1 burk tonfisk
Majonäs
2 ägg
Kryddor (jag använde flingsalt med cintronsmak, chilli explosion, svartpeppar och fryst dill)
Koka äggen hacka dem och blanda alla ingredienser i en skål och lägg upp på två smörgåsar (jag valde surdegsbröd av råg)
Tada!
Kommentera!
| 0 st
Du behöver:
1 burk tonfisk
Majonäs
2 ägg
Kryddor (jag använde flingsalt med cintronsmak, chilli explosion, svartpeppar och fryst dill)
Koka äggen hacka dem och blanda alla ingredienser i en skål och lägg upp på två smörgåsar (jag valde surdegsbröd av råg)
Tada!
Kommentera!
| 0 st
Kategori:
Mat och Dryck
Kommentarer