Round up

Datum: 2008-10-18 Tid: 12:16:14

Kakan var succé och även mini-orchideerna som jag gav till mina två chefer som avskedspresent, det är en rörig avdelning och visst är det mycket som kan förbättras men de gör båda på sitt egna sätt ett bra jobb som jag ville uppmärksamma när jag gick vidare.

Det blev överlag ett mycket bra avslut på den avdelningen och det sista jag hjälpte till att göra var att flytta min arbetsgrupps skrivbord och andra prylar bort från kontorslandskapet till ett eget rum som vi har väntat på i ett bra tag nu på att det ska ske. Well, så även om jag inte fick ta del av det nya rummet så fick jag iaf vara med och flytta grejerna dit ;)




Igår kväll satt vi fastklistrade framför två avsnitt av Dexter och goffade i oss Orios och annat gott. Jag tror jag är kär i Dexter. Det är någonting speciellt med honom och sånt faller man ju för och det faktum att han är seriemördare kan man ju lätt argumentera bort med att han bara fixar bad guys. Jag gillar inte stora muskulösa killar i vanliga fall utan jag gillar mer deffade atletiska kroppar but there is something about those tight sweaters he´s wearing, I like.. a lot!


Foton: Google

Kommentera! | 4 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Kommentarer
Rouaa

det är helt klart något speciellt med honom... Jag som inte ens gillar "ljusa" killar. ;)

Skrivet: 2008-10-23 kl. 09:46:02
URL: http://rouaa.blogg.se/beauty
Rouaa

alltså ljushåriga då :p

Skrivet: 2008-10-23 kl. 09:46:39
URL: http://rouaa.blogg.se/beauty
Therese

Rouaa: Ja förstod det ;) ja visst är det!

Skrivet: 2008-10-23 kl. 17:21:21
URL: http://httP://alltochlitedartill.blogg.se
Sublim

I hear ya... Dexter is the shit!:D

Skrivet: 2008-10-25 kl. 00:40:44
URL: http://sublim.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: