Nya favoriter...

Datum: 2008-11-30 Tid: 21:37:39

Det ploppar upp nya sminkbloggar som aldrig förr och två nya vann mitt hjärta efter första besöket. Båda två är sockersöta som få och bådas bloggar ger ett fräsht, professionellt och härligt intryck med fantastiska eye of the day som avlöser varandra. Om ni inte redan kollat in Purity och Drenched In Color så rekommenderar jag er varmt att titta in hos dem ögona böj!

Puss på er!

Kommentera! | 1 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Ny tradition...

Datum: 2008-11-30 Tid: 21:34:18

Denna helgen har jag och delar av min familj myntat en ny tradition. Min kära mor och hennes man hade bjudit sina barn och barnbarn på en weekend men inte berättat vad det var utan hållt det som en överraksning.

Mamma bjussade till och med på tågresan ner till Gbg i fredags och i lördags bar det iväg med bil till ett okänt mål. Vi landade på Falkenbergs strandhotell där vi badade och åt god mat och njöt av varandras sällskap värdarna uttryckte även en önskan om att vi (de, min familj, min brors familj + min mammas mans sons familj) ska träffas varje 1:a advent och göra någonting tillsammans, kanske inte åka uväg och på på hotell varje gång men i varje fall samlas och umgås. Så otroligt bra idé och intiativ, jag är rörd av deras omtanke och det kändes otroligt bra och starta denna tradition denna helg.

Väl tillbaka i Gbg idag eftermiddag hade vi lite tid över att slå ihjäl så vi tog oss en runda i Nordstan, J hittade lite praktiska saker på den där japanska delen i Åhlens och jag mig en MACs mineralize skinfinish Natural, expediten hjälpte mig att välja ut rätt färg och det blev en medium i detta pressade puder som ger min hy en silkeslen finish, me like a loooot!

VI har inte hunnit ta upp adventpyntet, men det får vi göra så snart vi kan någon dag i veckan, hoppas ni alla njuter av en skön första advent idag! Själv har jag haft en helt magnifik helg på alla sätt och vis!

Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt


In progress...

Datum: 2008-11-26 Tid: 19:29:47


Foton: Privata

Mycket oglamorösa bilder med sockan kvar på ena foten som visar det nya tillskotten på benet. De ska färgläggas i varma oranga och röda toner och sedan ska det även vara antingen strimmlor eller helt täckande japanskt vatten eller strimmlor av himmel i bakgrunden i blåa, vita och hudfärgade nyanser. Jag är väldigt nöjd. Det vi gjorde i lördags tills kl. 22 på kvällen var ett löv på foten, ett till löv på framsidan smalbenet, en lotus på smalbenet, en krusantemum på ena framsidan av benet och en annan blomma längst upp på baksidan av benet.

Nästa gång ska vi lägga till ett eller två lönnlöv med och sedan börja med ifyllning, I´m pepp baby.

Kommentera! | 1 st
Kategori: Tattoo


Julen nalkas...

Datum: 2008-11-26 Tid: 19:06:36

Jag är en riktig sucker för listor och denna snodde jag här.


Tre hårda klappar:
1. Årskort på gym
2. Bärbar DVD-spelare till bil och tågresor
3. Sladdlös dammsugare

Tre mjuka klappar:
1. Handuks set till badrummet i härlig froté
2. Presentkort på Asos
3. Presentkort på MQ

Tre viktiga klappar:
1. Fira julen med familjen nere i Göteborg
2. Fira lill-jul med familjen här uppe i Stockholm
3. Njuta och skratta i vänners och familjens sällskap
 

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Work out...

Datum: 2008-11-22 Tid: 12:25:46

Äntligen har jag kommit igång med träningen igen denna veckan, det vill säga träningscykeln och mina magövningar. I hela mitt liv har jag högst tränat i en period och sedan glidit ifrån det och sen inte kommit tillbaks på lång lång tid igen.

Nu glider jag ur det i vanlig ordning, oftast när jag börjat se lite resultat och tänker att nu kan jag lata till mig igen, men nu har jag gett mig fan på att inte ge upp och även om det gått ett tag mellan varven nu sedan jag började i somras så hoppar jag upp i sadeln igen tillslut. Känns så skönt! Jag ska allt få rutin och ordning på det här nu, skam den som ger sig och ger mig det gör jag inte denna omgång.

På sikt så hade det varit bra med ett träningskort och kommit iväg och tränat 2 ggr i veckan istället, men innan jag signar upp mig på flera hundra kronor i månaden så vill jag vara säker på att jag fått rutin på det så det inte slutar med att jag betalar massa pengar för något jag inte utnjyttjar.

Det är så skön känsla när man genomför något som man vet är bra för en och ger en bra självkänsla, on top of that får man en skön endorfin kick, mer lust för allt och sover bättre. Åh, jag älskar den känslan.

Tränar ni och iså fall vad?

Kommentera! | 3 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Ser på när snön viner..

Datum: 2008-11-22 Tid: 08:54:19

Idag vaknade man upp till ett vitt vinterland som man även kunde skymta i mörkret igår innan läggdags. Riktigt mysigt med snön som viner utanför fönstret. Idag ska jag iväg och tatuera mig, äntligen. Blir fortsättning på benet och även presentation av mina nya planer. Ser verkligen fram emot det.

Ikväll blir det förhoppningsvis mer myskvälll och imorgon städdag på dagis följt av Jens bror som kommer på besök.
En mycket mycket lugn helg med andra ord, vad ska ni göra?


Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Give me!

Datum: 2008-11-18 Tid: 21:39:44


Foto: Asos

Kommentera! | 1 st
Kategori: Clothes & Accessories


Oh la la

Datum: 2008-11-14 Tid: 16:22:47


Foton: Asos

Kommentera! | 2 st
Kategori: Clothes & Accessories


Snart helg...

Datum: 2008-11-13 Tid: 19:54:26

..och det ska bli lika skönt som vanligt. Längtar lite extra mycket på grund av den treat jag och J ska ge oss själva på lördag. Imorgon ska jag även ut och äta middag och fortsätta festligheterna på annat håll efteråt, själv blir jag nog inte långrandig med tanke på att jag vill vara pigg o alert inför lördagen, men det ska bli riktigt trevligt att gå ut med alla nya arbetskamrater på min nya avdelning o den som sitter precis bredvid oss.

Jag har köpt en klänning att ha på lördag som J inte har sett en, och inte kommer få fören först på lördag. Hittar ingen bild på den på nätet men vid tillfälle ska jag fota den, den är riktigt snygg. En svart tight historia med bälte i lite mer tjockt satinliknande material.

Förutom senaste shopping bravader så kan jag dela med mig av att det går framåt på jobbet, börja förstå mer o mer av den nya värld jag hamnat i och pusselbitarna hamnar sakta men ändock säkert på plats :D

Kommentera! | 2 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Vintage reproduced dresses

Datum: 2008-11-12 Tid: 15:34:29


Foton: Pinup Girl Clothing

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Stylish

Datum: 2008-11-12 Tid: 15:32:34


Foton: Asos

Kommentera! | 1 st
Kategori: Clothes & Accessories


Utmaning på framfart...

Datum: 2008-11-10 Tid: 20:36:06

Denna utmaning har gått som en löpeld i blogglandet under de senaste dagarna och Inthemake utmanar alla som ännu inte blivit utmanade så det innefattar mig!

Tycker det är kul med listor och frågor så detta ringer givetvis my bell och jag känner mig manad som ännu inte blivit utmanad!

Så här går det som bekant för de flesta till:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg



1. Jag åkte konståkning när jag var riktigt liten

2. Jag är halvfinsk

3. Jag är utbildad Friskvårdsterapeut och Thaimassör

4. Jag bodde i Oslo i några år för en tid sen

5. Jag äter inte rött kött

6. Jag har varit piercad på på 14 ställen men har bara kvar 2 st, o de är ett i vadera öronsnibb

7. Jag har inget körkort men siktar in mig på att ta ett nästa år

Det blir ytterst svårt för mig att utmana sju stycken, men jag kan komma på en som jag inte sett blivit utmanade och är nyfiken på, och det är: MizzPink



Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Miss Sixty Asos Red Collection

Datum: 2008-11-10 Tid: 16:13:55


Foton: Asos



611 kr med frakt just nu på Asos, butikspris: 1182 kr.





Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Karin, she´s magical...

Datum: 2008-11-09 Tid: 19:59:59

En vän till mig är magisk som få både framför och bakom kameran. Om ni är nyfikna och vill kolla lite närmare surfar ni in här, men var beredd!! Inspiration kommer att flöda efter ert besök!

Förutom vacker på utsidan är hon det även på insidan, en stort varmt finskt hjärta rymmer inuti. Saknar dig Karin!





Foton: Karin Stenvall


Visst är hon vacker! Stunning.



Kommentera! | 3 st
Kategori: Underhållning


Stallmästaregården here we come!

Datum: 2008-11-09 Tid: 10:34:18

Näste helg ska jag och min hunky husband på grande date. Vi har inte varit på date på länge så vi slår på stort o har bokat in ett av deras We love spa-paket. Vi valde detta paket:

• En övernattning i standard dubbelrum
• Vår stora frukostbuffé
• Stallmästaregårdens VIP-paket med frukt, choklad, och 1 flaska mousserande vin, samt morgonrockar på rummet.
• 1 Spabehandling på Planet Fitness, 25 min. Välj på: klassisk massage, bodyscrub, ansiktsbehandling samt hydromasserade kurbad.
• Tillgång till pool och bubbelpool på Planet Fitness

Visst låter det ljuvligt!!

VI har haft en underbar helg :) Istället för att trötta bänka oss framför en film och glo och goffa i oss ett och annat så har vi suttit i soffan och pratat i timmar om allt och verkligen funnit varandra igen. Känts som vi varit för trötta för att logga in på varandra ett tag men nu är det ett minne blott. Vi har även infört vår gamla rutin som vi föll ur i somras och den innebär att vi går på date minst en gång i månaden, jag hittar på något med mina vänner minst en gång i månaden och han med sina minst en gång i månaden. Låter kanske sjukt ospontant men det är just det som livet i största del är när man har småbarn, så för att få saker och ting gjorda får man helt enkelt boka in dem!

Imorse var det J´s tur att ha sovmorgon och vi väckte honom sedan med en brak-farsdag-frukost och presenter och hemmamålat kort. Senare idag ska mina pojkar iväg till farmor så att jag får lite egen tid, det ska bli skönt!

Vad gör ni idag?



Foto: Stallmästaregården



Kommentera! | 2 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Helgen är här!

Datum: 2008-11-07 Tid: 18:35:28

Helgen är här och vi har precis kommit hem från lyktfesten på V´s dagis. En högtid de firar för att välkomna vintern då de stora barnen går runt huset och sjunger sånger i mörkret med egengjorda lyktor i handen, sååå sött.

Min babe är iväg och köper thai take-a-way och ikväll blir det en ordentlig myskväll som är välbehövlig som aldrig förr. Vi har inte haft särkilt mycket kvalitetstid på senaste tillsammans jag och J, och vi (läs: framför allt jag) är slitna som småbarnsföräldrar i vanlig ordning är som bidrar till att man behöver till och med fler myskvällar än vanligt.
Ska bli skönt o krypa ner i soffan med min älskling och bara slappa.

Hoppas ni får en skön helg :D



Foto: Google

Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Fin under...

Datum: 2008-11-05 Tid: 20:08:43



Införskaffade denna bh igår.


Foto: H&M

Kommentera! | 3 st
Kategori: Clothes & Accessories


Obama!

Datum: 2008-11-05 Tid: 19:12:59

One word: YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!


Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Jeff Dunham

Datum: 2008-11-04 Tid: 21:07:09

Hillarious!



Kommentera! | 1 st
Kategori: Underhållning


Galore..

Datum: 2008-11-04 Tid: 19:40:15

Nu blir det Sex and the city galore samtidigt som jag ska träna för att på bukt på min sladdriga mage. Ha en underbar kväll!


Foto: Google


Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Beauty Bag numero 3

Datum: 2008-11-04 Tid: 19:28:44

Precis som Bjooti så är jag inte nöjd med innehållet, inte alls faktiskt förutom över min GloMineral Blush :( Känns verkligen som grisen i säcken. Första utskicket var jag inte nöjd med men tänkte att jag skulle ge det åtminstonde 2 försök till och se om Beauty Bag skulle växa till sig. Andra utskicket var jag överlag nöjd med öven om det inte klickade helt där heller, men tänkte att det var på god förbättringsväg. Detta utskicket var dödsstöten och domen faller, no more Beauty Bag för mig.

Känns jätte tråkigt då det verkligen är en rolig idé, om man bara hade fått lite mer kvalité för pengarna. Känns också tråkigt då jag rekommenderat Beauty Bag till vänner till mig efter förra utskicket, men men, thats life.

Kommentera! | 1 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Pics

Datum: 2008-11-02 Tid: 18:28:42

Rouaa efterlyste mer bilder på mig och givetvis så vill jag behaga en av mina favoritbloggerskor samtidigt som jag faktiskt får boostar mitt ego lite då jag gick igenom och valde bland mina favoritbilder på mig själv som visar mina mer fördelaktiga sidor, haha :) Så här kommer en liten kavalkad av foton som jag tycker om på mig.

2005



2006



Foton: Alexander Bergström
2007



2008


Foto: Lina Rojzman

Kommentera! | 6 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Vinnare!

Datum: 2008-11-01 Tid: 09:15:47

Det är 1 nov idag och vinnaren av min lilla tävling är korad. Mina örhängen hittar ett nytt hem hos Ida M, stort grattis! Hoppas att ni får mycket roligt tillsammans :)

Maila mig din adress så skickar jag dem till dig, maila på: [email protected]


Tack för alla söta kommentarer, de värmer otroligt mycket :D





Foto: privat

Kommentera! | 2 st
Kategori: Tävling