E.L.F

Datum: 2008-07-31 Tid: 19:28:37

Eyes Lipes Face är ett märke där alla produkter kostar £1,5 = ca 18-19 svenska riksdaler. Jag hittade till E.L.F:s amerikanska webshop för ett tag sen men då de inte skeppar utomlands blev det inga köp då trots att jag var mäkta sugen. Hos LipGloss Bitch läste jag att de har en engelsk webshop, så nu är det fritt fram att köpa billigt och från vad jag läst även bra smink :)

Jag är bra sugen på:



Från vänster: Deras läppglans Super Glossy i färgen Godess, Grå vattenfast Eyeliner & Vit kajalpenna






Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Hjärtligt Tack

Datum: 2008-07-31 Tid: 17:26:01

Nu är det verkligen dags att få iväg våra tackkort, nästa vecka måste vi knåpa ihop dem. 



Här är en överblick över vigselplatsen, komplett med trägunga och fågelholk i det vackra trädet på ena sidan, samt fågelbad på andra. Vi vigdes under trädet. Visst är det vackert :)


Foton: Veronica Mazurkiewicz

Kommentera! | 2 st
Kategori: Bröllop, planering & inspiration


Cute Without The E

Datum: 2008-07-30 Tid: 20:47:35

Spralliga emo-pop får mig att tänka på för några år sedan. Kommer ihåg att jag fick en speciell känsla av just denna låt som jag än idag kan förnimma när jag hör den, även om den inte framkallar de känslor som den en gång gjort.
Hade då precis stigit in i ett nytt kapitel av mitt liv och såg på livet med helt andra ögon än jag gör idag. Levde ett ganska kaotisk och bitvis nedstämt liv med drömmar om galna partynätter och romantiska möten.

Idag är jag på en helt annan plats i livet, idag drömmer jag drömmar om hur vi, jag och min familj, ska forma vår framtid tillsammans. Jag är så tacksam för att jag har dem så det gör ont i mitt hjärta. Älskar er!

Kommentera! | 1 st
Kategori: Musik


Big Bag

Datum: 2008-07-30 Tid: 19:40:21

Idag var jag inne på Accent och fyndade en lite större väska, köpte nedan väska i svart, ord.pris 349 kr. Det var halva reapriset så jag fick den för 124 kr! Mmmm, I love rea!

Tjejen i kassan såg förbryllad ut när jag tog fram mina kort för att betala. Det händer då och då eftersom jag inte masat mig till banken och bytt visakort till ett med mitt nya efternamn på, trots att jag bytte till min farmors flicknamn så långt tillbaka som våren -06.

Jag sa att jag gift mig, eftersom jag faktiskt har gjort det precis och det är  lättare att förklara det på det viset, och frågade om jag skulle gå och ta ut pengar istället. Det var inga problem men hon fortsatte att se förbryllad ut tills hon brast ut i ett litet skratt och sa att hon inte fått det att gå ihop eftersom jag var så ung.

Då sa jag att jag hade familj och hela kittet! Skenet kan bedra :)
Det är roligt hur vi dagarna i ändå så fort vi ser någon omedvetet och medvetet sätter in folk i fack. Det är ett invant mönster som för det mesta sker av sig självt. Man borde tänka till en extra gång innan man sätter etiketter på folk, för oavsett anledning så är det begränsande.

I vilket fall som helst så var tjejen i kassan urgullig, hela händelsen fick mig bara att tänka på det här.

Nu ska jag till soffan och mysa med min älskling, ha en underbar kväll!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


The Balm

Datum: 2008-07-29 Tid: 21:54:08

Dessa läckerbitar har länge figuerar på skönhetsbloggar och jag blir mer sugen på sötnosarna för varje gång jag ser dem, mest för de sköna förpackningarna om jag ska vara ärlig. Finns bl.a hos Inezza

Hot Mama är en multiprodukt med ögonskugga, rouge och highlighter i ett.

Bahama Mama är en bronzer som ska ge den perfekta solkyssta looken.

Sexy Mama är ett hyllat puder som ska passa alla hudtoner, så här beskriver Inezza det:

"Sexy Mamas unika formula med små, oljeabsorberande sfärer lämnar din hud mjuk och matt.

Men vänta...det är mer! Sexy Mama är osynligt, inte ens den mest närgångna beundrare ser några pudriga rester."








Foton: Inezza

Kommentera! | 2 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Oh My

Datum: 2008-07-27 Tid: 19:38:24

Min garderob har inte plats för så många mer nykomlingar för stunden men en önskelista tar ingen plats och kostar inga pengar :)

1. Denna outfit, kavajen på översta  bilden och matchande kjol nedan, från Route66 kan man köpa på Pinup Girl Clothing och hade passat mig som handen i handsken. Min favoritmodell Micheline bär dem och det är en fröjd för ögat.


Foto: Pinup Girl Clothing

2. Bubble Hem Mac från Asos in the style of Kate Moss


Foto: Asos

3. Linne från Sailor Jerry med Old School skepp och fjärilar, my favorite!


Foto: Sailor Jerry

Kommentera! | 1 st
Kategori: Önskelistor


Tagligatelle

Datum: 2008-07-27 Tid: 19:22:38

En av favoriträtterna som smakar gudomligt och den lagas till i ett nafs.

You need:

300 g tagligatelle
500 g sparris
1 dl hasselnötter, grovhackade
2 vitlöksklyftor, hackade
Olja/smör
Salt
2 dl riven stark ost, tex.

Bryt av nedre delen på sparrisen och skär den i delar. Fräs den med nötter, vitlök och fettet, smaka av med salt.
Servera med tagligatellen och strö på osten.

SÅ JÄVLA GOTT!



Foton: Google

Kommentera! | 1 st
Kategori: Mat och Dryck


Favourites

Datum: 2008-07-27 Tid: 11:11:04

Vilka bloggar läser ni regelbundet? Själv så tittar dagligen, till någon gång då och då, in hos mina favoriter:

Holysweet - blogg där underbara Linda samlar sina bakverk. Inte visste jag att tårtor och cupcakes kunde vara sådan konstverk innan jag träffade henne. Som toppen på moset är hon världens gulligast tjej med en stor portion humor, tycker om dig massor vännen!

Nessasarymakeup - skönhetsblogg som drivs av Vanessa, en sockersöt tjej som älskar rosa. Hon bör efter min egen slutsatts, ha den största sminksamlingen ever. Här får du ta del av enastående makeups, recentioner och tutorials.

Rocketqueen -skönhetsblogg, fantastiska EOTD (eye of the day), mängder av recentioner och tänkvärd läsning om skönhetsideal och allt som hör där till.

Vacker&Underbar - prestigelös personlig skönhetsblogg. Underbara sminkningar och personliga inlägg om allt som cirkulerar i hennes vardag.

I Nöd&Lust - personlig blogg som från början inriktade sig på bröllopsplanering. Skön humor och inspirerande inlägg om allt mellan himmel och jord.

MizzPink - the life and the tail of a girl. Personlig, genuin blogg om allt från mode, pyssel, kändisar, vänner och familj. Rosa och pastell. Varje dag får man dagens beat som kan vara allt från nostalgiska toner till hennes favoritlåt just nu. Det är roligt hur man kan kan lära känna delar av en person genom deras musiksmak. Heidi, tack för att du förgyller min dag på jobbet och via cyberspace när jag kommer hem!

 I ♥ ♪ - personlig blogg. För att uttrycka det med hennes egna ord: Ständigt på jakt efter kickar som lyfter livet från en monoton vardag till en gräddklick på moset. Rosa rosetter, tunna tuschpennor, mjuka hundar, kanelbullar och trumpetfötter med andra ord.
Här får man ta del av personliga tankar och prylar och ting som för det mesta kretsar kring vintage.

Fakelashes - skönhetsblogg som skrivs av en sprallig tjej med förkärlek för dans och neonfärger. Man blir alltid glad när man besökts hennes färgglada sida.

Once Upon a Time - sköna Pia som driver egen klädbutik med ekokläder i Gbg. Sen jag flyttat från Gbg blir det inte så många besök i butiken eller fikor i haga. Så jag får följa hennes bravader genom cyberspace istället.


Följer givetvis fler bloggar men dessa berör mig på ett särskilt vis.

Kommentera! | 3 st
Kategori: Underhållning


Walk The Line

Datum: 2008-07-27 Tid: 09:52:47

Min favorit när det gäller eyeliners är Blincs då den sitter som berget tills du tar bort den. Men ibland måste man prova sina vingar, klickade precis hem ett par vattenfasta gel eyeliners från MAD. Är nyfiken på hur konsistensen kan påverka appliceringen, då jag tror att de kan vara lättare att forma jämnt.

Valde Marcasite som är en grå nyans och Magnetism som är svart med guldskimmer.


Från Pure Luxe klickade jag hem en Precision Eye Liner Brush som jag tror kommer bli ett utmärkt redskap till dessa liners. Rouget Nymph (som är identisk med Nars Orgasm) fick följa med hem med, min nuvarande dosa är snart slut.




Foton: MAD & Pure Luxe


Det får förhoppningsvis runda av min shopping denna månad. Nu har jag det jag behöver.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


Shooting Dogs

Datum: 2008-07-26 Tid: 21:27:40

Hur kan vi människor med vår hemska nutidshistoria, så som förintelsen under andra världskriget, låta det ske i dagens samhälle igen, och om och om igen? Runt om i världen lever folk i missär och det pågår etnisk rensning och förtryck i olika former varje minut, varje sekund. Why?

Om vi välbärgade länder väljer att ingripa så beror det  med all säkerhet på att det finns ekonomisk vinning på det. Det ger en inte särskilt stort hopp om mänskligheten när man sätter det i ett sådant perspektiv.

Sedan jag fick barn blir jag oerhört berörd av situationer som dessa, alltid blivit men nu penetrerar de mitt hjärta på ett sätt som jag inte kan värja mig för. Har alltid betraktat  filmer som speglar verkligheten som viktiga att se så att man inte lever i la-la-land och sin egna bubbla baserad på en världsbild som inte stämmer.

Men sedan min son föddes gör det för ont att se filmer som dessa, de känns i varenda cell i min kropp och som om mitt hjärta ska brista av medlidande och min inlevelse är minst sagt intensiv. Trots detta måste jag verkligen rekommendera filmen Shooting dogs, liksom Hotell Rwanda skilldrar den folkmorden i Rwanda 1994. Shooting Dogs är dock mer rå och verklig på något sätt. Kanske på grund av att de flesta statister i filmen är överlevare från den situation filmen skildrar. Detta ger en säregen genuin känsla till filmen. Rekommenderar den verkligen varmt. En bit av vår nutida historia som vi inte får blunda för och som tyvärr fortfarande bitbvis pågår medans omvärlden tittar på.



Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Värt Att Tänka På


Nails Darling

Datum: 2008-07-26 Tid: 19:40:25

Precis klickat hem en beställning från Head2toeSminkan hyllar, med stort H, OPI Natural Nail Strengthener och det låter precis som ett sådant lack mina naglar behöver. Den fick illa kvickt åka ner i varukorgen, la även ner ett topcoat från OPI. China Glaze Liquid Leather och China Glaze Recycle fick följa med hem de med, suktat på dem ett bra tag nu så nu fick det vara nog ;)

Det är sinnesjukt om man prismässigt jämför svenska weshopppar som säljer china glaze och amerikanska. I Sverige köper man ett för ca 98 kr och i USA behöver man endast punga ut med endast 18 kr för detta märkeslack. Praise the lord for internet shipping :D




Foton: Head2Toe

Kommentera! | 1 st
Kategori: Skönhet, hälsa & kropp


La Skirt

Datum: 2008-07-25 Tid: 18:49:32




Foton: Asos


Ni som följt min blogg ett tag vet att jag har en big thing for pencilskirts. Denna från Asos är det inget undantag med. Den är redan hemklickad, nu får man bara hoppas att storleken passar, det är alltid lite tricky. Kunde först inte välja mellan den lite kortare modellen o den lite längre, men den längre vinner hos mig.

Vad tycker ni?

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Snart Helg

Datum: 2008-07-24 Tid: 21:35:28

Igår kom familjen hem, det var skönt och få hem dem igen även om jag kunnat vara själv i en vecka utan problem, har en hel del underskott av egentid. Förutom några dagar i våras när jag var i Gbg för att hälsa på några vänner, och för övrigt blev hippad (tack darls, det var en underbar dag och en perfekt möhippa) så har jag inte varit helt själv längre än några timmar i taget sen min son föddes för snart 1,5 år sedan.

Efter jobbet igår åkte jag till söder för att fika med en vän. Han ska flytta till Umeå och plugga industridesign och det är givetvis kul för honom men synd för alla oss andra. Förutom min vän är han även min tatuera och jag vill gärna utnyttja hans tjänster en del i höst så vi blir klara med ryggtavlan once for all, men det kommer nog ta ett bra tag innan den dagen kommer då den är klar.

Snart kommer min kära mor och hennes man upp från Göteborg. Ska bli underbart och se dem, inte träffat henne sen bröllopet.

I helgen blir det nog någon skärgårdstur och en massa god mat.

Puss på er!

Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Dillingers Escape Plan

Datum: 2008-07-22 Tid: 21:08:32

En av de bästa spelningar jag varit på är med Dillingers Escape Plan. De spelade på den intima scenen på rockklubben Sticky Fingers i Göteborg och det var ett jävla ös utan dess like! Deras energi är svår och uppnå  även för den mest virila tonårspojke hög på hormoner. De som sett dem vet vad jag menar. Deras skiva Miss Machine och deras skiva som de samarbetade med Mike Patton på, Irony Is A Dead Scene, var de enda plattor som snurrades hemma hos mig under en tid. Jag var besatt i vanlig ordning som jag gör när jag snöar in när jag tycker om något.

Here it goes, hold on to your hats!

Kommentera! | 2 st
Kategori: Musik


Smashing Pumkins

Datum: 2008-07-22 Tid: 20:46:41





Ikväll vill jag dela med mig med en av mina favoritband. Jag började lyssna på Smashing Pumkins för bara några år sedan. Dessa två låtar med dem har verkligen en speciell plats i mitt hjärta. Hans röst slår verkligen an någonting i mig, såsom vissa röster gör. Dessa låtar väcker en vacker melankolisk känsla som blandas med stort hopp om kärleken. Lyssna och njut!



Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


Girls Talk

Datum: 2008-07-22 Tid: 20:42:22

Min vän och arbetskamrat fick skjuts hem från mig för en stund sen, tack gumman för en härlig dag!
Vad sägs om att starta dagen efter jobbet med sushi, toppa det med lite shopping och runda av med att kura ihop kring köksbordet tillsammans med en kopp thé, mackor och en jävla massa tjöt om allt och ingenting. En perfekt kväll!
Tack Heidi :)

Köpte en jätte söt klänning/tunika i vitt och svart idag. Försöker få in lite andra färger än svart i min garderob, och vitt och grått har gjort entré på de senaste plaggen jag köpt!  Foto kommer senare när den nya kameran införskaffats.

Hoppas ni har en underbar kväll

Kommentera! | 1 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Wonderchild

Datum: 2008-07-21 Tid: 20:30:03

Salem är så skön! I dagens mass-musikindustri som stöper stjärnor efter stjärnor och one hit wonders en efter varandra är det underbart och se ett sådant begåvat charmigt yrväder som Salem Al Fakir.

Läste en krönika i hårdrock/gitarr-tidningen Fuzz ,skriven av Johan Norberg, där han efter grammisgalan filosoferar kring hysterin kring alla som stolt vinner pris och det mediapådrag som blir efter och som efter ett tag byts ut mot >>ingenting<<. Han skriver:

"Hans musik är så där kul som det blir när man får leka sig fram och miraklet med Salem är inte i första hand det han gjort, utan att skivbolaget ville ge ut det, och att folk ville höra det.... Nu står han där på scen och lyfter stolt sina pris ett efter ett. Sen blir det efterfest som är en enda lång självbekräftande jag-finns-så-inne-helvete-orgie för Salem och de andra vinnarna....

Morgonen efter ringer tidningarna och vill prata om allt från husdjur till favoritmat men så, på den tredje dagen blir det tyst. Alla glada skivbolagsmänniskor som bjudit på champagne och dunkat njurarna ur led på en är plötsligt puts väck eller snarare tillbaks i sitt vanliga liv, ett sådant som en ung artist inte har. Det är ett iskallt scenbyte att stå på Globen med en statyett-bukett i handen för att nästa morgon vakna upp i sin etta på Verkstadsgatan vid Hornstull. En jaha-upplevelse som kan ta ner den bästa på jorden och en bit under. Det är då det riktiga jobbet börjar....

Efter det börjar allvaret och magin är på något sätt förlorad. För honom lär det inte vara några problem, som skicklig musiker har han en annan rot i jorden än de stackars uppskrämda Idolvinnarna som med panik i blicken ställer upp på allt som tv4 hittar på, så länge det drar in pengar."


Jag kan inte säga annat än Amen.

Vi rundar av med Salem, såklart.

Kommentera! | 2 st
Kategori: Musik


Pure Happiness

Datum: 2008-07-21 Tid: 19:38:52

Några favoriter från bröllopsalbumet...


Foto: Lina Rojzman






















Foto: Veronica Mazurkiewicz







Kommentera! | 2 st
Kategori: Bröllop, planering & inspiration


Lycka

Datum: 2008-07-21 Tid: 19:33:57

Gick igenom bröllopsbilderna och hittade denna bilden på mig och min underbara tärna från bröllopet. Jag blir lycklig bara av att titta på den. Visst är vi fina!!?


Foto: Veronica Mazurkiewicz

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Egentid

Datum: 2008-07-21 Tid: 19:25:14

Imorse åkte resten av min älskade familj till min svärfar i Österlen. Kom på att jag inte varit själv i lägenheten på det här sättet sedan min son föddes. Om min make varit borta har min son varit här och tvärtom. Det känns välbehövligt och kvällen har svishat förbi i all hast utan att jag hunnit göra något direkt vettigt.

Att få barn är, hur klyshigt det än låter, det bästa som hänt mig, det är helt enkelt meningen med livet. På mitt bröllop höll min pappa ett underbart tal där han berätta att när hans väninna fick veta att han blivit morfar hade hon svarat: " Åh nu har du fått smaka på livets dessert." Om det är livets dessert är föäldraskapet varmrätten och livet innan förrätten, beskriver det hela väldigt bra faktisk i mina ögon.

I vissa perioder är det otroligt krävande att ha varn och man har inte energin och ge det som krävs för stunden. Då blir det slitet och frustrerad är bara förnamnet. Man får bita sig i läppen och med mitt temprament kan det slängas i en dörr eller två, även om man har den godaste intentionen att alltid vara en perfekt förebild åt sina barn.

Men som den mycket kloka Jesper Juul (barnpsykolog) beskriver i en av sina böcker så handlar det inte om att vara en perfekt familj utan att göra sitt bästa och lära sig av sina misstag. Visst låter det busenkelt men när det kommer till sitt barn känns det inte alltid som man tillåter misstag. Man vill att han ska få det bästa, varje gång, alltid.
Så det gör ont de gånger man inte lyckas med att inte skrika eller inser i efterhand att man tacklat en situation helt fel, men man lär sig, hela tiden, och så länge man gör det och har den godaste kärleksfulla intentionen så tycker jag att man lever rätt.

Apråpå barn så fynda jag på rean idag. Köpte diverse kläder för 270 kr som i ordinariepris skulle kostat  nära 830 kr, me like very very very much.

Igår köpte jag en smårutig svart/vit skjorta på Carlings som jag fynda medans min älskade i sin tur fyndade ett par jeans. Han var damn hot i dem, hade han inte köpte dem hade jag nog köpte dem åt han, grrr, haha.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Going On

Datum: 2008-07-19 Tid: 08:27:57



Skön låt och härlig video! Damn they can move their bodies!

Kommentera! | 2 st
Kategori: Musik


Thank God Its Friday

Datum: 2008-07-18 Tid: 20:07:05

Så skönt med helg. Mycket som surrar i mitt huvud just nu. Vi fick ett lånelöfte hux flux här om dagen (gick väldigt fort från tanke till verklighet) och nu har letandet efter vår drömbostad börjat. Vi har en ganska klar bild av vad vi vill ha och i vilket/vilka områden så jag har en känsla av att det kan ta lite tid innan det blir av. Men det är skönt att ha satt bollen i rullning, så det är mycket sådana tankar som snurrar i huvudet just nu...

Förutom det så sökte jag en ny tjänst på jobbet igår som Finance and Accounting Coordinator. Beskrivingen av tjänsten var rätt luddig och om jag är kvalicerad eller inte för tjänsten var omöjligt att avgöra. Kan mycket väl vara så eller så är den mer ekonomisk inriktad och då är nog inte jag riktigt rätt person för jobbet.
Jag sökte den mest på skoj men givetvis så skulle jag inte ha något emot att få den då det verkar vara en toppen tjänst med varierande administrativa göromål och en chans att utveckla tjänsten tillsammans med företaget då det är en ny tjänst som ska ta form. Man skulle ge cv:n på engelska vilket jag hade missat, men min sötaste arbetskamrat som var på semster hjälpte i hemlighet mig att översätta den till perfekta engelska via email, tack sötaste I ow´ you BIG time girl!

Har verkligen kommit igång med träningen nu med, sitter på träningscykel allt från 30-60 min 3-4 ggr i veckan. Det kombinerat med ännu sundare mat och mina magövningar ska jag nog få bukt på min kvarhängande mage efter graviditeten. Hållt på i 2 veckor nu och det är redan synbara resultat, känns så härligt och det är grymt motiverande!

Vår kamera la av i Bulgaren, may it rest in peace, men när vi införskaffat en ny ska jag fota mina nya favoriter jag skövlat hem från shoppingdjngeln den senaste tiden, inte så många prylar då jag inte är särkilt shoppingsugen på sistonde, men jag köpte fina skor innan vi åkte till bulgarien och en fin klänning precis.

Nu ska jag sätta tänderna i den underbara 70% chokladen från Lindt med chilli och körsbär, ifall ni inte redan köpt den har jag bara en sak att säga: DO IT :D

Ha en underbar helg alla söta läsare!


Foto: www.chocolatehaven.co.uk

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Back To Business

Datum: 2008-07-07 Tid: 21:27:33

Idag var första dagen tillbaka på jobbet efter semestern. En sådan dag känns aldrig särskilt upplyftande. Alla var stressade då det var kort om folk på grund av semester. Men jag bestämde mig långt innan jag kom till jobbet att jag inte skulle stressa upp mig, och så blev det. Jag jobbade effektivt och fick mycket gjort som vanligt men stressade inte upp mig över det jag inte hann. Så ska jag försöka ha det resten av året! Det kommer bli lättare sagt än gort, I know, men jag ska göra mitt yttersta för att lyckas.

Efter mat och nattning av guldklimpen satte jag mig på träningscykeln, pratade i telefon med min bror under tiden och rätt som det var hade det gått 40 min, kände mig mäckta duktig då jag annars brukar sitta 20 min o räkna de sista minuterna, haha. Så det är min nya strategi för en fastare kropp, toight as a toigher, helst :)


Kommentera! | 2 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Psst!!! Se Hit!

Datum: 2008-07-06 Tid: 11:01:03

Vill tipsa om en fin fin tävling på Evelinas blogg, man kan vinna ett exemplar av TINte Painted Lady Kit! Tävla du med!


Foto: Google

Kommentera! | 0 st
Kategori: Tävling


Mercy

Datum: 2008-07-06 Tid: 10:17:37



Cool tjej och en låt som svänger häck.


Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


Pimpa Soffan

Datum: 2008-07-05 Tid: 21:04:21

Jag är mycket trött på vår soffa, bland annat för att den är vit och tyvärr inte förblir vit så länge mellan varven som vi tar itu med tvätt av klädseln. Såg detta idag, kanske kan vara något? Sugen på en i svart tror jag. Helst av allt skulle jag vilja ha en ny soffa med en divan inbyggd, men det får vänta.


Foto: Ellos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Cute As Can Be

Datum: 2008-07-05 Tid: 20:45:33

Ellos finns de sötaste påslakan-seten för barn, kolla in dessa:





Foto: Ellos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Tip Of The Day

Datum: 2008-07-05 Tid: 20:15:41

Av kvinnan, som räddar min vardag på jobbet med massor av sjuk humor varje dag, blev jag tipsad om att Halens helt otippat har en del fynd åt alla smaker att lägga vantarna på, och till ett riktigt riktigt bra pris med! Spana tex. in:


Foton: Halens


Själv blev jag bra sugen på deras handduksset på 10 delar för 199-249 kr (beroende på färg).


Foto: Halens





Kommentera! | 2 st
Kategori: Clothes & Accessories


We Are Home Alone

Datum: 2008-07-05 Tid: 12:07:48

Imorse åkte min man till Lettland. Han kommer hem redan imorgon och det är skönt! Det är alltid lite tråkigt för min egen del när han är borta längre, samtidigt som det givetvis är skönt med lite tid för sig själv som jag får när vår son somnat på kvällen. Men ni vet hur det är, första delen av kvällen är det nice men senare när man ska gå och lägga sig känns det fruktansvärt tomt där själv i sängen. Men jag är tacksam för att vi får lite tid ifrån varandra då och då när han är iväg och spelar för det är bra och sakna varandra och få lite space, tror det är en viktig ingrediens i ett förhållande.

Här kommer ett clip från när de var i Frankrike och spelade i en vecka förra sommaren. Det är inte det bästa ljudet på filmen då det är filmat med en dålig kamera men deras live-energi är fångad.


Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Soundtrack Of Your Life

Datum: 2008-07-04 Tid: 15:58:31

Om det är något som präglar perioder i mitt liv så är det musik och så tror jag det är för de flesta. På mitt bröllop höll min bästa vän och tärna ett underbart tårframkallande tal (tack hjärtat, det bästa tal jag någonsin hört!). Hon nämnde att vi tillsammans sprungit på allt från technofester till rockklubbar hand i han och det stämmer, är det inte en genre så är det en viss skiva som fyllt olika perioder i livet.

Viss musik som jag lyssnade mycket på innan jag fick barn känns inte intressant längre. Den känns för hård eller opersonligt, den passar inte min nuvarande sinnestillstånd. Jag är övertygad om att en mjukare mer empatisk sida av en själv väcks när man får barn, instinkter som väcks till liv. Man får verkligen chans att växa när man får barn på olika sätt och vis, det gäller bara att förvalta det.

Vad skulle man göra utan musik? En låt som jag tror alltid kommer att ´ring my bell´ är nedan låt med Tool. Maynard har en sådan fantastisk uttrycksfull röst. Hans andra band A Perfect Circle är ett annat band som står mig varmt om hjärtat. Men jag kan nästan ha svårt att lyssna på de låtarna då det påminner om en period i mitt liv då det var kaos och förvirring. Någon dag är jag säker på att de låtarna kommer få nya minnen att bli förknippad med, för det blir ens favoriter gång på gång.

Kommentera! | 1 st
Kategori: Musik


Birthday Coming Up

Datum: 2008-07-04 Tid: 15:19:01

Min käre man fyller år senare i sommar. Beställde den här Jim Morrisson inspirerade t-shirten som födelsedagspresent till honom på Asos



Han blev jätte glad och la även själv till denna:

Kunde själv inte hålla mig utan la till denna i ordern:


Alla foton: Asos

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories


Läckert

Datum: 2008-07-04 Tid: 10:40:40

Många av mina väninnor kommer garanterat bli upp över öronen av tacksamhet när de får denna godbit av mig vid nästa födelsesdag. Vem kan motstå 80-talets charm!





Boken kan även bli din på Miss Juniversum för 160 kr! ;)



Kommentera! | 0 st
Kategori: Inredning, prylar & ting


Disco Inferno

Datum: 2008-07-03 Tid: 11:55:21



Som min bästa vän sa, det görs inte snubbar som dessa längre!

Kommentera! | 0 st
Kategori: Musik


Shop Til You Drop

Datum: 2008-07-01 Tid: 07:53:47

Vilka webshoppar handlar du på? Vore superkul och hitta nya favorit shoppar, inspirera mig mer än gärna!
Dessa klickar jag hem prylar från

Kläder:
Asos
Sailor Jerry
Pin Up Girl Clothing
Angry, Young & Poor
How Cool
H&M

Underkläder:

Monet Lingerie

Smink:

Everyday Minerals
Pure Lyxe Cosmetics
Strawberrynet
Diverse svenska webshoppar som Inezza, Blush, Eleven & Satine



Foto: www.terracoasters.com

Kommentera! | 0 st
Kategori: Clothes & Accessories