Snart halvvägs...

Datum: 2009-03-21 Tid: 13:39:26

Om två veckor har halva tiden av graviditeten redan gått, helt otroligt vad tiden går fort! Med V gick allting verkligen med snigelfart men nu när vi redan lever livet á la småbarnsfamiljs-modell så finns det knappast inte lika mycket tid för att begrunda, fundera och analysera, på både gott och ont då det hade varit skönt att kunna lägga sig på soffan och pusta ut lite oftare än vad det nu är möjligt.

Vi har bestämt oss för att bo kvar i vår 3:a och väntar med att flytta tills efter att våra föräldradagar är avklarade och detta av ekonomiska skäl. Vi vill inte leva på marginalen och planera varje inköp in i minsta detalj så det får bli ett upplyft i vår kära lägenheten istället, vars skavanker har fått vänta alldeles för länge på att bli omhändertagna, men nu så!

På listan: klickgolv i vardagsrummet, måla eller tapetsera väggen i hallen i vit kulör eller fondväggsvariant, betsa alla möbler/ramar i hallen i samma färg (brun), hitta någon slags sittdel till hallen vid sko/korg hyllan, nytt köksbord och stolar, fixa provisorisk babyhörna i ena delen av hallen för de första månaderna tills Canneloni och V kan dela rum.

Kände de första sparkarna nu i veckan! Sån otrolig känsla första gången man med säkerhet vet att någon rumlar runt där inne! Har nästan varit helt säker på att jag känt fosterrörelser i ett par veckor tidigare men precis som jag nästan misstänkt då rörelserna inte gick och jämföra hur det kändes med V´s graviditet så konstaterade de på ultraljudet att moderkakan ligger i framväggen vilket gör att många rörelser dämpas.


Bild: http://se.babycenter.com

Kommentera! | 0 st
Kategori: Att vara förälder


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: