Tinnitus

Datum: 2010-03-15 Tid: 13:26:35

Jag har skrivit några gånger om det men endast som ett pip i öronen detta därför att jag inte velat skriva ordet tinnitus än. Det tog helt enkelt emot ibland kan det kännas lite för verkligt att sätta ord på något så där svart på vitt.

Jag har ialla fall fått tinnitus och förhoppningsvis beror det på stress för då går det att bota då det isåfall inte är en struktuell skada utan då beror på muskelspänningar. Har även haft tillfällig tinnitus tidigare.

Jag har varit hos en öronspecialist och örat såg perfekt ut och hörseltestet visade inga problem det heller (man kan nämligen få tinnitus i samband med hörselnedsättning också) så det tillsammans med att ljudet flyttar sig från öra till öra lite och även skiftar i volym gör oddsen ganska goda.

På lördag bänkar jag mig hos en naprapat som är specialiserad på sådana här problem, tacka gode Gud för naprapater! Läkare är ju helt hopplösa på att förklara många gånger, de flesta gånger jag råkat ut för dem i ärlighetens namn. Man undrar om de hört talas om att vara pedagogisk? Nee, trodde inte det. Efter besöket hos läkaren var jag nämligen ett stort frågetecken och efter ett telefonsamtal med naprapatkliniken var allt helt glasklart.

I vilket fall som helst så känns allt ok, jag somnar utan problem och hör det inte hela tiden heller, acceptans är nyckelordet och det är faktiskt bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Det är inte själva problemet som får oss att må dåligt, det är våra tankar om det. 

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: