Sex laxar i en laxsask
Datum: 2010-02-24 Tid: 16:36:19
Lax, jag älskar lax. Jag brukar vanligtvis pimpa den med honung och sesamfrön, fetaost och pecannötter, i aluminiumknippen med färsk dill och citron och även i knippe med ingefära, sesam och citron.
Vad brukar du göra med din lax? Jag vill ha inspiration!
Kommentera!
| 1 st
Vad brukar du göra med din lax? Jag vill ha inspiration!
Kommentera!
| 1 st
Kategori:
Mat och Dryck
Kommentarer
Heidi
Jag har precis upptäxt chevrelax. Du blandra creme fraiche med smulad chevreost. Pressar i en gnutta citronjuic och läggern den på det på laxbitarna. OM du vill kan du ringal lite honung över laxen innan du lägger på chevrekrämen. Sen in i ugnen på 175 grader tills du ser att laxen är klar och krämen fått lite gyllenbrun färg =)