Flytt?

Datum: 2009-04-23 Tid: 07:26:08

Igår var det ett par som tittade på vår lägenhet som vill byta sin 4:a i samma område till en 3:a. Vår lägenhet är verkligen speciell och antingen gillar man den eller inte då det är en svart plåtburk på taket där det först var förråd och sen kontor och som slutligen byggdes om till lägenheter.

Det är en mycket charmig takvåning utan balkong med öppen planlösning i vardagsrummet och köket och ett sunkigt badrum. Vi älskar den men det faktum att vi är i behov av ett rum till i kombination med att hissen inte går hela vägen upp gör att det inte känns som en klockren lösning för en småbarnsfamilj med barn.

De gillade den och vi swischade även förbi dem senare på kvällen för att kolla in deras 4:a och även om den inte var 100% klockren så var den helt helt klart intressant. Balkongen var ett minus då jag inte tror att solen når fram där då den först och främst var väldigt djup och även låg inne i ett hörn.

På plussidan ligger det extra rum vi behöver, fräschare badrum och hiss hela vägen upp, hos oss är det hiss till 7:an och sedan trappa upp till vindsvåningen. Precis som vår hiss var hissen minimal (t.o.m mindre) så en dubbelbarnvagn går knappast in där men samtidigt så gör hissen så att man inte behöver krångla uppför en ganska brant trappa.

Planen är att köpa någonting inom några år och flytta från det området helt men tills dess behöver vi verkligen något större.

Hm, det här tål verkligen och tänkas på.

Kommentera! | 0 st
Kategori: Allmänt Om Allt


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: