El Musico

Datum: 2008-08-19 Tid: 22:04:11

Här hemma snurrar det olika härliga sorter och smaker av musik, det gillar jag! Det spelas allt från jazz, discofunk till sydstatsrock (rock i alla dess former faktiskt) och dödsmetall (ja, J har börjat lyssna på en del på gamla dar). Favoriterna just nu är olika beroende på vem du fråga i vårt hushåll och jag gillar verkligen det faktum att V kommer växa upp med ett stort brett spektra av musik. Bra musik, för det mesta inte massproducerad opersonlig pop, även om det finns en del guldkorn där ibland med.

V, vår charmiga 1,5 årings, favorit för stunden (och har varit ett bra tag) är Mercy med Duffy. Så fort han hör introt kör han sin berömda dans med stampande fötter och avslutar det hela med att snurra runt runt runt. Bedårande? Ja det kan man säga han är, underbar! Han är ju trots allt vår fantastiska avkomma.

Vad snurras hemma hos er?




Foton: Google

Kommentera! | 4 st
Kategori: Musik


Kommentarer
inthemake

Vilken härlig blandning ;) Det är såå charmigt med barn & musik. Min son är likadan, han har vuxit upp i ett hem fyllt av musik & gillar i stort sett allt. (även om styvpappa är musiker i ett dödsmetallband hihiii)

Skrivet: 2008-08-20 kl. 07:56:33
URL: http://inthemake.blogg.se/
Therese

Inthemake: Visst är det charmigt, så charmigt att man måste ta en tugga då och då :)

Ja, Dark Tranquility om jag snappat upp rätt?

Min make spelar också i ett band. Rock, fast inte lika dödstörstande som DT ;)

Skrivet: 2008-08-20 kl. 09:23:53
URL: http://alltochlitedartill.blogg.se/
inthemake

Jaa, jag älskar att se barn i din sons ålder rocka loss framför MTV..hihiii Stämmer bra det ;) åhhåå, minsann, nått man hört?

Skrivet: 2008-08-20 kl. 10:05:37
URL: http://inthemake.blogg.se/
Therese

Det tror jag nog inte, förutom i Stockholm och runt om i Europa har de inte gjort sig något namn direkt, och de är inte stora. De spelar 70-tals rock a´ la Motorhead, DAD och tidig AC/DC. Paperback Freud heter de. Här är en länk från en spelning på en festival i Frankrike förra sommaren om du är nyfiken:

http://www.youtube.com/watch?v=L1pVVfZGZqY



Om du är mer nyfiken finns det någon enstaka video och klipp från deras turné i Ryssland och andra ställen i Europa också på YouTube.



Skrivet: 2008-08-20 kl. 10:44:04
URL: http://alltochlitedartill.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (endast för mig)


Länk:


Kommentar: